פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל הם לא נמצאים לו כל הזמן על המארז.כמה יש לך all the time במחשב בהפעלה רגילה???לי יש 6 :-/
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מחבר אצלי יש 27 אצלי יש 27רק המארז שלי לוקח 1קוט"ש כשאני מדליק את המחשב הכל הבית האורות flicker
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים אצלי יש 27 אצלי יש 27רק המארז שלי לוקח 1קוט"ש כשאני מדליק את המחשב הכל הבית האורות flickerאני לא מבין מה הקטע. 1קוט"ש זה נורא יקר.ובהחלט לא נחוצים כל כך הרבה מאווררים לקירור.אפשר לחשוב שאתה מקרר חוות שרתים.
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אתם לא מבינים כל המאווררים האלה הם לא לקירור המארז ולכל מה שבפנוכו....אלא לקירור הראש של איגור שמתחמם באופן קבוע בזמן הפעלת מאמץ יתר כתוצאה מחשיבה מרובה...לאיגור: אתה יודע שהכל מאהבה.... ;D (זה על האף)....
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר יש לי Server Case בגובה 89 ס"מ שבתוכו יושב CUV6X עם PIII 800@1256ובקרוב יצטרף אליו עוד אחד כמוהו
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים מחבר לא הראש שלי גדול מדי הוא עוצר אותי מלעוף פנימה אתם יודעים בהתחלה רצו שאני אשחק את היינריך ה-I בסרט פתיחה של RTCW אבל בקטע שהוא נשאב לתוך הסלע הראש שלי עצר אותי מלעוף פנימה אז הם ויתרו על הרעיון ולקחו מישהו אחר
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים לא הראש שלי גדול מדי הוא עוצר אותי מלעוף פנימה אתם יודעים בהתחלה רצו שאני אשחק את היינריך ה-I בסרט פתיחה של RTCW אבל בקטע שהוא נשאב לתוך הסלע הראש שלי עצר אותי מלעוף פנימה אז הם ויתרו על הרעיון ולקחו מישהו אחר :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים יש לי 27!לי יש 1351.8 על המארז, 37 על השולחן לידו וכל השאר מסתובבים בסביבה.חוץ מיזה הז...קן שלי יותר ע...בה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.