עבור לתוכן

מחפש משחקים בסיגנון של אובליביון

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר משחקים בסגנון של the elder scrolls oblivion ?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לצשחקים מהשנתיים נגיד האחרונות

פורסם

אני מתכוון לצשחקים מהשנתיים נגיד האחרונות

Gothic 3

Dark messiah of might and magic

Mass Effect

Overlord

Hellgate london

בריבוי שחקנים יש הרבה ברשת

Age of conan

World of warcraft

יצא בסוף השנה Fallout 3 שאמור להיות טוב, או כישלון גמור.

פורסם

מורווינד הוא משחק שחבל לוותר עליו בגלל שהוא "לא מהשנתיים האחרונות", לטעמי הוא גם הרבה יותר טוב מאובליביון.

כמו כן הגרפיקה שלו הייתה אז Mind Blowing ואומנם עכשיו היא טיפה Out-Dated, אך היא עדיין פנטסטית.

באמת משחק שחבל לוותר עליו.

פורסם

^מחזק, משחק מ-ד-ה-י-ם

עשית לי חשק, אני מתקין מורווינד שוב :smile1:

פורסם
  • מחבר

מורווינד הוא משחק שחבל לוותר עליו בגלל שהוא "לא מהשנתיים האחרונות", לטעמי הוא גם הרבה יותר טוב מאובליביון.

כמו כן הגרפיקה שלו הייתה אז Mind Blowing ואומנם עכשיו היא טיפה Out-Dated, אך היא עדיין פנטסטית.

זה לא בשבילי אני אישית שיחקתי מורווינד

פורסם

מחזק כל מילה הרבה יותר טוב מאובליביון ומשחק פשוט פנתסתי

פורסם

אני לא מסכים.

הוא מעצבן לדעתי.

ואם אתה רוצה משחק בסגנון של Oblivion יש לך את Limbo of the Lost. :lol: ;D

פורסם

Gothic 3

Mass Effect

+

The Witcher

פורסם

מורווינד אומנם יותר ישן מOBLIVION...גם נראה פחות טוב ממני וטכנולוגית הוא פחות מתקדם, אבל משום מה, באופן שאני לא יכול להסביר, הוא הרבה יותר מהנה והרבה יותר עמוק מOBLIVION.

פורסם

^^^^

בניגוד להרבה מאוד אנשים שלא יסכימו איתי

לדעתי מה שקצת הרס לאובליביאן זה שאפשר לעבור ממקום למקום בלחיצה על המפה

אני ממש אהבתי את כל הקונספט במורווינד שצריך להשתמש בתחבורה ציבורים כדי להגיע ממקום למקום , ככה הייתי מתכנן בדיוק מתי אני עושה קוסט מסוים ומתי לדחות את הנסיעה הארוכה , וגם היה ממש נחמד בדרך לאיזה מקום באופן ספונטני להכנס לאיזה מערה וסתם להרוג יצורים ,

כששיחקתי מורווינד האנגלית שלי לא היתה מושלמת ולא הבנתי את ההוראות של איזו משימה והעברתי בארך 9 שעות משחק רק כדי למצוא איזו מערה אלה היו זמנים

ובגלל שהיה צריך הרבה ללכת והרבה לחקור המפה של מורווינד נראת לי הרבה יותר גדולה מסירודל למרות שזה בדיוק להפך

לסיים את כל כל מורווינד את כל הקווסטים ולדבר כמעט עם כל אדם ולבקר כמעט בכל בית לקח לי שנתיים משחק לאומת אובליביאון שלקח לי בארך חודש של משחק רצוף ( הייתי אחרי שחרור ומלחמה אז קניתי לעצמי מחשב וחגגתי איזה חודשיים של משחקים איזו תקופה)

היו עוד הרבה סיבות לתחושה שהבחור מעלי מדבר אבל זה היה הדבר העיקרי בשבילי

לסיכום אני מעוד מפונק בקשר למשחקים אבל מורווינד נמצא אצלי במקום הראשון מאוד מומלץ

פורסם

חברים שלי מכורים למשחק הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים