עבור לתוכן

עזרה דחופה עם ה sata

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב שאני מגיע למסך שאני צריך לבחור את הכוננים שאני רוצה לפרמט הוא אומר לי שהוא לא מוצא דריבר של הדיסק קשיח משהו כזה מה עושים.??? ובבקשה זה די דחוף...

אהה ויצרתי דיסקט הוא עובר והכל ואז שהוא בא להעתיק את הקבצים של הווינדוס הוא אומר לי שחסר לו הקובץ sisraid מה לעשות אני משתגע

פורסם

תוריד את הדרייבר של הצ'יפסט שלך ותעתיק אותו על פלופי/DOK. זה אמור להספיק כאשר אתה לוחץ F6 בהתקנה של המערכת.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה אבל כשהוא בא להעתיק את הקבצים של הווינדוס הוא אומר שחסר לו הקובץ sisraid

פורסם
  • מחבר

asus p4s800

פורסם

אין ללוח הזה בכלל SATA :D

תנסה את זה.

האמת זה דיי מוזר לי ש XP לא מזהה IDE דיי סטנדרטי כמו של SiS...

פורסם
  • מחבר

p4800d-x זה הלוח טעיתי אחי

וגם אין לי אפשרות להעלות את המערכת הפעלה בגלל שזה כבר פירמט ושהוא בא להתקין הוא אומר שחסר לו את הקובץ הזה

ותודה רבה רבה רבה על העזרה אחי

פורסם
  • מחבר

לא אני לא משתמש בRAID

פורסם

אתה מפרמט את המחשב שלך?

איך מפרמטים מחשב?

אני דיי חייבת, ואין לי מושג איך S:

פורסם

לפותח הת'ארד :

למה לא להוריד תוכנת NLITE ושם להטמיע את דרייבר הSATA בתוך הדיסק וזהו....??

לשאלת SARIT :

יש לך פה מדריך מעולה על איך לפרמט ולעשות מחיצות בבקשה :

http://www.vistaforum.co.il/forums/xp_%EE%E3%F8%E9%EB%E9%ED_%E8%E9%F4%E9%ED_%E5%E8%F8%E9%F7%E9%ED/21233-%5B%EE%E3%F8%E9%EA%5D_%E0%E9%EA_%EE%FA%F7%E9%F0%E9%ED_%E0%FA_windows_xp.html

יש פה גם וידאו הסברה :

אם יש בעיות , תשאלי..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה

אבל הבעיה שלי זה לא להכין את הדיסקט כבר הכנתי אותו הבעיה שלי זה שהוא בא להעתיק את הקבצים של הווינדוס הוא אומר שחסר לו הקובץ sisraid והדיסקט בפנים

פורסם

הדרייבר שנתן לך יבגני הוא הדרייבר שיש באתר

אם אתה לא מצליח ..

תשנה בביוס הגדרה שיראה את הSATA כמו IDE ... ותתקין רגיל את המערכת

או אם אתה רוצה כמו שאמרתי לך למעלה , תנסה להטמיע בתוך הדיסק של המערכת ההפעלה

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה שיראה כמו IDE לחיפשתי בביוס ולא מצאתי אתה יכול להסביר לי איפה בבקשה ::)[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 17:07:04

לפותח הת'ארד :

למה לא להוריד תוכנת NLITE ושם להטמיע את דרייבר הSATA בתוך הדיסק וזהו....??

לשאלת SARIT :

יש לך פה מדריך מעולה על איך לפרמט ולעשות מחיצות בבקשה :

http://www.vistaforum.co.il/forums/xp_%EE%E3%F8%E9%EB%E9%ED_%E8%E9%F4%E9%ED_%E5%E8%F8%E9%F7%E9%ED/21233-%5B%EE%E3%F8%E9%EA%5D_%E0%E9%EA_%EE%FA%F7%E9%F0%E9%ED_%E0%FA_windows_xp.html

יש פה גם וידאו הסברה :

אם יש בעיות , תשאלי..

ובקשר לזה זה לא המחשב שלי זה של דוד שלי הוא כבר יומים בלי מחשב הוא משתגע ומשגע אותי שאני יתקן לו אותו בגלל זה אני צריך עזרה דחוף

פורסם

תוודא שבביוס ה ONCHIP SATA CONTROLLER הוא על ENABLED

אתה צודק אולי אין את האופציה הזו , בגירסת הביוס שיש לך ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים