עבור לתוכן

התחברות ב REMOTE DESKTOP מכל מקום בעולם חייב עזרה דחוףףף

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן.

הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח...

התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד

בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת.

על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם..

אשמח אם תוכלו לעזור... :s05: :s05: :s05: :s05:

תודה מראש...

שי

MSN MILGY@HOTMAIL.CO.IL

פורסם

נסה את www.logmein.com - גישה מלאה למחשב מכל דפדפן בעולם

פורסם
  • מחבר

אני מכיר....אבל לא מעוניין להתקין את זה על המחשב שלי, הסיבה אין לי מושג מי ירצה ויוכל ממש ממש בקלות להכנס למחשב שלי..... כי כבר יש מידע על IP פורטים פתוחים וכו....

אני מעוניין ספציפית להשתמש ב REMOTE DESKTOP....

תודה בכל אופן......

שי

פורסם

אני מכיר....אבל לא מעוניין להתקין את זה על המחשב שלי, הסיבה אין לי מושג מי ירצה ויוכל ממש ממש בקלות להכנס למחשב שלי..... כי כבר יש מידע על IP פורטים פתוחים וכו....

אני מעוניין ספציפית להשתמש ב REMOTE DESKTOP....

תודה בכל אופן......

שי

כן, כי לפתוח את הפורטים של הRDP זה הרבה יותר בטיחותי :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל מזה אחרי זה אשנה אותם ב REGISTERY וגם אם לא.....

לא מכירים את ה IP שלי לפחות כל העולם......

בחיבור לאתר כזה אין לי מושג מי יקבל את המידע...

פורסם

אם אתה רק צריך קבצים ולא ממש גישה למערכת ההפעלה כדי להריץ דברים (הרבה יותר בטוח מאשר RDP), אני ממליץ בחום על HFS - שרת קבצים חינמי ללא התקנה שמאפשר לך להגדיר לאילו קבצים תהיה גישה מרחוק.

החיבור מכל דפדפן בעולם ללא הרשמה באתרים או התקנה של תוכנה. קרא פה: http://www.portablefreeware.com/?q=HFS&m=Search[br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 11:58:38

כן, כי לפתוח את הפורטים של הRDP זה הרבה יותר בטיחותי :kopfpatsch:

:xyxthumbs:

אני מתחיל מזה אחרי זה אשנה אותם ב REGISTERY וגם אם לא.....

לא מכירים את ה IP שלי לפחות כל העולם......

בחיבור לאתר כזה אין לי מושג מי יקבל את המידע...

ככה לפחות יש לך "כתובת" לבעיות + הגנה בסיסמה, SSL, בלי פתיחת הגנות/פורטים ועוד. אני משתמש ב-LOGMEIN כבר שנים בלי כל בעית אבטחה. לפתוח פורטים חושף אותך לכל האקר מזדמן - הוא לא צריך "להכיר" את ה-IP שלך... בשביל זה יש להם בוטים שסורקים אלפי מחשבים בשניה לפורטים פתוחים.

פורסם

אם אתה רק צריך קבצים ולא ממש גישה למערכת ההפעלה כדי להריץ דברים (הרבה יותר בטוח מאשר RDP), אני ממליץ בחום על HFS - שרת קבצים חינמי ללא התקנה שמאפשר לך להגדיר לאילו קבצים תהיה גישה מרחוק.

החיבור מכל דפדפן בעולם ללא הרשמה באתרים או התקנה של תוכנה. קרא פה: http://www.portablefreeware.com/?q=HFS&m=Search[br]

:xyxthumbs:

מצטרף להמלצה.

עובד מעולה ומי שצריך רק גישה לקבצים ממש לא צריך דבר מעבר לזה.

פורסם

פותח הדיון, נתת הרבה פרטים, אבל פעם אחת לא כתבת מה השגיאה שאתה מקבל כשאתה מנסה להתחבר ממחשב ב"עולם" ב RDP למחשב שלך.

אז...מה השגיאה בדיוק?

כשאתה במחשב חיצוני בעולם ואתה מנסה לבדוק האם הפורט פתוח, בבדיקת טלנט פשוטה, מה אתה מקבל?

מתוך CMD במחשב חיצוני הרץ את הפקודה

telnet youradress.dyndns.net 3389

מה קורה? האם הוא פולט שורה שאומרת שהוא לא הצליח להתחבר לפורט 3389 בכתובת הזו? או שהמסך משחיר לחלוטין ?

(מה שאומר שהבדיקה עברה בהצלחה)

** ערוך בבקשה את ה"דחוףףף" מתוך כותרת הדיון, (ע"י עריכת הפוסט הראשון בדיון הזה)

כותרות כאלה לא ממש נהוגות במערכת הפורומים שלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים