עבור לתוכן

מסכים כחולים.. ועוד בעיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום).

המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה..

אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה.

בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP)

בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב..

מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי אני צריך את ה- Recovery Console הזה..

תודה רבה על העזרה, יום טוב :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

MEMORY_CURRAPTION

תוציא את הזיכרונות שלך

תחבר רק סטיק אחד , תבדוק כל פעם סטיק אחד של זיכרון לחצי שעה

כי יש לך בעיה ..

תוריד את זה ותצרוב

http://www.memtest.org/download/2.01/memtest86+-2.01.iso.zip

יש בסטיקי איך לצרוב ולפעיל

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1745202#msg1745202

לגבי הבעיה השנייה : זה תלוי בדיסק אם לא מקורי אולי לא שמו את האופציה הזו

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה כמה שאלות נוספות אם אפשר:

אם אכן יתגלו ארורים באחד מן הסטיקים, זאת אומרת שהריסטים נובעים ב-100% כתוצאה מזיכרון פגום?

במצב כזה יש לי את הזכות המלאה ללכת ולדרוש מהחברה ממנה קניתי את המחשב להחליף לי את הזיכרון? (יש לי אחריות עדיין)

ושאלה נוספת, זה משנה המיקום של הסטיקים? כאילו אני צריך לבדוק את הסטיקים בנפרד פעם אחת כשהם מחוברים לחיבור מסויים ופעם שהם מחוברים לחיבור שני?

כי יש לי 2 חיבורים לסטיקים האלה בעצם, אז לבדוק כל סטיק על 2 חיבורים?

פורסם

תכלס כדי להיות בטוח אתה צריך להסיר את ה AUTOMATIC RESTART

שתי אפשרויות ,

אחת : מתפריט ה F8 , כלומר כאשר המחשב עולה אתה לוחץ על F8 , ויש לך DISABLE AUTOMATICALLY RESTART... משהו כזה

שנייה : ממערכת ההפעלה עצמה : לחיצה ימינית על המחשב שלי , מאפיינים , מתקדם , STARTUP AND RECOVERY הגדרות , תסיר את הסימון מעל AUTOMATICALLY RESTART

אם אתה רוצה להיות בטוח שזה לא הSLOT שהוא עושה בעיות , תבדוק את הסטיק של הזיכרון כל פעם על בSLOT אחר וכך תראה מה קורה

עכשיו אני צריך ממך משהו

איזה זיכרון יש לך , כי אולי הם צריכים מתח , והם מקבלים נמוך מהנדרש , זו גם אופציה ...

יש זיכרונות שעובדים ב 1.8 ויש שעובדים ב2.0 או 2.1

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על העזרה. :)

ה- AUTOMATICALLY RESTART מבוטל אצלי כבר המון זמן ולכן המחשב לא עושה ריסט לעצמו הוא פשוט עושה מסך כחול ואז אני עושה ריסט ידנית.

הזכרונות שלי הם:

Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory

לוח אם:

Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard

מעבד:

AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU

פורסם

תיכנס לביוס תשנה את המתח של הזיכרונות ל 2.1

פורסם
  • מחבר

עידכון:

אתמול ב-10 בערב הוצאתי סטיק אחד של זיכרון והמשכתי לעבוד עם סטיק אחד של 512 מגה. מ-10 בערב עד 3 בלילה המחשב לא קרס שזה כבר המון זמן.

ב-3 בלילה התחלתי להריץ בדיקה עם התוכנה Memtest, התוכנה עבדה עד שקמתי כלומר 9 וחצי שעות שזה כפול 2 ממה שהיא צריכה לעבוד. בכל מקרה, לא נמצא אפילו Error אחד. כלומר לפי ה- Memtest הזיכרון עובד מצויין. היום הדלקתי את המחשב מחדש בערך ב-1 ואחרי 40 דקות של עבודה הוא עשה לי ריסט.

מה אפשר להסיק מזה? נראה לי שכמה דברים.

1. הזיכרון דפוק למרות שה- Memtest הראה שהוא בסדר גמור ופה נשאלת השאלה עד כמה התוכנה הזאת מדייקת בתוצאות שלה?

2. אולי יש בעיה עם הסלוט הספציפי הזה של הזיכרון מה שנראה לי סיכוי קלוש ביותר.

3. זאת לא בעיה עם הזיכרון

מה אתם מציעים לעשות? תודה ויום טוב

פורסם

תיכנס לביוס תשנה את המתח של הזיכרונות ל 2.1

עשית מה שאמרתי , אני בדקתי באתר , שהם צריכים 2.1 , אז אם אתה לא מספק להם מספיק מתח איך יעבדו ?

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה להם מתח ל-2.1? משהו עם voltage בביוס? כי בדקתי את זה מקודם וזה לא מאפשר לי לעלות ל-2.1..

זה רושם לי בערך שאני יכול לשנות עד 1.7 או משהו כזה והשלב הבא זה: Auto יענו אוטומטי... אבל חרשתי את הביוס ולא ממש מצאתי אפשרות להעלות ל- 2.1.

צילומים מהביוס שלי יעזרו לך?

עריכה:

אני מצרף כמה תמונות מהביוס שלי כדי שתראה.

שים לב שבתמונה שמתואר ה-CPU VOLTAGE אין לי אפשרות להעלות ל-2.1, בתמונה של ה Jumperfree Configuration זה האפשרויות שיש לי בביוס.

שים לב גם שאיפה שרשום: DDR2 VOLTAGE CONTROL אין לי אפשרות להעלות יותר מ-1.95V. רק ב- CPU FREQUENCY יש לי אפשרות להעלות ל-201 אבל אני לא יודע אם לזה התכוונת אז בכוונה העלתי תמונות.

תודה על העזרה!

פורסם

לא , אל תתקרב לCPU VOLTAGR זה הVOLTAGR של המעבד

לא לגעת

אוקיי תראה תמונה של ה DDR 2 VOLTAGE

פורסם
  • מחבר

מצרף תמונה של ה- DDR2 VOLTAGE ומוסיף עוד 2 הערות:

1) מאז שהתחלתי להשתמש בזיכרון אחד כמות הריסטים פחתה בצורה די משמעותית, מאז אותו ריסט שקרה לא התבצעו עוד ריסטים שזה דבר שבדרך כלל לא קורה כי הם באים ברצף.

2) אולי אני לא יכול להעלות את המתח ליותר מ-1.95V בגלל שכרגע יש רק זיכרון אחד במחשב? אולי אם אני אכניס גם את הזיכרון השני יהיה לי את האופציה להעלות את המתח ל-2.1V?

שוב תודה על העזרה ויום טוב =]

פורסם

תגיד תעלה תמונה של הADVANCE VOLTAGE CONTROL , מה יש שמה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים