עבור לתוכן

+ GeForce 9800GTX כבר למכירה בארץ

Featured Replies

פורסם

הוא לא למכירה, לפוקס יש הרגל מגונה לתקוע בקטלוג שלהם כל מוצר חדש שרק עובר הכרזה, למרות שהם לא יודעים בכלל מתי הוא יגיע.

אתה יודע שאפילו אין להם עדיין 4850 במלאי? (ובטח שלא 4870....)

התקשרתי לשאול, אין להם והם לא יודעים מתי יגיע.

ששאלתי אם אפשר להזמין, אמרו לי "חכה שיהיה באתר מסומן שהגיע"

פורסם
  • מחבר

הוא לא למכירה, לפוקס יש הרגל מגונה לתקוע בקטלוג שלהם כל מוצר חדש שרק עובר הכרזה, למרות שהם לא יודעים בכלל מתי הוא יגיע.

אתה יודע שאפילו אין להם עדיין 4850 במלאי? (ובטח שלא 4870....)

התקשרתי לשאול, אין להם והם לא יודעים מתי יגיע.

ששאלתי אם אפשר להזמין, אמרו לי "חכה שיהיה באתר מסומן שהגיע"

ברור שזה הזמנה מוקדמת , אבל אני לא מאמין שזה סתם

בכל מקרה יש הרגשה ש-NV מגיבים ממש מהר

פורסם

NV מגיבים מהר, אין ספק. הם הכריזו על ה 9800 החדש עוד ביום ההשקה של ה 4850.

אבל בפוקס לא תוכל להזמין את הכרטיס הזה גם אם תרצה- הם פשוט לא ירשמו הזמנה. נסה ותראה.

זה יותר בשביל להראות "תראו אנחנו ראשונים".

פורסם
  • מחבר

קצת לא מובן לי שהם מגיבים מהר , לוקח זמן להכין כרטיס לייצור , זאת אומרת שהם היו מוכנים מראש ואם הם היו מוכנים מראש , אז למה הם המתינו ?

הם היו צריכים להשיק את הכרטיס מראש ואז זה היה "הקדם תרופה למכה "

פורסם

ליבות G92b כבר יש, כל מה שהם צריכים זה לזרוק אותן על כרטיסים ולערבב קצת מפה וקצת משם.

זה למה עדיין אין מועד השקה רשמי, הם אמרו "איפושהו באמצע יולי" ולא יותר.

זו חלק מהיהירות של NV, הם לא האמינו ולא לקחו בחשבון אפשרות שהכרטיסים של ATI יהוו איום מסוים על הכטריסים הנוכחיים שלהם, זה למה הם לא השיקו שום דבר מראש.

בעיקרון התכנית הייתה לסחוט את ה 9800GTX עד הסוף מבחינת רווח, ואז להוציא את הריענון הזה.

פורסם

לא יודע איך הם לגבי כרטיסי מסך אבל אני יודע שהמארז Nzxt Hush הופיע אצלם חודשים על גבי חודשים כשהוא בכלל לא היה בארץ אצל היבואן ולא בשום מקום,ולא היה שום צפי לגבי הגעתו.

פורסם

מוזר שאין להם nehalem באתר ...

פורסם
  • מחבר

מוזר שאין להם nehalem באתר ...

חח הם בטח לא הספיקו , מחר יהיה

פורסם

עדיף כמו חברות אחרות ?

זה מראה שהם מודעים לשוק, דיברתי עם Skypc אמרו אין לנו מושג מתי זה יגיע, הם בקושי ידעו על מה אני מדבר.

FOX אמרו לי היום שבסוף שבוע הבא כניראה יהיה להם.

פורסם

גם ה4850 עלה אצלהם ללא מלאי וגם ה4870 עלה עם צפי לשבוע ... :-X

פורסם

חשבתי שהוא יוצא רק בשמיני ליולי ???

פורסם

נכון. אולי יהיה זמין יומיים שלושה לפני...

פורסם

ליבות G92b כבר יש, כל מה שהם צריכים זה לזרוק אותן על כרטיסים ולערבב קצת מפה וקצת משם.

זה למה עדיין אין מועד השקה רשמי, הם אמרו "איפושהו באמצע יולי" ולא יותר.

זו חלק מהיהירות של NV, הם לא האמינו ולא לקחו בחשבון אפשרות שהכרטיסים של ATI יהוו איום מסוים על הכטריסים הנוכחיים שלהם, זה למה הם לא השיקו שום דבר מראש.

בעיקרון התכנית הייתה לסחוט את ה 9800GTX עד הסוף מבחינת רווח, ואז להוציא את הריענון הזה.

תאמין לי כשאני אומר ש-Nvidia כבר יודעת במשך כמה חודשים(לכל הפחות שבועות) מה הביצועים של ה-HD4850. מרגלים לא חסר

פורסם

הממ, אבל אף אתר גדול כמו TOMSHW או GURU לא מכיר את הידיעה על דחיית ה 4870 :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים