עבור לתוכן

GTX 9800 - HD 4850 - על ex38-ds4

Featured Replies

פורסם

טוב הגעתי כבר להבנה שכל יום וחצי בערך יוצא כרטיס חדש, עדכון חדש, board חדש כל הזמן חדש חדש חדש.

אני מחכה למחשב כבר חודש וחצי כי רציתי לראות מה יוצא חדש ומה הבחירה הכי טובה עבורי.

על ה BOARD אני סגור שזה - GA-EX38-DS4.

רק הכרטיס מסך משגע אותי, מצד אחד יש את ה 9800 GTX שזה אחלה כרטיס, אבל לא אוכל לעשות איתו SLI על BOARD של CF.

מצד שני יש את ה HD 4850 שלפי בנצמרקים ו REVIEWS הוא כרטיס מעולה ויותר זול (אוכל לעשות CF), והמחיר שלו הוא מעולה.

ואז עכשיו כשיצא ה 4850 מדברים על ה 4870 שגם הוא אמור להיות כרטיס מעולה,

אז השאלה הנשאלת, איזה מהם עדיף עבור הלוח הזה, תמיד יש את השאלה עבור מה זה נועד: אז עבור משחקים עריכת וידאו, תלת מימד.

האם שווה להמתין עוד חודש עבור ה 4870 או ללכת על ה 4850 וכשיגיע הזמן נוסיף עוד אחד כזה ל CF.

מחשבות מסקנות ושאר תובנות :)

תודה.

פורסם

מתוך סקרנות, איך בחרת את ה-X38?

(שזה בכלל לוח לאוברקלוק כבד)

פורסם

לפי דעתי 4850

פורסם
  • מחבר

אז ככה אז פתאום קפצה לה ידיעה חדשה, כאילו לא צפוי ה 9800GTX+ ועכשיו מתחילים את אותו הסרט מהתחלה,

בכל מקרה הלוח הוא CF אז נרד מה GTX

איזה עדיף ה 4850 או ה 4870, שווה להמתין לכרטיס החדש ?

פורסם

ה-4870 יהיה יקר בכמה מאות, תחשוב אם בכלל אתה מוכן להשקיע סכום כזה

פורסם

ה - 4850 עולה בחול 200 דולר , ה 4870 אמור לעלות באיזור ה 300 דולר , ולפי דעתי וכמה באנצים ממש רישוניים שראיתי (לא דיוע כמה אמינים הם) אני מחכה לכרטיס הזה הוא יהיה יותר טוב מה 9800GTX2 בקלות !!!

ואל תשכח תמיד שגם ב ATI יש לך סאונד מעולה שבסידרה החדשה HD4XXX הוא LOSELESS 7.1 שזה שיפור מצויין !!!

פורסם

גם לא צריך לחכות חודש, היציאה אמורה להיות ב25 ליוני, למרות שהמלאי אמור להיות בעייתי בהתחלה. נקווה שלפחות הבעיה עם החום תיפטר, אני ממש לא רוצה כרטיס שבIDLE יושב על 80מעלות+-, כבר עברתי את הסרט הזה פעם אחת ונמאס לי להיות מודאג שהמחשב שלי יימס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים