עבור לתוכן

מישהו ראה את העמוד הראשי של בליזזארד היום?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

With this week's speculation over the Blizzard teasers, more and more reports in the media, and numerous tips coming direct us at IncGamers from reliable inside industry sources in the past 24 hours, we now have confirmation from inside sources to say that Diablo 3 WILL be announced on Saturday at WWI Paris 2008.

http://www.diabloii.net/

:jump: :jump:

התמונה מתעדכנת בחצות שעות קליפורניה.

12:01am pacific standard time

• תגובות 140
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו אם רק מישהו ימצא את ההודעה שלי שאמרתי שD3 יוכרז בכנס בליזארד הזה....

הרגשתי את זה בעצמות הגיימר שלי :silly:

פורסם

תאמינו לי שאם הייתי רוצה הייתי כבר משחק

אבל לשחק משחק רק בשביל העלילה (ועוד RTS -סגנון שאני לא ממש אוהב) זה דיי שטותי

ובחזרה לנושא המקורי...

מישהו יודע באיזה שעה בערך מתעדכנת התמונה?

עריכה-בלי עוד הצעות במה לשחק בבקשה...

כן, 10-11 בבוקר.

נ.ב.

לך תשחק SC... :cwm10:

פורסם

למה הכריזו שהולכים להכריז על השחרור של דיאבלו?

הוציאו את כל הכיף מהציפיה (אהמ אהמ)

פורסם

יש להם "אישור" מ"מקורות פנימיים"

פורסם

טוב, אני נכנע ומצטרף לספקולציות. אולי ייצא משחק שבעולם ה-SC מצאו מכשיר למעבר בזמן, עברו אחורה בזמן לתקופה של דיאבלו ובמקביל הדמויות בוורקראפט עוברים דרך פורטל ענקי שמעביר אותם לעולם של דיאבלו? ואז יש DIABLO MEETS STARCRAFT MEETS WARCRAFT וזה יהיה משחק MMORPG עם שילוב של RTS ותוכל לגלם דמות מכל העולמות, לסחור עם מי שאתה רוצה, ליצור בריתות ואולי גם להקים מדינה אם תבסס את מעמדך מספיק.

פורסם

אתה יודע כמה איזון הם יצטרכו לעשות? זה לא יצא בחיים

[/סרקזם]

פורסם
  • מחבר

האמת היא שמישהו פרסם תמונה הזוייה של לוגו למשחק החדש שיקרא

World of Starblo craft

:lol: :lol: :lol:

עריכה:

מצאתי!

Lol.jpg

פורסם

תסלחו שאני מצטרף להתלהבות המיותרת בעליל, לא מעניין אותי בכלל דיאבלו 3, יותר מעניין אותי, איך זה שאנשים פה מדברים על בליזרד ולא שיחקו SC בחיים??

לכו תעשו שיעורי בית בבקשה, נו, אתם מביישים את פירמת הגיימרים אם יש דבר כזה, ואם יש לו אגו בכלל, והייתי ממש נחמד.

SC? זה אלף בית לא משנה איזה גיימר אתה...

פורסם

9 עמודים על שטות הזאת?! אם בליזארד היו מכריזים על משחק מקורי מילא. אבל הם עומדים להכריז על אותו זבל ממוחזר שהם טוחנים משנות ה-90 המוקדמות. מן הסתם זה יהיה משהו קשור ל-Warcraft/Diablo. בליזארד לא מסוגלים לפתח משחק מקורי.

פורסם

9 עמודים על שטות הזאת?! אם בליזארד היו מכריזים על משחק מקורי מילא. אבל הם עומדים להכריז על אותו זבל ממוחזר שהם טוחנים משנות ה-90 המוקדמות. מן הסתם זה יהיה משהו קשור ל-Warcraft/Diablo. בליזארד לא מסוגלים לפתח משחק מקורי.

האם אתה זה שצועק שיורו 2008 מיותר וצריך לחדש את הספורט בעולם ? הרי טוחנים כדורגל כבר 150 שנה.

אנשים אוהבים סדרות משחקים, מאחורי Warcraft/ Starcraft ושות' יש כבר סיפור דיי ארוך (lore) ואנשים אוהבים אותו ומתחברים אליו.

אם מיליונים של אנשים מוכנים לשלם כסף לקנות את המשחקים ולהנות מהם, אז מה הבעיה כאן ? למה צריך להמציא את הגלגל מחדש כל שנה ?

פורסם

תסלחו שאני מצטרף להתלהבות המיותרת בעליל, לא מעניין אותי בכלל דיאבלו 3, יותר מעניין אותי, איך זה שאנשים פה מדברים על בליזרד ולא שיחקו SC בחיים??

לכו תעשו שיעורי בית בבקשה, נו, אתם מביישים את פירמת הגיימרים אם יש דבר כזה, ואם יש לו אגו בכלל, והייתי ממש נחמד.

SC? זה אלף בית לא משנה איזה גיימר אתה...

שיחקתי כבר SC שהייתי קטן יותר אני פשוט לא זוכר את העלילה

יש?

וזו פעם אחרונה שאני אגיד להפסיק להמליץ לי לשחק משחק שאני לא רוצה לשחק זה כבר גובל בספאם (ומעצבן לאללה)

פורסם

שיחקתי כבר SC שהייתי קטן יותר אני פשוט לא זוכר את העלילה

יש?

וזו פעם אחרונה שאני אגיד להפסיק להמליץ לי לשחק משחק שאני לא רוצה לשחק זה כבר גובל בספאם (ומעצבן לאללה)

1. אתה גורם ל-SC להראות כאילו זה סבל לשחק בו.

2. אם אתה לא זוכר מי זאת קריגאן אתה צריך לשחק שוב. sc2 מתקרב...

הולך לצאת גם world of diablo :xyxthumbs:

פורסם

SC שלעצמו זה אחלה משחק

RTS זה ז'אנר שקשה לי לשחק בו יותר מכמה שלבים (במיוחד האיטיים יותר כמו סופרים קומנדר)

פורסם

זה LOST

4, 8, 15, 16, 23, 42

-.-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים