עבור לתוכן

Firefox 3 - רשמים ראשוניים

Featured Replies

פורסם

לא ניצול זכרון, עזוב - למרות שגם כאן הניצול זכרון של ה-IE כבר משתקף בניצול זכרון של המקסטון, וה-FF פחות טוב.

תראה את הניצול CPU!

זה טוחן את האמאמא של הנייד שלי.

• תגובות 252
  • צפיות 26.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא מאוד יציב ודיי מהיר

הרעיון של השלמת הכתובת הוא גיאוני! זה פשוט נורא נוח

גם ה Download Manager אחלה (רק חבל שאין כפתור Clear And Close וגם בשביל להגיעה לתיקית ההורדות צריך ללחוץ כפתור ימיני ומשם לתיקיה).

זהו כעיקרון, אני מאוד מרוצה (כבר בבטא הייתי מרוצה) :)

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר NEMESIS , מבדיקה שאני ערכתי מצאתי את FF הכי מהיר והכי פחות נתקע

אצלי IE , פשוט נתקע באתרים מסויימים , FF חלק

ואני לא מתכוון לעבור ל MAXTHON , פשוט סתם בזבוז , כשיש לך את FF

רשמים שלי:

נראה יותר יפה , שימוש יותר חלק, נחמד שסוףסוף הוסיפו כפתור ל BOOKMARKS הכוכב למעלה

מה שכן שמתי לב לזה רק עכשיו , אולי זה גם היה מקודם , יש לך אפשרות לפתוח את העמודים האחרונים שסגרת אותם , RECENTLY CLOSED TABS ב HISTORY , וגם שינו שם כמה דברים נראה לי , מאוד שימושי

פורסם

אני כותב הודעה ובודק את ה CPU LOAD אצלי

תמונה מצורפת:

cpuloadcq3.th.jpg

(שים לב לכמות הטאבים הפתוחים ברקע)

ניסוי שני - כותב הודעה ומביט ספציפית בעמודת ה CPU על הפרוסס של השועל - לא עובר את ה 09 בזמן הכתיבה...

cpuload2fj7.th.jpg

פורסם

לא חוכמה אריק,

תתקין את ה-Flash, או שאם הורדת אותו בעזרת AD Block תחזיר אותו ותראה מה קורה.

פורסם

נסיון עם פלאש, בבקשה:

cpuloadflashlj0.th.jpg

cpuloadflash2fc1.th.jpg

פורסם

:nixweiss:

אז לא יודע, אצלי הוא פשוט קורע את ה-CPU כאשר יש פלאש.

אי אפשר לעבוד ככה.

פורסם

תשמעו יש לי בעיה גם בגסה הזאת וגם בקודמת הם פשוט לא שומרים לי את הסיסמה בhattrick אני אומר לו לשמור והוא שומר רק שם משתמש בלי סיסמה וזה רק באתר ההוא! באחרים הוא שומר מה אפשר לעשות?

ד"א כהיתי נכנס לhattrick עם 2 הוא יהיה קצת ניקע לכמה שניות עכשיו הוא רץ מהר בלי שום בעיה :jump:

פורסם

ציפיתי שניהול הזיכרון ישתנה/ישתפר, למה ה FF3 תופס לי יותר זיכרון מה FF2? לא הזוי?

פורסם

לכל מי שיש מחשב מישרדי חלש, ישנם ה מ ו ן משתמשים שאין להם גישה מרבית היום למחשב חזק. ה IE תופס פחות ולכן קשה להמליץ לכל אחד על ה FF כשה IE זולל פחות זיכרון.

פורסם
  • מחבר

תגדיר חלש.

כל מחשב עם 512MB זיכרון יריץ אותו ללא בעיות מיוחדות (ברור שתהיה איטיות מסויימת, אבל מה לעשות שהמחשב חלש? גם IE לא ירוץ חלק), ומחשב עם 1GB כבר ירוץ חלק בלי למצמץ.

פורסם

בעיה מאוד מעצבנת בFF3 (אני שוקל לחזור ל2) זה שהוא לא תומך בבבילון (מילון) כי יש אפשרות בבילון לקלוט לבד מילה ותרגם אותו (בלחיצ כפתור) ובFF3 הוא לא מצליח לקלוט את המילה....(הוא קולט רק שתי אותיות ממנה)

:nixweiss:

פורסם

גם כאן בבילון לא עובד עם FF3.

גרסת בבילון 7.0.1 (r4).

מי שיש לו גרסה שעובדת רגיל שיציין איזו גרסה.

פורסם
  • מחבר

אכן.

לא ברור לי מה גורם לזה, זה ממש מוזר..

בחלק מהמקומות על העמוד זה עובד, ובחלק לא.

אנחנו כמובן לא לבד:

http://groups.google.com/group/mozilla.feedback.firefox.prerelease/browse_thread/thread/be92c4fdcb89e7ee

http://groups.google.com/group/mozilla.feedback.firefox.prerelease/browse_thread/thread/51bde676290ff221

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים