פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר לגבי babylon..הבעיה:Firefox 3 should using its own text drawing library now, not standard win32 draw_text api. So, it is not easy to solve.Use the linux version should be easy.ו-work around אפשרי שעובד לפי מה שניסיתי:A workaround to the problem of babylon incompatibility with firefox 3is to first double click the word to select it. Now CTRL-right-clickon the selected word, but make sure you do this on the **LEFTPORTION** of the selected word. Then babylon will recognize it. If youCTRL-right-click on the right hand portion of the selected word,chances are it won’t work.This is an added inconvenience for sure, but at least you can avoidhaving to manually enter the word into babylon. נ.ב.לאחר מספר ניסיונות נוספים, שמתי לב שזה עובד רק על אנגלית. הוא עדיין לא יזהה עברית (אבל מצד שני, מי כבר צריך לתרגם עברית לאנגלית?)..
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים שמתי לב ל"באג", שאני לוחץ Back הפיירפקוס לא מחזיר אותי לנקודה בה היתי קודם, אלא לראש הדף.איך מתקנים? בגירסה הקודמת לא היתה את הבעיה הזו...
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים לא קורה אצלי,יכול להיות שלחצת בתוך הדף על לינק שמוביל לנקודה מסויימת בדף, ומבחינת הדפדפן הלינק הקודם היה החלק העליון של הדף.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים Ynet מתרפרש כל 5 דקות, עד כמה שאני זוכר. אני מתארר לעצמי שפיירפוקס לא יכול להחזיר אתכם למקום בו הייתם אם בינתיים הדף הקודם התרפרש, גם אם בפועל שום דבר לא השתנה בו.ישנה הרחבה שמונעת את העדכון האוטומטי, נסו להשתמש בה ונראה אם זה פותר את הבעיה.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים שמתי לב ל"באג", שאני לוחץ Back הפיירפקוס לא מחזיר אותי לנקודה בה היתי קודם, אלא לראש הדף.איך מתקנים? בגירסה הקודמת לא היתה את הבעיה הזו...כנ"ל רק לסוף הדף.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים Ynet מתרפרש כל 5 דקות, עד כמה שאני זוכר. אני מתארר לעצמי שפיירפוקס לא יכול להחזיר אתכם למקום בו הייתם אם בינתיים הדף הקודם התרפרש, גם אם בפועל שום דבר לא השתנה בו.ישנה הרחבה שמונעת את העדכון האוטומטי, נסו להשתמש בה ונראה אם זה פותר את הבעיה.איזו הרחבה? אצלי YNET חוזר לראש העמוד בכל מקרה, גם אם אני לוחץ מייד BACK אבל אני אנסה את ההרחבה בכל מקרה.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים שתי בעיות שממש מעצבנות אותי:1. סרגל החיפוש של קופרניק שעבד מצוין בפיירפוקס 2 לא עובד ב - 3 ולא מצאתי שום שידרוג בקופרניק או פיירפוקס שאמור לפתור את הבעיה.2. בבילון לא עובדת טוב עם פיירפוקס 3 גם במילים עבריות וגם אנגליות.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר לגבי babylon..הבעיה:Firefox 3 should using its own text drawing library now, not standard win32 draw_text api. So, it is not easy to solve.Use the linux version should be easy.ו-work around אפשרי שעובד לפי מה שניסיתי:A workaround to the problem of babylon incompatibility with firefox 3is to first double click the word to select it. Now CTRL-right-clickon the selected word, but make sure you do this on the **LEFTPORTION** of the selected word. Then babylon will recognize it. If youCTRL-right-click on the right hand portion of the selected word,chances are it wont work.This is an added inconvenience for sure, but at least you can avoidhaving to manually enter the word into babylon. נ.ב.לאחר מספר ניסיונות נוספים, שמתי לב שזה עובד רק על אנגלית. הוא עדיין לא יזהה עברית (אבל מצד שני, מי כבר צריך לתרגם עברית לאנגלית?)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.