פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אוקי, אז התקנתי את הסימס 2 שלנו על המחשב שלי שהוא יחסית חדש והמשחק לא רץ אחרי ההתקנה- הוא נותן לי ארור של משהו משהו דיירקט איקס 9 שלא מותקן לי או משהו כזה. לעומת זאת במחשב הישן שלנו שבן איזה 5 עם פנטיום 4 המשחק רץ נהדר ואין בעיות. מישה יכול לומר לי מה הבעיה? כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ.. דאגתי לתמונת סקרין שוט של ה-EROR שהוא נתן לי.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות מה הבעיה או במה שגיתי, הרבה תודה רבה...
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים תנסה להוריד את הדירקט איקס מחדש .או שתנסה להיכנס לדיסק של המשחק ושם צריכה להיות התקנה .
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ..hi:קצת בלתי אפשרי היתי אומר.. תנסה להתקין מחדש את DX9 המעודכן ביותר...http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים בסימס 2 הוא רושם שצריך להוריד את הדיירקט איקס 9 לא עשר אבל אני ניסיתי וזה עדיין רשם לי שזה לא נותן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.