עבור לתוכן

מפרט ב-45K למשחקים כבדים ברזולוציה 2560x1600 מחשב HIGHEND למטרות SHOWOFF

Featured Replies

פורסם

לכל כותבי המפרטים,

אני חושב שאתם מפספסים פה בגדול, מדובר במחשב חלומות למטרות show-off ואתם מרכיבים לו מפרטים בפחות מ-20K.

איפה 8GB RAM שהוא ביקש? רצוי מהיר 2000Mhz.

הלוח חייב להיות Striker II Extreme אלה אם כן תמצאו יקר יותר.

איפה מארז באיזור 2000 וצפונה? Lian li, Antec, ZALMAN.

אפשר להוסיף תאורה יפה - סט השתקה נוסף.

מה עם מערך ראפטורים למערכת הפעלה + מערך לאחסון - הבן אדם ביקש 5TB. אפשר אולי בקר דיסק נוסף קצת יותר מקצועי (אם נשאר איפה לתקוע אותו)

מה עם כרטיס רשת Killer, מה עם כרטיס סאונד HD רציני.

בקיצור תפעילו את הדמיון באמת 45K בלי מסכים וכרטיסי מסך.

במיפרט שלי יש את כול מה שהוא ביקש

כולל מה שאתה אמרתה

• תגובות 59
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ אבל שלי אני חושב יותר משתלם.

לפותח הדיון:

שמע, כשבאים להרכיב מפרט בכזה תקציב, לא דופחים את הדברים הכי יקרים שרואים :kopfpatsch:

המעבד ששמת לא מתאים (מבחינת תושבת), ללוח אם (פירטתי בהודה הראשונה שלי).

מאיפה אתה הולך להביא 10 חיבורי SATA, יהיה צורך בכרטיס הרחבה.

הכרטיס קול של הלוח ממש אבל ממש פסדר, חבל להשקיע בכרטיס נוסף.

האם זה מפרט, כמו ששלמה כתב, רק בשביל שוויץ והכסף לא ממש משחק תפקיד (כמו כמה המפרט משתלם)?

אם כן, נחשוב על ניצול מלא של התקציב :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

עוד שאלה קטנה, שעשויה להשפיע על המפרט, למה 3 מסכים? בתקציב הזה אתה יכול ללכת על מקרן 1080P איכותי ומסך 133" ברמה.

בהנחה שיש לך מקום, ואז לא תצטרך מחשב ב 45K אלא מחשב ב 15K ואת שאר הכסף תוכל להשקיע במערכת סראונד מטורפת.

זה אולי קונספט שונה, אבל אתה מציין שיש לך מרתף פנוי לטובת העניין.

פורסם

נו אולי די? לא נדיר לראות אנשים שבאים עם דרישות למפרט ב-20K ופה בא בנאדם עם דרישה למחשב ב-45K ואתם לא חושבים שזה חשוד?

אין מה לקנות מחשב בתקציב כזה,וגם 4 מחשבים בתקציב הזה זה די מוגזם ת'אמת..

אז די עם הכל השטויות שאתם רושמים פה

פורסם
  • מחבר

כן זו גם יכולה להיות אפשרות למרות שיש לי ניסיון קודם עם 3 מסכים בעצם זאת המערכת שיש לי כרגע אבל אני משתדרג. ואני ממש אוהב את חווית המשחק ב3 מסכים אני גם מטה אותם בזוית וזה נותן תחושה שאתה בתוך המשחק כמו 3D.

בכל מקרה אני חושב שאני צריך בעל מקצוע, איש עם ידע שיוכל להגיע אלי ולבדוק הכל ולתת לי המלצה ספציפית ופרטנית בדיוק מה אני צריך כולל כל מה שמסביב.

כמובן שבתשלום. מישהו מכיר אדם כזה שזה העיסוק שלו?

וככה אני אקבל את המפרט המדוייק והטוב ביותר.

פורסם

מלכתחילה זה נראה חשוד, אבל....

אם הבחור אמיתי למה לא לעזור לו?

ואם זה מומצא, אז למדנו עוד קצת על מפרטים סופר יקרים...

LAZY FINGERS, אתה יכול לשים תמונה של החדר שבו אתה הולך לשחק? בתקציבים כאלה יש אפשרויות של מסכי הקרנה קעורים ואפשר לעבד את התמונה כך שתשחק על תמונה של 1:2.4 מה גם שמערכת כזו תתפקד גם כקולנוע ביתי מעולה (זו אופציה יותר יקרה)

כמובן שתמונות גם יעשו את כולנו פחות חשדנים, ויעזרו לך לקבל יותר תגובות רציניות...

פורסם

בעקרון כמה אנשים מהפורום יכול לעשות לך את זה פה, פשוט צריך לשבת ולבחור ממספר חנויות. כי צריך ידע על שלל חלקים. איך שאני רואה את זה

* מעבד QX9650- עם OC ל4.5

* לוח אם 790I. הסטרייקר יתאים

* זכרון במהירות 1800 או 2000 מגהרץ. כנראה 4 סטיקים של 2 ג'יגה עם CL נמוך ככל האפשר (7-8). מהחברות הטובות

* 2 ראפטורים בשביל המערכת הפעלה וכד'

* 2-3 דיסקים של 600-750MB רצוי סדרה עם 5 שנות אחריות\32MB זכרון

* עוד 1-2 חיצוניים לגיבוי

* כרטיס קול- לא מבין כ"כ. תשאל בפורום המתאים יש חברה מבינים

* מארז - יש את הLIAN LI 80. תשים לב שהוא בלי חלון אבל גדול ובנוי ממש טוב. אם לא אז אפשר לקחת את הTT ארמור שמורכב מאלומיניות

* קירור- יש חברה מבינים- לבחור חלקי קירור מים טובים ביותר עם בלוק למעבד לכרטיסי מסך ובלוקים ללוח אם

* איזה פאנל שליטה על המאווררים ומידע

* קיט להשתקה

* תאורה (מאווררים,קטודות)

תפרסם הודעות ספציפיות בפורום המתאימים, יש מומחים לכל תחום פשוט צריך להגיע לכל אחד ואחד מהם

פורסם

אין מה לעזור לו חוץ מלהגיד לו שיוריד את התקציב לרבע מהנוכחי לפחות...

פורסם

אני לא מעוניין להוסיף פה מפרט כי מה שכבר שמו זה מספיק מה גם שבאמת לבזבז יותר מ15 אלף על מחשב ללא! כרטיסי מסך ומסכים זה בזבוז

אני חושב שיש פה נימה של בלוף (גר בארסוף ולא אכפת לא לבזבז)

קודם כל תביא תמונה דשל הכורסאות וכל הציוד שאתה טוען שקיים אצלך ואז נדבר על לעזור לך

ולא!! זה לא שאני לא רוצה לעזור

פורסם
  • מחבר

אני לא חייב לאף אחד תמונות או הוכחה בשביל לקבל יעוץ או עזרה פה בפורום, ברור שאני לא אחשוף פה תמונות של הבית שלי.

לא חושב זה גם צריך לעניין אתכם.

מי שרוצה לעזור לי אני אודה לו מאד.

תודה על העזרה לסיכום אני חושב שאני הלך על המפרט שמתבסס על 2 מעבדי מרובעי ליבה Q9775 לוח של אינטל שתומך ב 2 מעבדים ו4 כרטיסי מסך, אני אקנה עוד 280GTX. ואת שאר הדברים לפי המלצתכם. מערכת קירור המים ההורים שלי ירכשו בהונגקונג ואני אשאר אם המסכים שהזמנתי. אני רק אקנה את המאריך DVI שהמליצו לי. מחר אני אנסע לחנות להתייעצות סופית והזמנה של החלקים.

פורסם

בחור , אתה זה שזכה עכשיו לבד בדאבל לוטו ב40 מיליון ש"ח??? :)

אני סתם שואל כי זה בדיוק מה שאני הייתי עושה אם הייתי זוכה....

עכשיו ברצינות , אפילו אם יש לך מיליארדים של דולרים בחשבון , זה בזבזני לחלוטין...

פורסם

אני שאלתי על התמונות כדי להמליץ לך על מסך מקרן וסט סראונד שיראו, יישמעו וירגישו יותר טוב משלושה מסכים. ובנוסף תוכל לראות עליהם סרטי בלו-ריי כמו מלך.

לא רוצה? לא צריך. תתחדש.

פורסם

פעם בחצי שנה חייב לקום חכמולוג שרוצה מחשב מעל 30K :screwy:

כנראה שעברה חצי שנה :silly:

פורסם

אני לא חייב לאף אחד תמונות או הוכחה בשביל לקבל יעוץ או עזרה פה בפורום, ברור שאני לא אחשוף פה תמונות של הבית שלי.

לא חושב זה גם צריך לעניין אתכם.

מי שרוצה לעזור לי אני אודה לו מאד.

תודה על העזרה לסיכום אני חושב שאני הלך על המפרט שמתבסס על 2 מעבדי מרובעי ליבה Q9775 לוח של אינטל שתומך ב 2 מעבדים ו4 כרטיסי מסך, אני אקנה עוד 280GTX. ואת שאר הדברים לפי המלצתכם. מערכת קירור המים ההורים שלי ירכשו בהונגקונג ואני אשאר אם המסכים שהזמנתי. אני רק אקנה את המאריך DVI שהמליצו לי. מחר אני אנסע לחנות להתייעצות סופית והזמנה של החלקים.

מה אתה לא מבין ???

תמצא לי כזה לוח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים