עבור לתוכן

מתכוון להביא PS3 מלונדון, כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

אני נוסע בקיץ ללונדון ופריז, ולפני שאני חוזר חזרה לארץ (כדי לא להיסחב עם ה-PS3)

אני אקנה בלונדון PS3, ויבוא איתו לארץ :)

עכשיו, פה אני מתכוון לקנות:

http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@0572020860.1214049923@@@@&BV_EngineID=ccdcadeegjlkeemcflgceggdhhmdgmk.0&page=Product&sku=737908

פשוט זו חנות שנמצאת במקום מרכזי בלונדון (ברחוב אוקספורד למי שמכיר)

עכשיו רציתי לשאול...

האם יצא כבר ה-DUAL SHOCK 3 באנגליה?

האם אני זקוק לשנאי/מתאם כלשהו לפני שאני מחבר אותו לחשמל בארץ?

איך אני יכול לבדוק שה-PS3 עובד, בלי לחבר אותו לטלוויזיה? (כמה שפחות להסתבכך, רק לדעת שהוא עובד)

אביזרים שונים שכדאי לקנות... חוץ מכבל HDMI שאת זה אני כבר יודע שאני חייב כדי לחבר ל-LCD.

עוד טיפים מכאלה שהביאו קונסולות מחו"ל (איך כדאי להביא- במזוודה/בתיק גב, והאם אפשר ל"עבור" במכס בשקט :P)

וסתם טיפים מכאלה שיש להם PS3 :)

זהו... תודה לעוזרים מראש

פורסם

הדואל שוק יצא כבר באנגילה עד כמה שאני יודע

אתה צריך רק מתאם לחשמל שעולה איזה 4 פאונד בשדה תעופה

ותעביר אותו בתיק גב

פורסם
  • מחבר

יש שם מתאם לחשמל של ישראל? (לא יכול לקרות שאני אטעה וזה יגרום לנזק ל-PS3 נכון?)

כמה עולה הדואל שוק? ואם אני קונה את החבילה החדשה של MGS4, לא אמור להגיע כבר יחד עם הדואל שוק?

יש איזה עוד אביזרים שכדאי לי לקנות?

בשדה תעופה בלונדון למי שהיה... פותחים את התיק גב שעולים איתו למטוס? (כמו בניו יורק...)

פורסם

עם כמות המצלמות שם ברחובות ואחרי ה"פיגוע" ברכבת יש לי תחושה ששם זה בדיוק כמו ניו-יורק

אבל כמובן ישמצב אני טועה..

פורסם

יש שם כל מיני אתה פשוט צריך לבדוק

בפי אס 3 אני לא ממש מבין

אני הייתי ביולי שעבר אחרי שהיו תפיגועים בגלזאזגו והייתה מלא פאניקה שם ולא פתחו לי תתיק (אני העברתי אקס בוקס)

כעיקרון שאני הייתי שם העבירו תתיקים רק במכונת שיקוף ולא פתחו או משהו תתיק

פורסם

רק קח בחשבון שאם כן לוקחים מכס זה לא ממש משתלם...

פורסם

לאף אחד בשדה תעופה שם לא אכפת מה שיש לך בתיק אולי הם יבקשו ממך להוציא אותו מהתיק בבידוק הבטחוני אבל חוץ מזה לאף אחד לא אכפת.

מכס ישראל צריך להרתיע אותך יותר.

אגב סיפור מצחיק, כשחזרתי מארה"ב עם ה-360, באתי לעבור כמו ילד טוב במסלול האדום, שהיה לא מאויש מסיבה כלשהי, המתנתי שם כ-10 דק' עד שעבר שם אחד העובדים של נתב"ג, גיחך קצת והפנה אותי לירוק. ;D

פורסם
  • מחבר

מה יכול לקרות כבר אם אני אעבור במסלול הירוק במכס בישראל?

נגיד ואם מחליטים לפתוח לי את התיק, למצוא שם את ה-PS3, מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות???

אממ יש עוד משהו שאני צריך לברר לפני שאני קונה?

ה-PS3 יתחבר בטוח לטושיבה דגם 37WL66 נכון?

איזה מתאם לחשמל בדיוק אני צריך לקנות ואיפה ניתן להשיג אותו? (האם בכל חנות אלקטרוניקה קטנה בארץ אפשר למצוא?)

איך אני יכול לבדוק שה-PS3 עובד, בלי לחבר אותו לטלוויזיה? (כמה שפחות להסתבכך, רק לדעת שהוא עובד בחדר במלון)

החבילה בלינק שהבאתי בהודעה הראשונה... משתלמת? (PS3 40GB+MGS4) יוצא בערך 1800-2000 ש"ח...

פורסם

בנוגע לשאלתך הראשונה ישנם 3 תרחישים אפשריים:

1. אתה פשוט עובר שם כמו מרבית עם ישראל, שורק לשמיים ועובר על פני המוכס המנומנם.

2.המוכס תופס אותך, אתה משלם 30% מכס כי אתה נראה למוכס בנאדם נחמד.

3.המוכס תופס אותך, ומחליט לתת לך את כל גובה הקנס - 60% מערך המוצר.

בנוגע לטושיבה -כן ללא כל בעיה.

הספק כוח של ה-PS3 נמצא במכשיר עצמו כך שאין כל צורך בשנאים למיניהם אלא אם כן מדובר בחיבור של 110 - שלכך מתאים כל מתאם בעלות של חמישה שקלים.

בנוגע לבדיקה של ה-PS3, אני מניח שתוכל לחבר אותו לטלוויזיה בחדר המלון ע"מ לבדוק תפקוד מלא.

פורסם
  • מחבר

ה-PS3 בא עם כבלים אדום/לבן/צהוב?

כאלה שניתן לחבר אותו לטלוויזיה "רגילה" למשל בחדר במלון?

מה עם ה-DUAL SHOCK 3? איך אפשר לברר אם הוא יצא באנגליה, וכמה הוא עולה?

פורסם

אכן כן, הוא מגיע עם כבלים סטנדרטיים, כך שלא צפוייה לך בעיה בבדיקה.

בנוגע לשלט, רוב הסיכויים שלא תהיה לך בעיה למצוא אותו בבריטניה. לגבי מחירים ממש אין לי שמץ.

פורסם

מחיר של DUALSHOCK3 זה באזור ה50 דולר.

כשהביאו לי את הPS הביאו אותו בלי הקופסא.. בין הבגדים במזוודה. אני מניח שזה יכול לעזור בהברחה במכס.

אגב, כשהם לוקחים אחוזים מערך המוצר - מאיפה להם מה ערך המוצר? (בהנחה שהקבלה לא באזור ואין על המכשיר תווית..)

פורסם

אל תדאג להם, עוברות להן מספיק קונסולות תחת הידיים של המוכסים, הם יודעים הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים