פורסם 2008 ביוני 2517 שנים היום אני נכנסתי ל גיימר ואני רואה תמונה של השלט של התערוכה שתיהיה בפריס ומה אני רואה שם? דיאבלו או איזה בוס בWOW? התמונה נלקחה מכאן: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114316
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים קודם כל אתם קולטים שהכל פה זה רק ספקולציות? דיון כל כך ארוך , רק ספקולציות על הכרזה שתוביל ליציאה של משחק בעוד כמה חודשים!!!אני כבר אומר את זה הרבה זמן , BLIZZARD היא חברת המשחקים הכי טובה והכי איכותית שיש בשוק ואם זה היה WARCRAFT IV , אני לא יודע מה הייתי עושה אבל בינתיים , STARCRAFT II יספק אותי מאוד DIABLO , לא שחקתי בזה ככה שאני לא שולל ולא מתלהב
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים שמאלי WOTLK אמצע DIABLO ימין עוד דמות מדיאבלו? היא לא נראית זרגית משהו queen of blades זה SC2
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר שמאלי WOTLKאמצע DIABLOימין עוד דמות מדיאבלו? היא לא נראית זרגית משהונו באמת!
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אתה יודע באיזה גיל שיחקתי SC?אני אתן לך רמזהוא היה חד ספרתי--------------אז היא כן זרגית..אחלה. עכשיו התמונה לא אומרת כלום, שמחים?אני היחיד שחושב שלבליזארד יש מחלקת פסיכולוגיה מיוחדת שתפקידה לשחק עם מוחם של גיימרים?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אתה יודע באיזה גיל שיחקתי SC?אני אתן לך רמזהוא היה חד ספרתי--------------אז היא כן זרגית..אחלה. עכשיו התמונה לא אומרת כלום, שמחים?אני היחיד שחושב שלבליזארד יש מחלקת פסיכולוגיה מיוחדת שתפקידה לשחק עם מוחם של גיימרים?לא משנה, איך אפשר לשכוח את שרה קאריגן?!
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים רגע רגע... אתה אומר שזו זאת שאתה צריך לשמור על הביצה/מה-שזה-לא-יהיה שלה שלב שלם?1.הגרפיקה הייתה ממש מעפנה אז2.וואי זה שלב מעצבן
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים סלח לי שאני לא זוכר משחק ששיחקתי בו בגיל 6 oh mighty dobiוהיא בכלל טרן עכשיו? לא נראית אנושית בשיט... וממש אין לי כוח לרענון
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים סלח לי שאני לא זוכר משחק ששיחקתי בו בגיל 6 oh mighty dobiוהיא בכלל טרן עכשיו? לא נראית אנושית בשיט... וממש אין לי כוח לרענוןלך תשחק בSC...
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים סלח לי שאני לא זוכר משחק ששיחקתי בו בגיל 6 oh mighty dobiוהיא בכלל טרן עכשיו? לא נראית אנושית בשיט... וממש אין לי כוח לרענוןגמור תמשחק ותחזור לדיון ואז תסתכל שוב בתמונה
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים תאמינו לי שאם הייתי רוצה הייתי כבר משחקאבל לשחק משחק רק בשביל העלילה (ועוד RTS -סגנון שאני לא ממש אוהב) זה דיי שטותיובחזרה לנושא המקורי...מישהו יודע באיזה שעה בערך מתעדכנת התמונה?עריכה-בלי עוד הצעות במה לשחק בבקשה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.