פורסם 2008 ביוני 2017 שנים הוא לא למכירה, לפוקס יש הרגל מגונה לתקוע בקטלוג שלהם כל מוצר חדש שרק עובר הכרזה, למרות שהם לא יודעים בכלל מתי הוא יגיע.אתה יודע שאפילו אין להם עדיין 4850 במלאי? (ובטח שלא 4870....)התקשרתי לשאול, אין להם והם לא יודעים מתי יגיע.ששאלתי אם אפשר להזמין, אמרו לי "חכה שיהיה באתר מסומן שהגיע"
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר הוא לא למכירה, לפוקס יש הרגל מגונה לתקוע בקטלוג שלהם כל מוצר חדש שרק עובר הכרזה, למרות שהם לא יודעים בכלל מתי הוא יגיע.אתה יודע שאפילו אין להם עדיין 4850 במלאי? (ובטח שלא 4870....)התקשרתי לשאול, אין להם והם לא יודעים מתי יגיע.ששאלתי אם אפשר להזמין, אמרו לי "חכה שיהיה באתר מסומן שהגיע"ברור שזה הזמנה מוקדמת , אבל אני לא מאמין שזה סתם בכל מקרה יש הרגשה ש-NV מגיבים ממש מהר
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים NV מגיבים מהר, אין ספק. הם הכריזו על ה 9800 החדש עוד ביום ההשקה של ה 4850.אבל בפוקס לא תוכל להזמין את הכרטיס הזה גם אם תרצה- הם פשוט לא ירשמו הזמנה. נסה ותראה.זה יותר בשביל להראות "תראו אנחנו ראשונים".
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר קצת לא מובן לי שהם מגיבים מהר , לוקח זמן להכין כרטיס לייצור , זאת אומרת שהם היו מוכנים מראש ואם הם היו מוכנים מראש , אז למה הם המתינו ?הם היו צריכים להשיק את הכרטיס מראש ואז זה היה "הקדם תרופה למכה "
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים ליבות G92b כבר יש, כל מה שהם צריכים זה לזרוק אותן על כרטיסים ולערבב קצת מפה וקצת משם.זה למה עדיין אין מועד השקה רשמי, הם אמרו "איפושהו באמצע יולי" ולא יותר.זו חלק מהיהירות של NV, הם לא האמינו ולא לקחו בחשבון אפשרות שהכרטיסים של ATI יהוו איום מסוים על הכטריסים הנוכחיים שלהם, זה למה הם לא השיקו שום דבר מראש.בעיקרון התכנית הייתה לסחוט את ה 9800GTX עד הסוף מבחינת רווח, ואז להוציא את הריענון הזה.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים לא יודע איך הם לגבי כרטיסי מסך אבל אני יודע שהמארז Nzxt Hush הופיע אצלם חודשים על גבי חודשים כשהוא בכלל לא היה בארץ אצל היבואן ולא בשום מקום,ולא היה שום צפי לגבי הגעתו.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים עדיף כמו חברות אחרות ? זה מראה שהם מודעים לשוק, דיברתי עם Skypc אמרו אין לנו מושג מתי זה יגיע, הם בקושי ידעו על מה אני מדבר.FOX אמרו לי היום שבסוף שבוע הבא כניראה יהיה להם.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים ליבות G92b כבר יש, כל מה שהם צריכים זה לזרוק אותן על כרטיסים ולערבב קצת מפה וקצת משם.זה למה עדיין אין מועד השקה רשמי, הם אמרו "איפושהו באמצע יולי" ולא יותר.זו חלק מהיהירות של NV, הם לא האמינו ולא לקחו בחשבון אפשרות שהכרטיסים של ATI יהוו איום מסוים על הכטריסים הנוכחיים שלהם, זה למה הם לא השיקו שום דבר מראש.בעיקרון התכנית הייתה לסחוט את ה 9800GTX עד הסוף מבחינת רווח, ואז להוציא את הריענון הזה.תאמין לי כשאני אומר ש-Nvidia כבר יודעת במשך כמה חודשים(לכל הפחות שבועות) מה הביצועים של ה-HD4850. מרגלים לא חסר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.