עבור לתוכן

האם לדעתכם ה THERMALTAKE TR2 RX 450W שלי יחזיק HD4870

Featured Replies

פורסם

[br]פורסם בתאריך: 25.06.2008 בשעה 01:39:04

בספק הנל לא צריך להרעיש במערכת חלשה שלא מנצלת מעל 80% מהספקו.

האם נסת לבדוק מהיכן הרעש מגיע ? לנתק מאוררים אחרים ?

עריכה:

האם אתה מדבר על המערכת שבחתימה שלך ? ( י 3ghz פרסקוט הוא תנור זולל חשמל - יש סיכוי רב שהמאורר בגוף הקרור המקורי שלך צורח בימים חמים הללו )

מהוא הדגם של ספק הכח שלך ?

ניקיתי את הגוף ושימנתי את המאוורר. זה לא מגיע ממנו, הוא גם לא בFullLoad. אבל אני חושב שאחרי 4 שנים כדאי להחליף משחה, אבל אין לי בעית חום.

אני חייב מחשב חדש בכ"מ, צריך לחסוך איזה 4.5.

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניקיתי את הגוף ושימנתי את המאוורר. זה לא מגיע ממנו, הוא גם לא בFullLoad. אבל אני חושב שאחרי 4 שנים כדאי להחליף משחה, אבל אין לי בעית חום.

אני חייב מחשב חדש בכ"מ, צריך לחסוך איזה 4.5.

איזה דגם של ספק כח יש לך ?

פורסם

לא אמרתם שספקי הTR של TT נחשבים ממש כמו ג'נרי? ושם זבל?

פורסם
  • מחבר

לא אמרתם שספקי הTR של TT נחשבים ממש כמו ג'נרי? ושם זבל?

יאפ, זה גם מה שאני שמעתי, בגלל זה אני מנסה לוודא שאם אני קונה 4870 הוא יוכל להחזיק אותו , האמת אני צריך שיחזיק אותה לפחות לחודש..

מעניין אם למישהו יש כאן מידע בנוגע לזה, מנסיון עם ספקי כוח. למרות שאולי קצת קשה לצפות איך רכיבים יתנהגו למרות ה SPECS שיש על המוצר.

פורסם

יאפ, זה גם מה שאני שמעתי, בגלל זה אני מנסה לוודא שאם אני קונה 4870 הוא יוכל להחזיק אותו , האמת אני צריך שיחזיק אותה לפחות לחודש..

מעניין אם למישהו יש כאן מידע בנוגע לזה, מנסיון עם ספקי כוח. למרות שאולי קצת קשה לצפות איך רכיבים יתנהגו למרות ה SPECS שיש על המוצר.

שם לב כי ספק הכח יתאיל גם לכרטיס ה- 4870 לפי גרפים שצרפו בעמוד הראשון

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343005.msg2962989#msg2962989

ההספק שם הוא הספק כללי של המערכת ( מעבד + דיסקים + 4870 ).

לא ראתי מה המפרט הכללי.

ולגבי השמועות שספקים של טרמלטיק הם ג'נרי וזבל - מדובר על שמועות אשר מפיצים אנשים שידוע שהם $%#*^^89)%T123 !! (הם באמת כאלו, זו לא שמועה ::) )

סדרת ה- TR הנה סדרת הביניים של טרמלטיק ( יש סדרת VALUE יותר פשוטה ) .

החסרון של סדרת ה-TR הוא שהנצילות שלהם הינה בין 70-80% ולא מעל 80% כמו בספקי HIGHEND

דיוק המתחים הנו ברמת ה- 5-10% (מה שמקובל בכל ספקי הכח של חברות אחרות כולל ספקי ה- HIGHEND של החברות האחרות ) לעומת 3% בסדרת -ה Toughpower

עריכה:

אורן

זיגזג

יבואני Thermaltake

פורסם

איזה דגם של ספק כח יש לך ?

TR2 300W.

ג'ון, הספק הזה מאוד ג'נרי. לא אמרנו שספקים של תרמלטייק לא טובים, כי סדרת הThoghtpower מ750W ומעלה הם מצוינים +.

הTR2 הוא פשוט די זבל...

פורסם

מה הקשר לג'נרי?

ג'נרי זה לא. הגיע הזמן להפסיק לעוות את השימוש במילה הזו. מ :bash:

לגבי איכות הספק ועד כמה הוא משתלם, אתה יכול להתכווח.

נ.ב:

מישהו מוכן להסביר למה הבן אדם כן צריך להחליף ספק? (מעבר להמצאות שונות, אני מדבר על נתונים ועובדות)

למה חייבים לזרוק דברים סתם? למה כל ת'רד פה אמור להסתיים בהמלצות קניה?

::)

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לג'נרי?

ג'נרי זה לא. הגיע הזמן להפסיק לעוות את השימוש במילה הזו. מ :bash:

לגבי איכות הספק ועד כמה הוא משתלם, אתה יכול להתכווח.

נ.ב:

מישהו מוכן להסביר למה הבן אדם כן צריך להחליף ספק? (מעבר להמצאות שונות, אני מדבר על נתונים ועובדות)

למה חייבים לזרוק דברים סתם? למה כל ת'רד פה אמור להסתיים בהמלצות קניה?

::)

זה לא שאני באמת, רוצה לקנות, עוד ספק חדש, כי משעמם לי , או שיש לי כסף מיותר אבל, יש דברים שאני מבין יותר, ויש פחות.

ובספקים ההבנה שלי מוגבלת. ואני לא רוצה לקחת סיכון שאולי יש מצב שיגרום הרס לספק שלי, ולעווד חלקים במחשב.

קראתי קצת על ספקים, ובהתחלה לא ממש הבנתי איך יש ספקים של 420W הטוענים לתמיכה ב CF או SLI ונראה לי שהבנתי לכמות האמפר, והניצול של הספקים.

ומה שהבנתי לספק הזה אין ניצול של 80 אחוז אלא של בערך 75% אז עשיתי כזה חשבון. 450 מינוס 25% שווה 337.5 , האם ה הוואט שבעצם בפועל הספק מסוגל לספק לי?

תקנו אותי אם אני טועה. (:

תוספת :

d4850.jpg

hd4870.jpg

בשורות הכי תחתונות רשום כמה הכרטיס צורך. רשום Max Board Power זה אומר שזה המקס וואטים שהכרטיס יכול לקחת?

פורסם

TR2 300W.

ג'ון, הספק הזה מאוד ג'נרי. לא אמרנו שספקים של תרמלטייק לא טובים, כי סדרת הThoghtpower מ750W ומעלה הם מצוינים +.

הTR2 הוא פשוט די זבל...

TR2 הם משפחה של ספקים, יתכן שיש לך דגם ישן ברמת האנתיקה (עוד שנתיים שווה מליונים) , יתכן שהוא לא משוכלל אבל הוא לא זבל.

יתכן שהוא עושה רעש כי המערכת שלך צורכת כ- 300W

יתכן שהוא מהדגמים הישנים שיש להם מאורר 80 מ"מ ולכן עושים יותר רעש כאשר הם מספקים מעל 75% הספק מכיוון שמאורר ה-80 מ"מ מסתובב מאד מהר כדי לקרר את ספק הכח ?

מה הדגם ?

נ.ב.

כל סדרת ה- Thoghtpower מצוינים, אך הגעת שרק אלו מעל 750W , אתה מאלו או שאתה מעמין לאלו שידוע שהם $%#*^^89)%T123 !! (הם באמת כאלו, זו לא שמועה ::)) ?

סדרת ה- Thoghtpower המצוינת מתחילה בהספקים של 500W אם ה- Thoghtpower QFan

ה- QFan מציין שיש לספק מאורר שקט המיוחד.

W0151RU.gif

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w0151/w0151.asp

[br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 18:41:31

זה לא שאני באמת, רוצה לקנות, עוד ספק חדש, כי משעמם לי , או שיש לי כסף מיותר אבל, יש דברים שאני מבין יותר, ויש פחות.

ובספקים ההבנה שלי מוגבלת. ואני לא רוצה לקחת סיכון שאולי יש מצב שיגרום הרס לספק שלי, ולעווד חלקים במחשב.

קראתי קצת על ספקים, ובהתחלה לא ממש הבנתי איך יש ספקים של 420W הטוענים לתמיכה ב CF או SLI ונראה לי שהבנתי לכמות האמפר, והניצול של הספקים.

ומה שהבנתי לספק הזה אין ניצול של 80 אחוז אלא של בערך 75% אז עשיתי כזה חשבון. 450 מינוס 25% שווה 337.5 , האם ה הוואט שבעצם בפועל הספק מסוגל לספק לי?

תקנו אותי אם אני טועה. (:

תוספת :

d4850.jpg

hd4870.jpg

בשורות הכי תחתונות רשום כמה הכרטיס צורך. רשום Max Board Power זה אומר שזה המקס וואטים שהכרטיס יכול לקחת?

צדקת, אתה טועה.

ספק הכח שלך מספק 450W

כדי ליצר אותם הוא משתמש ב- 600W (החשמל של הבית)

ספק שיש לו נצילות גבוהה מ- 80% משתמש ב- 563W (החשמל של הבית) כדי ליצר 450W

עריכה:

אורן

זיגזג

יבואני Thermaltake

פורסם
  • מחבר

צדקת, אתה טועה.

ספק הכח שלך מספק 450W

כדי ליצר אותם הוא משתמש ב- 600W (החשמל של הבית)

ספק שיש לו נצילות גבוהה מ- 80% משתמש ב- 563W (החשמל של הבית) כדי ליצר 450W

אחלה תודה, למדתי עוד קצת (:

פורסם

רשימה מקיפה המדרגת ספקי-כוח לקטגוריות לפי איכות ויציבות:

(למרות שהרשימה לא עדכנית כל כך, היא עדיין מציגה ניתוח רחב להמון ספקים שנמכרים/קיימים גם פה)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108088

אגב, הזכרתם את הTT TOUGHPOWER:

כל הספקים בסדרה מעל 600 וואט שנבנו ע"י SEVENTEAM נחשבים לאיכותיים ביותר. השאר ככה-ככה.

פורסם

רשימה מקיפה המדרגת ספקי-כוח לקטגוריות לפי איכות ויציבות:

(למרות שהרשימה לא עדכנית כל כך, היא עדיין מציגה ניתוח רחב להמון ספקים שנמכרים/קיימים גם פה)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108088

אגב, הזכרתם את הTT TOUGHPOWER:

כל הספקים בסדרה מעל 600 וואט שנבנו ע"י SEVENTEAM נחשבים לאיכותיים ביותר. השאר ככה-ככה.

היי היי,

מה שאתה אומר זה שכל סדרת ה- TT TOUGHPOWER הינה לא איכותית ובקושי ככה ככה וזאת מהסיבה ששום יחידה שלהם לא נבנתה ע"י SEVENTEAM ?

אם כל הכבוד, אשמח לדעת האם גם אתה חבר של $%#*^^89)%T123 !! (הוא באמת כזה, זו לא שמועה ::) ) ?

עריכה:

מהיכן הגעת למסקנה ש SEVENTEAM בנתה את הספקים הללו ? או שבעצם אתה לא יודע מי בנה את ספק הכח הזה וגם אתה מתבסס על שמועות ש $%#*^^89)%T123 סיפר לך ?

או אולי אתה פשוט התבלבלת והתכונת למשהו אחר ?

אני כבר לא מבין !

אורן

זיגזג

פורסם

תסלח לי אדון אורן, אך תגובותיך מוגזמות יתר על המידה.

אם תעיין בלינק שהבאתי, ותקרא קצת, תראה שלכל יצרנית כמעט יש מספר יצרניות בפועל, המייצרות את הסדרות השונות. כן יש מצבים בהם חברה מסוימת משווקת ספקים הנבנים ע"י יצרניות שונות בתכלית אחת מהשניה, וכן, מדובר גם בהבדלי איכות מהותיים לפעמים. טרמלטייק הינה דוגמה מצוינת לכך. בעוד יש להם ספקים גרועים ובינוניים (אכן ישנים יותר כמו שציינת מקודם, הם השתפרו), ישנם דגמים איכותיים הנבנים ע"י יצרניות מן המעלה הראשונה, כגון SEVENTEAM למשל. הקטע הוא למצוא את הדגמים המיוצרים ע"י אותן יצרניות איכותיות, והלינק שנתתי מציג מבט על הסדרות בשוק ומי בתכלס מייצר כל ספק.

בנוסף, לא כתבתי שלטרמלטייק יש ספקים על הפנים, כתבתי שיש דגמים לא מומלצים/לא כדאיים, ובנוסף כתבתי שיש ספקים מן המעלה הראשונה, שמוכרים ככאלה באתרי חומרה בכל העולם, ונתתי את סדרת הTOUGHPOWER כדוגמה, מהיכרות אישית שלי איתה. יש לחברה ספקים חמודים אחרים, אני רק הזכרתי את הסדרה היותר יוקרתית פה (שכמובן לא מתאימה לכולם, בגלל המחיר הגבוה בהתאם).

אני מביע דעתי על סמך ההיכרות שלי עם המותגים והיצרניות, וגם היכרות אישית עם ספקים שונים. לא יותר.

שכל אחד יכנס לאתר של ג'וני גורו, אחד המקורות המקצועיים ברשת (יורד לרמת הקבל האינדיוידואלי בתוך הספק בביקורתיו), יקרא ויחליט בעצמו מה איכותי ומה לא.

http://www.jonnyguru.com/index.php

בנוגע לבחור שציינת את שמו, יצא לך משובש, לא הבנתי מילה.

פורסם

תסלח לי אדון אורן, אך תגובותיך מוגזמות יתר על המידה.

אם תעיין בלינק שהבאתי, ותקרא קצת, תראה שלכל יצרנית כמעט יש מספר יצרניות בפועל, המייצרות את הסדרות השונות. כן יש מצבים בהם חברה מסוימת משווקת ספקים הנבנים ע"י יצרניות שונות בתכלית אחת מהשניה, וכן, מדובר גם בהבדלי איכות מהותיים לפעמים. טרמלטייק הינה דוגמה מצוינת לכך. בעוד יש להם ספקים גרועים ובינוניים (אכן ישנים יותר כמו שציינת מקודם, הם השתפרו), ישנם דגמים איכותיים הנבנים ע"י יצרניות מן המעלה הראשונה, כגון SEVENTEAM למשל. הקטע הוא למצוא את הדגמים המיוצרים ע"י אותן יצרניות איכותיות, והלינק שנתתי מציג מבט על הסדרות בשוק ומי בתכלס מייצר כל ספק.

בנוסף, לא כתבתי שלטרמלטייק יש ספקים על הפנים, כתבתי שיש דגמים לא מומלצים/לא כדאיים, ובנוסף כתבתי שיש ספקים מן המעלה הראשונה, שמוכרים ככאלה באתרי חומרה בכל העולם, ונתתי את סדרת הTOUGHPOWER כדוגמה, מהיכרות אישית שלי איתה. יש לחברה ספקים חמודים אחרים, אני רק הזכרתי את הסדרה היותר יוקרתית פה (שכמובן לא מתאימה לכולם, בגלל המחיר הגבוה בהתאם).

אני מביע דעתי על סמך ההיכרות שלי עם המותגים והיצרניות, וגם היכרות אישית עם ספקים שונים. לא יותר.

שכל אחד יכנס לאתר של ג'וני גורו, אחד המקורות המקצועיים ברשת (יורד לרמת הקבל האינדיוידואלי בתוך הספק בביקורתיו), יקרא ויחליט בעצמו מה איכותי ומה לא.

http://www.jonnyguru.com/index.php

בנוגע לבחור שציינת את שמו, יצא לך משובש, לא הבנתי מילה.

אני סולח ואתה ?

אתה רשמת "הספקים בסדרה מעל 600 וואט שנבנו ע"י SEVENTEAM נחשבים לאיכותיים ביותר. השאר ככה-ככה" כאשר היחוס היה לסדרת ה- Thoghtpower .

מכיון ששום ספק בסדרת ה- Thoghtpower לא נבנה ע"י SEVENTEAM אשמח לדעת מהיכן אתה מביא את הדברים ?

רק אם תרצה, אתה מוזמן לכתוב על כך שטעית במה שרשמת ("הספקים בסדרה מעל 600 וואט שנבנו ע"י SEVENTEAM נחשבים לאיכותיים ביותר. השאר ככה-ככה" ) ^_^

לגבי יותר טובים או פחות טובים זה כבר נושא להיתדיינות.

בכל מקרה, אני מתנצל על שפגעתי בך בתגובותי המוגזמות, זו לא היתה כונתי.

הצהרת כוונות: למצא את $%#*^^89)%T123 (הוא באמת כזה, זו לא שמועה ::) ) הידוע גם בתור רב סרן שמועתי, כרגע אך אף אחד לא יודע מי הוא באמת וחשבתי שאולי יש לך מידע מסווג ?

פורסם

לאחר בדיקה, כנראה שהספקים הנ"ל מיוצרים ע"יCWT CHANNEL WELL.

אז כן, כנראה שטעיתי ביצרן הספק המדובר, תוקן :)

ואתה צודק, רס"ר שמועתי מסתובב חופשי כמעט בכל מקום :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים