פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אז ניסיתי לעשות ריבילד לboot.iniועשיתי fixmbrוהתקנתי מחדש בלי פורמט(אחרי שבפעם הראשונה המחשב פורמט)ועדיין כל פעם שמכבים את המחשב הוא לא רוצה לעלותהוא מגיע לשלב של חיפוש boot מcd מופיעה הודעת שגיאה לפחות משנייה והוא עושה לעצמו ריסט
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים איזו הודעת שגיאה מופיעה?אתה יכול להגיע לתפריט הF8 (זה שממנו בוחרים במצב בטוח)?אם השגיאה הזו היא מסך כחול, בחר שם בתפריט שלא לבצע ריסט אוטומטי אחרי מסך כחול, צלם אותו והעלה לפה.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר זהו שאני לא יודע מה מופיע שם בשגיאהאחרי שהוא עולה בוד אם יש boot מcd ואז לפחות משנייה מופיעה הודעה כלשהי שאני לא מצליח לתפוס עם כפתור pause ואז הוא עושה לעצמו ריסטאני לא מגיע לשלב של f8
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים יעני אתה אומר , שהמחשב קודם כל מחפש מהCD את הBOOT , ואח"כ יש שגיאה וריסטתנסה לתפוס את השגיאה בPAUSEאולי תשנה את הBOOT ORDER שההארד דיסק יהיה הראשון שעולה , מותקנת עליו מערכת הפעלה לא ?
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר כמו שכתבתי אני לא מצליח לתפוס את זה עם pauseוכן הוא עובר תpost מחפש boot מcd לא משנה אם הוא מוצא או לא מראה תשגיאה לפחות משנייה וריסטניסתי גם לשנות תסדר בוט וכלום לא עוזר
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אם אתה שם דיסק של הוינדוס הוא יכול להיטען ממנו ?או ERD COMMANDER או LIVE CD ???
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר כן הוא עושה בוט חופשי מcd רייגע,לנתק אולי תhd חסר הos שמחובר בide? ולהשאיר אותו רק עם hd אחד ולמשל עשיתי ריפייר הכול עבד ריסט או סתם כיבו תמחשב שוב לא עובד ממש מעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.