פורסם 2008 ביוני 2217 שנים היי,מחשב ותיק (בן 4+)הXP נתקע כשעשו RESTART (במסך WINDOWS IS SHUTTING DOWN)כיבו את המחשב מאחורה (ON/OFF של הספק)ושניסו להדליק - אין כלוםלא אורות, לא מאווררים. כלום.אני מניח שזה הספק (למרות שלא היו סימנים שהוא גוסס) HEC 300Wאיך אני יכול לוודא שזה באמת הספק (אין לי ספק אחר זמין, יש לי מולטימטר אם זה עוזר)תודה
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים הדליקו אותו חזרה? (את המתג מאחור)נסה לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל לאיזה דקה ולחבר שוב.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים היי!1.תנתק את הספק מהחשמל(תוודא שהוא ON) ואז תלחץ כמה פעמים על ה POWER ואז תחבר את החשמל.2.תבדוק שאכן יש נוריות בלוח...3.תעדכן אותנו..הצשך ערב נעים..NIKILLER
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים זה כנראה הספק ששבק חיים.אם אתה יכול לבדוק עם ספק אחר, תוכל לדעת אם זה הספק או הלוח.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים ברוב המקרים במידה והמעבד או הלוח יהיו תקולים המחשב יידלק, פשוט לא יהיה סינגל במסך עצמו.במקרה הזה מדובר בספק כח שכשל. ספק ג'נרי עולה גרושים וזמן העבודה היא 5 דקות.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר אין רעשים או אורות.ההורים שלי לא יודעים לפתוח את המחשב... מחר בערב אני אלך אליהם ואעשה את הבדיקות שהצעתם.מישהו מכיר חנות במרכז (ת"א, ר"ג) שיש מצב שיש להם PSU פשוט במלאי?גם לי זה נשמע כמו ספק, רק העובדה שהוא מת ללא אזהרה נראית משונה. מנסיון שלי עם ספק שמת, היו מספיק סימנים מקדימים, ודעיכה איטית עד שהוא מת לגמרי (לאורך למעלה מחודש).תודה.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר אכן, הספק מת. התקנתי היום ספק חדש, והמחשב חזר לפעול. הוצאתי משם גושים של אבק... היה סגור 4 שנים מה שכן, המאוורר של הCHIPSET לא הסתובב, אז ניתקתי אותו (אולי זה גרם לעומס?). זה בורד ישן של ABIT שלדעתי לא ממש יתחמם. תודה.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים כנראה שספק-הכוח "טיגן" את עצמו למוות, בשל הצטברות אבק על גופי-הקירור, ואולי אף בפתח-האיוורור.מקווה שקנית ספק-כוח איכותי, ושתזכור לנקות שם אבק מידי מספר חודשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.