עבור לתוכן

רוצה לקנות Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות בקרוב מסך Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp, האם יהיו לי בעיות עם כ.מסך GeForce 9600GT 512MB GDDR3 ברזולוציות גבוהות? אני גיימר ורציתי לדעת אם כ.המסך יחנק לי מהרזו' הגבוהות?

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

תקרא מבחנים על ה9600GT ותבדוק איך הוא עומד ברזולוציות גבוהות

פורסם

תלוי איזה משחקים אתה משחק

תלוי על איזה פילטרים אתה משחק

תלוי על איזה רזולוציה אתה משחק

תפרט יותר, גם על שאר המערכת כי בדרך כלל למסכי 24"+ משתמשים ב 9800GX2 למשחקים ברזולוציה הטבעית ובפלטרים גבוהים

אבל אתה יכול להיות עם המסך הזה ולהקטין רזולוציה ולהוריד פילטרים ככה שהמשחק ירוץ, אם אתה מתכון לקנות מסך כזה תוסיף עוד איזה 1000 תמכור את הכרטיס מסך שלך ב 500 יהיה לך 1500 לכרטיס מסך ותשקיע קצת יותר בכרטיס מסך שיריץ משחקים על המסך הזה, אם משקיעים כל כך הרבה למסך אז כדאי עוד קצת לכרטיס מסך טוב.

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה משחקים אתה משחק

תלוי על איזה פילטרים אתה משחק

תלוי על איזה רזולוציה אתה משחק

תפרט יותר, גם על שאר המערכת כי בדרך כלל למסכי 24"+ משתמשים ב 9800GX2 למשחקים ברזולוציה הטבעית ובפלטרים גבוהים

אבל אתה יכול להיות עם המסך הזה ולהקטין רזולוציה ולהוריד פילטרים ככה שהמשחק ירוץ, אם אתה מתכון לקנות מסך כזה תוסיף עוד איזה 1000 תמכור את הכרטיס מסך שלך ב 500 יהיה לך 1500 לכרטיס מסך ותשקיע קצת יותר בכרטיס מסך שיריץ משחקים על המסך הזה, אם משקיעים כל כך הרבה למסך אז כדאי עוד קצת לכרטיס מסך טוב.

COD4, GRID, Mass Effect ובכללי משחקי יריות בגוף ראשון ומירוצים...

בד"כ כל הפילטרים מופעלים על 4x או 8x.

כרגע אני משחק על הרזו' שאני יכול לשחק בה, 1280x960.

שאר המערכת מפורטת לך בצד. :)

ועכשיו לקחת כרטיס אחר, זה אומר להוסיף גם כסף לספק חדש, כי אין מצב שהליברטי שלי יריץ כ.מסך יותר חזק מ-9600GT.

פורסם

ועכשיו לקחת כרטיס אחר, זה אומר להוסיף גם כסף לספק חדש, כי אין מצב שהליברטי שלי יריץ כ.מסך יותר חזק מ-9600GT.

זה לא נכון, הוא יסחוב גם 9800GTX בלי למצמץ (אולי לא GX2).

אבל מה קשור? תמיד אפשר להוריד פילטרים או לשחק ברזולוציה נמוכה יותר. עכשיו כשאתה משחק ב-1280X960 - אתה עד כדי כך סובל מזה?

פורסם

לא ממש קשור למסכי מחשב.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון, הוא יסחוב גם 9800GTX בלי למצמץ (אולי לא GX2).

אבל מה קשור? תמיד אפשר להוריד פילטרים או לשחק ברזולוציה נמוכה יותר. עכשיו כשאתה משחק ב-1280X960 - אתה עד כדי כך סובל מזה?

משום מה, ספק רב יש לי שליברטי יסחוב 9800GTX...

קיצר, אולי כדאי בכלל לקנות 22" של אותו דגם?

כי אם אני קונה 24" סתם כדי שאני לא אוכל לשחק ברזולוציות גבוהות עם פילטרים, אז מה זה שווה? המסך עולה 3,200!!! :s07::bash:

אולי עדיף כבר לקחת שני מסכי 22" במקום 24" אחד?

אני אובד עצות........... :'(

פורסם

משום מה, ספק רב יש לי שליברטי יסחוב 9800GTX...

בוא נאמר שזה לא משנה אם יש לך ספקות או לא.

http://en.expreview.com/2008/02/28/geforce-9800gtx-is-not-a-power-hungry-monster/

כל המערכת בעומס לא מגיעה לחצי ממה שה-Liberty מספק.

קיצר, אולי כדאי בכלל לקנות 22" של אותו דגם?

אין 22" "של אותו דגם". מה שיש זה מסכי 22" נחותים משמעותית.

כי אם אני קונה 24" סתם כדי שאני לא אוכל לשחק ברזולוציות גבוהות עם פילטרים, אז מה זה שווה? המסך עולה 3,200!!! :s07::bash:

לקנות מסך 24" רק בשביל לשחק משחקי מחשב ב-1920X1200 (ועוד עם פילטרים) זה טמטום ובזבוז כסף. ואם אתה כזה גיימר פריק, אז למה מראש קנית 9600GT ולא משהו חזק הרבה יותר ממנו (כאילו שחסר).

אולי עדיף כבר לקחת שני מסכי 22" במקום 24" אחד?

עדיף בשביל מה? שיקשטו לך את האמבטיה? תחליט מה אתה רוצה מהחיים. ;D
פורסם
  • מחבר

בוא נאמר שזה לא משנה אם יש לך ספקות או לא.

http://en.expreview.com/2008/02/28/geforce-9800gtx-is-not-a-power-hungry-monster/

כל המערכת בעומס לא מגיעה לחצי ממה שה-Liberty מספק.

אהא, OK, שיהיה...

אין 22" "של אותו דגם". מה שיש זה מסכי 22" נחותים משמעותית.

מאיזה בחינה Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp יותר נחות מ-Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp (חוץ מזה שהוא יותר קטן בשני אינצ'ים)?...

לקנות מסך 24" רק בשביל לשחק משחקי מחשב ב-1920X1200 (ועוד עם פילטרים) זה טמטום ובזבוז כסף. ואם אתה כזה גיימר פריק, אז למה מראש קנית 9600GT ולא משהו חזק הרבה יותר ממנו (כאילו שחסר).

למה זה טמטום ובזבוז כסף? וקניתי 9600GT, כי זה הכרטיס הראשון שיצא בסדרה וזה הכרטיס היחידי שיכולתי להרשות לעצמי לאותו רגע (קניתי אותו ב-1,000).

עדיף בשביל מה? שיקשטו לך את האמבטיה? תחליט מה אתה רוצה מהחיים. ;D

תשובה ילדותית... אני שואל אם זה באמת יותר עדיף ואתה עושה צחוק... :bash:

פורסם

אהא, OK, שיהיה...

תתווכח כמה שבא לך, זאת עובדה.

מאיזה בחינה Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp יותר נחות מ-Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp (חוץ מזה שהוא יותר קטן בשני אינצ'ים)?...

תשאל בפורום מסכים, הם כבר יגידו לך (רמז - ה22" הוא TN, ה24" הוא S-PVA).

למה זה טמטום ובזבוז כסף? וקניתי 9600GT, כי זה הכרטיס הראשון שיצא בסדרה וזה הכרטיס היחידי שיכולתי להרשות לעצמי לאותו רגע (קניתי אותו ב-1,000).

אתה לא יכול להרשות כרטיס מסך של יותר מ-1000 שקל, אבל אתה כן תקנה מסך ב-3200 רק בשביל משחקים? אז כן, זה טמטום ובזבוז כסף. אתה רוצה להריץ משחקים ב-1920X1200 ועוד עם פילטרים? תשקיע 3000 בכרטיס מסך. (למרות שגם זה טמטום, לדעתי).

תשובה ילדותית... אני שואל אם זה באמת יותר עדיף ואתה עושה צחוק...

כי השאלה שלך היא בעצמה ילדותית וסתמית. עדיף יותר בשביל מה?!

פורסם
  • מחבר

תתווכח כמה שבא לך, זאת עובדה.

לא אמרתי כלום... :)

תשאל בפורום מסכים, הם כבר יגידו לך (רמז - ה22" הוא TN, ה24" הוא S-PVA).

לא צריך לשאול, בדקתי. OK זה פאנל TN, על זה אין ויכוח. באסה.

אתה לא יכול להרשות כרטיס מסך של יותר מ-1000 שקל, אבל אתה כן תקנה מסך ב-3200 רק בשביל משחקים? אז כן, זה טמטום ובזבוז כסף. אתה רוצה להריץ משחקים ב-1920X1200 ועוד עם פילטרים? תשקיע 3000 בכרטיס מסך. (למרות שגם זה טמטום, לדעתי).

את ה-9600GT קניתי לפני 3 חודשים, ובאותה תקופה היה לי רק 1,000 ש"ח, אם היה לי יותר הייתי קונה כ.מסך יותר חזק.

כי השאלה שלך היא בעצמה ילדותית וסתמית. עדיף יותר בשביל מה?!

בשביל משחקים! הרי אפשר לשחק עם ריבוי מסכים, לא? כמו שאתה רואה סימולטורים עם ריבוי יותר גדול משני מסכים...

בכל מקרה, על איזה כ.מסך אתה ממליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, או ש-Full HD ניתן להשיג רק עם מסכי 24" ומעלה?

פורסם

בשביל משחקים! הרי אפשר לשחק עם ריבוי מסכים, לא? כמו שאתה רואה סימולטורים עם ריבוי יותר גדול משני מסכים...

99% מהמשחקים תומכים רק במסך אחד.

בשביל מסכים משקיעים קודם כל בכרטיס מסך, אחר כך במסך. כשאתה קונה כרטיס מסך נורמלי ולא איזה מפלצת כמו 9800GX2 ב-SLI, אתה מביא בחשבון שבמשחקים עם דרישות גרפיות מטורפות במיוחד, לא תוכל לשחק ברזולוציה גבוהה מאוד (דבר שלדעתי אין בו שום פסול).

בכל מקרה, על איזה כ.מסך אתה ממליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, או ש-Full HD ניתן להשיג רק עם מסכי 24" ומעלה?

אתה מבקש המלצה למסך או לכרטיס מסך?

Full HD באמת קיים רק ב-24" ומעלה (למעט מסך 22" אחד - ה-Lenovo L220x, שלדעתי לא נמכר בכלל בארץ). ה-DELL הוא אופציה טובה.

פורסם
  • מחבר

99% מהמשחקים תומכים רק במסך אחד.

בשביל מסכים משקיעים קודם כל בכרטיס מסך, אחר כך במסך. כשאתה קונה כרטיס מסך נורמלי ולא איזה מפלצת כמו 9800GX2 ב-SLI, אתה מביא בחשבון שבמשחקים עם דרישות גרפיות מטורפות במיוחד, לא תוכל לשחק ברזולוציה גבוהה מאוד (דבר שלדעתי אין בו שום פסול).

OK, הבנתי...

אתה מבקש המלצה למסך או לכרטיס מסך?

Full HD באמת קיים רק ב-24" ומעלה (למעט מסך 22" אחד - ה-Lenovo L220x, שלדעתי לא נמכר בכלל בארץ). ה-DELL הוא אופציה טובה.

בעעע, כתבתי בטעות כ.מסך...

אני התכוונתי למסך, על איזה מסך אתה יכול להמליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, שיעבוד בצורה טובה הכי עם 9600GT שלי? ה-22" של Dell?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים