עבור לתוכן

אני כבר מבולבל - איזה מסך 22' הכי עדיף בטווח של 1700+-??

Featured Replies

פורסם

מצד אחד כולם אומרים שהנפוץ ביותר והכדאי ביותר זה ה

LG או ה Samsung 226

אבל מצד שני בביקורת שלכם מבין איזה 9000 מסכים אומרים שהם מאכזבים וגרועים

ודווקא המליצו על asus

אבל הבנתי כבר של asus יש סדרה חדשה.

אז מישו יכול בבקשה להמליץ לי על מסך 22 אינצ'

תקציב ממוצע 1700 שקל (אפשרות לסטיות קלות)

שימוש - בעיקר אינטרנט ועבודה מרובה מול המחשב.

וגם צפיה בסדרות וסרטים...

כ. מסך על המחשב כרגע אם זה קשור GeForce 7900Gs.

תודה.

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם

הכי מומלץ לתקציב שלך זה ה DELL 2208WTF ושים לב אני לא מתכוון ל E228WTF אלה ל-2208WTF שהוא יותר טוב וגם יש אפשרות לבצע PIVOT המסך גם הרבה יותר איכותי מה E228WTF

*יכול להיות שהשבוע אקנה אחד כזה

פורסם
  • מחבר

הכי מומלץ לתקציב שלך זה ה DELL 2208WTF ושים לב אני לא מתכוון ל E228WTF אלה ל-2208WTF שהוא יותר טוב וגם יש אפשרות לבצע PIVOT המסך גם הרבה יותר איכותי מה E228WTF

*יכול להיות שהשבוע אקנה אחד כזה

חח סליחה על הבורות אבל מה זה pivot

ולמה הוא עדיף על פני אחרים?

אני רואה שהוא 5ms ולא 2ms...

למה הוא עדיף על פני ה asus לדוגמא?

פורסם
  • מחבר

מישהו!?

אני רוצה אולי כבר מחר בבוקר לקנות :s05:

פורסם

חח סליחה על הבורות אבל מה זה pivot

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/7/

אני רואה שהוא 5ms ולא 2ms...

זמן תגובה מוצהר חסר משמעות, מכיוון שכל חברה בוחרת לעצמה את מעברי האפור-אפור הנוחים לה ולכן אין אפשרות לקבוע לפי זמני תגובה מוצהרים מידת התאמת מסך למשחקים. רק בחלק מהביקורות המקצועיות אפשר לראות את מלוא המדידות לכל מעברי הצבעים.

לדעתי ה-E228WFP יותר טוב מבחינת כיול צבעים בהשוואה ל-2208WFP היות שבאחרון יש מכלול צבעים מורחב אשר יכול להרוות את הצבעים. בביקורת של מסכי 22" לפורום ה-E228WFP התגלה כמסך סביר בקטגוריה זו.

לגבי המסכים של אסוס: MW221C ו-VW222U מתאפיינים בכיול מעולה של ה-OverDrive עם מינימום שגיאות בו, לכן הם טובים למדי למשחקים מהירים.

אם אתה לא נעול על 22" רחב ויכול להוסיף עוד סכום נוסף לתקציב שלך, יש לך אופציה נוספת טובה יותר מבחינת פאנל מתקדם יותר LG L2000CP אשר ייתן חויית עבודה טובה ומהנה בעבודות טקסט יותר מכל 22" TN.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=704710

פורסם

אם יש לך אפשות לעשות כיול אז לך על הE228WTF אבל בכל זאת עדיף לך את ה2208WTF כי הוא גם מאפשר לך PIVOT וגם הוא יותר איכותי ה5MS אתה לא תרגיש הבדל בין 5MS כזה ל 2MS כי כמו שאמר מעליי זה מאפור לאפור ב2MS בדרך כלל בsamsung ו lg זה ככה אבל DELL עושה את זה משחור ללבן ככזה שאם היא תבדוק את זה מאפור לאפור זה יהיה גם 2MS, אז אל תתיחס לזה.

אז תלך על הדל הזה הוא מומלץ

פורסם

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/7/

לגבי המסכים של אסוס: MW221C ו-VW222U מתאפיינים בכיול מעולה של ה-OverDrive עם מינימום שגיאות בו, לכן הם טובים למדי למשחקים מהירים.

היית ממליץ לקנות אחד מהמסכים של אסוס בשילוב עם HD4850 של- ATI?

