פורסם 2008 ביוני 2017 שנים קיבלתי אתמול את המארז החדש (טרמלטייק M5) ואחרי ההרכבה הפעלתי ופתאום אין לי סאונד (כ. קול מובנה בלוח אם, מפרט בצד)!ניסיתי הכל, אני מחבר משהו לשקע אחד והוא כותב לי שחיברתי לאחד אחר, וכלום לא מוציא צלילים.מה עושים?תודה
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים תוודא שחיבור הפאנל הקדמי של הסאונד מוגדר נכון בביוס - AC97 או HD, תלוי בפאנל הסאונד שיש במארז.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אין סאונד בכלל!לא בפאנל הקדמי ולא מאחורה!תנסה קודם להחזיר תגמפרים של הפנל הקידמי בלוח ותראה מה יקרה ?...
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר אין ג'מפרים, הקונקטור נראה כמו הקונקטור של ה USB - ריבוע פלסטיק חלול שבתוכו פינים (10 שחלקן חסרים).
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אוקיי .. אז אתה חיברת את הקדמי , והחיבר האחורי כבר מולחם, שניהם לא מוציאים סאונדהאם הורדת דרייברים ? , כאשר אתה נכנס לשמוע שיר , אתה יכול לראות שהוא מתנגן אבל אין סאונד ? או שזה נותן לך הודעת שגיאה תתקין תתדרייבר
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יכול להיות ... אבל למה הקדמי לא עובד ? תנסה לראות אם חיברת הכל נכון עוד פעם , אולי פספסת איזה משהו
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים יכול להיות שהקדמי עובד אבל נשרף האונבורד = כלום לא עובדהקידמי לא יכול לעבוד כי זה אותו הכרטיס רק שיש לו יציאה אופציאונאלית לפרונט פאנל !ברוב הלוחות זה מגומפר ע"י 2 גמפרים שמבטלים את הפאנל הקידמי.. שאתה מתקין אותו אתה שולף תגאמפרים ....מה שקורה שהגמפרים האלה זה סוויצים שמבטלים תיציאות האחוריות כשאתה מכניס אוזניות לפרונט!
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים איזה לוח יש לך מה שם היצרן והדגם שלו?, אני ינסה לאתר לך את הבעיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר דר. ביט - היום אין כמעט ג'אמפרים בלוחות אם, הכל נשלט דרך תוכנה.גם פה אני יכול לבחור אם לנתק את האחורה אם הקדמי מחובר, אבל אני לא עושה את זה.חוצמזה שלא שומעים כלום גם מקדימה וגם מאחורה.הלוח הוא P5K והאונבורד הוא ALC883 של Realtek. כרגע עם דרייבר R1.96.כל שאר המידע במפרט
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים נסה לבדוק אם הבעיה מופיעה גם ב-GNU/Linux (נסה את Knoppix), אם כן - הכרטיס כנראה דפ*ק, ואחרת כנראה בעיית תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.