פורסם 2008 ביוני 2017 שנים עכשיו סיימתי להרכיב את המחשב עם מעבד core 2 quad 2.4 ghz q6600מרחתי משחה טרמית והנחתי עליו את הגוף קירור עם המאוורר המקורי של אינטל שהגיע איתורק שעל הגוף קירור נמרחה קצת גם משחה כשהרכבתי אותובהפעלה של המחשב ראיתי בביוס 51 מעלותזה תקין?ואם יש צורך לדלל קצת משחה טרמית מהמעבד כדי שלא תגע בגוף קירור?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים הטמפרטורות שלך לא תקינות בכלל..לי יש את אותו מעבד רק שהטמפרטורה נאה בין (25-30 מעלות).תבדוק טמפרטורות בתוכנה: EVEREST ULTIMATE ADITION.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר יכול להיות שהמאווררים לא מחוברים חשמלית כמו שצריך?כלומר מסתובבים לא בכיוון הנכון?איך אני בודק מה כל מאוורר אמור לעשות?יש לי מארז סופרנו של טרמלטייק עם 3 מאווררים, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד בצד
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים הטמפרטורות שלך לא תקינות בכלל..לי יש את אותו מעבד רק שהטמפרטורה נאה בין (25-30 מעלות).תבדוק טמפרטורות בתוכנה: EVEREST ULTIMATE ADITION. 25-30 ? אתה בטח גר על הר או משהו...פותח התרד לגבי הטמפ'...בגדול הגוף קירור המקורי מגיע כבר עם משחה מרוחה..ככה שעם הוספת משחה יעודית על המעבד ולק הסרת את זאת על הקירור.. גרעת מיכולת הקירור...ולכן תסיר את הקירור..תנקה הכל..ותמרח מחדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.