פורסם

lalo, במה בדיוק ה-2208WFP יותר איכותי מה-E228WFP? מלבד איכות גימור הפלסטיק ותוספת רכזת USB עם 4 יציאות אין שום דבר יותר איכותי בו. למעשה לפי דף הנתונים הרשמי ניתן להבין שמכלול הצבעים שלו הוא מורחב ומכסה 92% מה-NTSC , מה שבעצם אומר שהוא עשוי להציג סטורציית צבעים מוגזמת יותר מה-E228WFP ואף גם מה-Samsung 2243BW (שגם לו יש ארגונומיה טובה). ניתן לקרוא אודות השלכות גודל מכלול הצבעים על רוויית הצבעים בביקורת של ה-Samsung 931C בסקירת 19" פשוטים בנעוץ של הפורום. ב-2243BW יש מכלול צבעים סטנדרטי ואפשר לראות את זה כאן כשבוחרים ב-Gamut. על פניו נראה שה-E228WFP נראה עדיף במעט על פני ה-2243BW מבחינת כיול צבעים מהקופסא, אך גם הוא וגם ה-2243BW מתאימים יותר מה-2208WFP לסטנדרט sRGB, מרחב הצבע השולט בכל אפליקציה, שמופעלת בשולחן העבודה. הסמסונג 2243BWX מציע כתוספת רכזת USB.

מהירות התגובה 2ms ו-5ms שתיהן אפור-אפור. מהירות תגובה שחור-לבן-שחור היא 16ms ומוצהרת לפי תקן ISO ב-2007FP. בפועל בביקורות מקצועיות מגלים שה-2007FP, גם בפאנל VA וגם IPS, יותר מהיר ממסכי TN שהם ללא מנגנוני פיצוי זמן תגובה עבורם מוצהר זמן תגובה של 5ms.

המסך שיותר איכותי מה-22" הנ"ל מבחינת אחידות תאורה מקצה לקצה בזכות זוויות צפייה אנכיות ואופקיות רחבות של פאנל ה-S-IPS הוא ה-L2000CP אשר יותר מתאים לכן לעבודה מרובה מול המחשב, מהשימושים שציין זאת פותח הדיון.

בהמשך לשאלה של ydob: אם גיימינג מהיר הוא אחד ממוקדי ההתעניינות העיקריים שלך ופחות בעבודות טקסט ממושכות או סרטים, כן צמד האסוסים בהחלט מומלצים. עדיין לא ידוע בוודאות אם באמת ה-MW221C חזר לייבוא סדיר, אבל זה שווה בדיקה - רק קח בחשבון שיש בו ציפוי מבריק. אני בדיעה שבכל זאת מסכי 20" לא-רחבים מבוססי פאנלי VA/IPS לטווח הארוך נותנים תמורה טובה יותר לכסף בשל איכות התצוגה העדיפה שלהם שטח הצפייה שלהם עדיין נדיב, כולל הרזולוציה ואיכות הטקסט שלהם מעולה ונוסיף לכך ארגונומיה שימושית עם Pivot. מסך לא קונים לרוב כל פעם עם מפרט מחשב חדש.

פורסם

onissan, קרא את חוקי הפורום והימנע מהקפצות נוספות.

פורסם

המסך שיותר איכותי מה-22" הנ"ל מבחינת אחידות תאורה מקצה לקצה בזכות זוויות צפייה אנכיות ואופקיות רחבות של פאנל ה-S-IPS הוא ה-L2000CP אשר יותר מתאים לכן לעבודה מרובה מול המחשב, מהשימושים שציין זאת פותח הדיון.

איזה מסך היית ממליץ שהוא גם מתאים לעבודה מרובה מול המחשב? 22 אינץ, ויותר זול מהL2000CP

פורסם

ה 2208WTF מיועד יותר לעבודות גרפיקה אז אם הוא מתעסק בזה עדיף לו את ה2208WTF אם אתה רוצה מסך למשחקים אתה יכול לקחת את הASUS או את הדל 228WTF

20" אני לא אוהב רחב כי זה נמוך מידי כנ''ל לגבי 19" רחב, זה לא נוח מינימום רחב אני ממליץ על 22" אתה יכול גם לקנות ב2000 שקל מסך 24" של דל שהוא מצוין אבל תצטרך כרטיס מסך חזק למשחקים שיריץ על הרזולוציה הזאת

פורסם

כל קשר בין 2208WFP ובין עריכה גרפית הוא מקרי בהחלט.

פורסם
  • מחבר

כל קשר בין 2208WFP ובין עריכה גרפית הוא מקרי בהחלט.

אז אתם ממשיכים לבלבל ואני לא סגור על איזה מסך עדיף?! =\

אמרתי לכם - פחות משחקים יותר סרטים ועבודה שוטפת

=\ בולבלתי לגמרי...

פורסם

גם אני לא הבנתי מכם מה עדיף... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים