עבור לתוכן

פיצ'ר שממש חסר לי ב Firefox 3 שקיים ב Avant (מעבן בין טאבים)

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה, יש פיצ'ר מאוד בסיסי ופשוט ב Avant שהתרגלתי אליו מזמן כבר וקשה לי לעבור ל Firefox בלעדו... אני מדבר על מעבר בין טאבים ע"י לחיצה הלחצן הימני ומעבר בין הטאבים באמצעות הזזת לחצן הגלילה, מכיוון שאני נוהג לעבוד בדרך כלל עם המון טאבים (לפעמים גם עשרות) אז הפיצ'ר הזה נורא חיוני לי.

יש איזה שהיא דרך\אפשרות\פלג-אין שנותן את הפיצ'ר הזה ב Firefox ?

פורסם

לגלגל את הגלגלת על שורת הטאבים זאת אפשרות אחת..

אני אבדוק אולי יש איזה תוסף שאני מכיר שנותן אפשרות דומה, אבל אתה יכול להשתמש גם בALL-IN-ONE GESTURES שנותן אפשרות דומה.

קליק ימיני (להחזיק) ואז לגרור את העכבר למעלה ואז ימינה/שמאלה ולשחרר את הכפתור הימיני בעכבר (אפשר לשנות אם זה מפריע לך.. ימינה/שמאלה זה היסטוריה - BACK/FORWARD)

פורסם

Tab Mix Plus מאפשר לעשות את מה שביקשת, וכך גם All-in-one-gestures.

עריכה: חשוב שהסמן יהיה בתחום שורת הטאבים כדי שהגלילה תעביר אותך בין הטאבים.

פורסם

אם לא מפריע לך בצרוף CTRL וטאב(הלחצן מעל הכפס לוק) מעביר לך בין TAB...

פורסם
  • מחבר

כול הקטע הוא מינימום תנועה ומאמץ :smile1:

ללחוץ על המקלדת זה קצת מטרד כל פעם, האפשרות של מעבר בין הטאבים עם Tab Mix Plus היא חצי נחמה, אני לא מאמין שלהזיז את העכבר שתי סנטימר כול פעם למעלה לשורת הטאבים זה גם מטרד בשבילי אבל זה דיי דומה.

יש איזה תוסף שמחקה את הפיצ'רים של אוונט בדיוק? כבר התרגלתי לעשות הכול עם העכבר בלי להזיז אותו כמעט

בכול אופן תודה

פורסם

כול הקטע הוא מינימום תנועה ומאמץ :smile1:

ללחוץ על המקלדת זה קצת מטרד כל פעם, האפשרות של מעבר בין הטאבים עם Tab Mix Plus היא חצי נחמה, אני לא מאמין שלהזיז את העכבר שתי סנטימר כול פעם למעלה לשורת הטאבים זה גם מטרד בשבילי אבל זה דיי דומה.

יש איזה תוסף שמחקה את הפיצ'רים של אוונט בדיוק? כבר התרגלתי לעשות הכול עם העכבר בלי להזיז אותו כמעט

בכול אופן תודה

גם אני אחר חיפושים מטורפים של הפיצ'ר הזה. כרגע פיירפוקס 3 פשוט אדיר ליד כל הדפדפנים שעבדתי איתם עד היום.

אבל משיכת הלינק ופתיחתו בטאב חדש, דבר שהייתי עושה באבנט, כל כך חסר לי עכשיו. מישהו ?

פורסם

אתה יכול לגרור לינק לשורת הטאבים וזה יפתח בדף חדש, או שתפתח לינק עם קליק אמצעי עם הגלגלת וזה גם יפתח בטאב חדש אבל לא יעביר אליו פוקוס.

פורסם

יש כזה קוראים לו firegestures

פורסם
  • מחבר

ואללה אחרי התעסקות קלה עם האפשרויות אכן הצלחתי לשנות את הטאבים כמו באוונט עם firegestures.

חסרה לי גם האפשרות של לסגור את הטאב באמצעות כפתור ימני+לחצן הגלגלת אבל אני יסתדר כבר בלי זה.

תודה

פורסם

לסגור את הטאב באמצעות כפתור ימני+לחצן הגלגלת

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שבאמצעות כפתור ימני+לחצן הגלגלת אפשר לסגור את הדף בלי להיות עם הסמן על הטאב שלו.

פורסם

תתקין את fire gestures או all in one gestures ותגדיר לך תנועה לסגירת טאב, זו יכולה להיות אלטרנטיבה נהדרת.

(שלא לדבר על זה ה gestures לקדימה ואחורה (קליק ימניה וגרירה ימינה/שמאלה) שאתה בטח רגיל אליהם מאוואנט גם כן)

פורסם

גם אני אחר חיפושים מטורפים של הפיצ'ר הזה. כרגע פיירפוקס 3 פשוט אדיר ליד כל הדפדפנים שעבדתי איתם עד היום.

אבל משיכת הלינק ופתיחתו בטאב חדש, דבר שהייתי עושה באבנט, כל כך חסר לי עכשיו. מישהו ?

מתקינים את QuickDrag ואז מסדרים באופציות שיפתחו לינקים בטאבים חדשים במקום בחלון חיפוש,

לי יותר מפריע שאין אפשרות לגרור לינק למסנג'ר ולקבל גם את הכותרת שלו כמו פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים