פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA"וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלהניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזרעכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלותדרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיית אי תאימות DRIVERS של NVIDIA בפרט לATI ?תודה רבה ,
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים אוקיי איזה גירסה דרייברים יש לך ? תוריד ותפעיל 3DMARKhttp://www.futuremark.com/download/3dmark06/
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר עריכה: התקנתי XP SP3 ועכשיו אני לא רואה יותר את הARTIFACTS האלה מהכרטיס מסך יש לי את הגרסה החדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.