פורסם 2008 ביוני 2317 שנים שלום.כמו שרשום, אני רוצה מסך מחשב שיתחבר גם למחשב וגם לממיר של HOTתקציב: עד 1400 ש"ח
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים בתקציב שלך ייכנס Chimei 222H המציע לך קומפוזיט לממיר דיגיטלי.http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692773אין לו מתחרים במחיר מקביל או זול יותר עם כניסה כזו.ביקורת תוכל לקרוא עליו כאן:http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-chimei-cmv-222h.html
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר ונגיד אם אני מעלה את התקציב כמה מאות שקלים.יש מסכים נוספים.נ.ב תודה על התגובהדרך אגב שמעתי שיש מתאמים שמעבירים מ-RCA לVGAזה באמת עובד?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים אם תעלה בתקציב עבור Dell 2007FP שיש בו גם קומפוזיט לממירי טלוויזיה, הוא יציע איכות תמונה טובה יותר, זוויות צפייה עדיפות ופיזור אחיד יותר של התאורה האחורית (בזכות פאנלים VA/IPS). יחס התצוגה שלו מתאים יותר לשידורי טלוויזיה של ממירים.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5646&salenumהוא עשוי לעבוד, אבל הצעתי לך מסכים עם חיבור ישיר לממיר ללא צורך בו. מאחר ושאלת אם במידה ותעלה את התקציב, אם תוכל להרשות לעצמך את ה-2007FP ללא היסוס זה יותר כדאי. לקנות מתאם לממיר עבור מסך מבוסס TN נחות לא ישפר לך את איכות התמונה, כי במציאות הפאנל המתקדם של ה-Dell משדרג לך את איכויות התצוגה בצורה מורגשת (אחידות תאורה טובה יותר, רפרודוקציית צבע מדוייקת יותר, חשיפה עדיפה של גוונים כהים ובהירים עדינים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.