פורסם 2008 ביוני 1917 שנים שלום אני מתכוון לקנות בקרוב מסך מחשב 28" FULL HD ויש לי כרטיס מסך X1950PRO 256 אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יוכל להחזיק לי משחקים בסגנון COD4,CONFLIC,CRYSISאני מתכוון לשחק על רזולוציה טבעית של המסך או איך שקוראים לזה. בקיצור 1920X1080אני לא משתמש בכלל בכל הפילטרים האלו של ההחלקת תמונה AA AF וכאלו והגדרות אני בדרך כלל על מדיום ורק טאקסטורה על HIGH.לדעתכם הכרטיס יספק אותי? או שתהייה לי בעיה???
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר וואוו זה יעלה הוןאולי שווה לי להביא עוד כרטיס X1950PRO ולעשות CROSSFIRE? זה לא יחזיק על רזולוציה כזאת בלי פילטרים ועל MEDIUM?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יש צורך בכרטיס מסך חדש.ציין את מפרט המחשב והם לוח האם תומך ב CF/SLI וסכום כסף מקסימלי שאתה מוכן להשקיע ברכישת הכרטיס.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר יש לי לוח רק עם חריץ PCX אחד אז אם אני אחשוב על קרוספאייר אז זה להחליף לוח וכרטיס ואז כבר זה ממש מפגר כי רק לפני שנה קניתי את המחשב רק הקופסא עלתה לי 5500 זה כולל מעבד E6300 לוח 965P-S3, 2GB 667 ואת השאר אתם יודעים.בכל מקרה אני חייב את המסך הזה לסרטים HD ולעבודה באינטרנט ולימודים ממש כואבות לי העיניים במסך הקטן שלי 19" וגם רציתי טלויזיה 32 אז החלטתי בגלל שיש לי חדר קטן להביא מסך מחשב גדול וזה שני ציפורים במכה.. אבל עכשיו אני רואה שאני שוב בבעיה בגלל הכרטיס מסך... אפילו סרטים הוא לא יסחוב???אני מקסימום מוכן להוסיף 1000 שקל על כרטיס מסך ואין לי בעיה לרכוש יד שנייה.. אז אתם אומרים 4700 בטח עוד חודשיים זה יהיה המחיר שלו העיניין הוא ששוב אני אקנה כרטיס ביניים ועוד שנה שוב לא רלוונטי..
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים סרטים? נראה לך? סרטים ב-FHD גם 3650 יכול לסחוב והוא עולה מאות בודדות של שקלים.אנחנו מדברים על משחקים. בישביל משחקים היתי ממליץ לחכות ל-4870 שאמור לצאת בקרוב ואמור לעלות כ-1500 ש"ח ממה שהבנתי
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר וואלה, אז סבבה. אבל כמובן אני אוהב גם לשחק.. אבל אני אהייה יותר חכם לאחר רכישת המסך וניראה באמת איך הוא עובד עם הכרטיס שלי ואני אחזור לעדכן ולקבל המלצות. אגב אם מישהו יראה כרטיס יד שנייה שמתאים לי ויזכור שביקשתי מוזמן לשלוח לי קישור פה ובכלל כל המלצה אחרת אני אשמח תודה רבה לכל מי שהגיב!
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יש את ה-TradeZone שם תוכל לחפש כרטיסי מסך אבל אל תצפה למציאות. רוב הכרטיסי המסך החזקים שנמכרים שם הם 8800GTX למשל שנחשב היום כבר לדי מיושן וה-4850 עדיף עליו (ולא במעט) לכן אין ממש טעם לקנות כאלו דברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.