עבור לתוכן

בחירה בין 2 כרטיסי 8800GT

Featured Replies

פורסם

אני לא מתכנן ליקנות אלא סתם מסתקרן ולכן עניין המחיר לא מעניין.

מה עדיף בהנחה שהמערכת לא מגבילה:

Palit 8800GT G92 1GB Super Retai

Gigabyte 800GT עם קירור זלמן + OC

(שניהם בTMS)

פורסם

תכלס לא תנצל 100% מכמות הזיכרון שעל הכרטיס (1GB) של Palit

יש גרסאות טובות יותר

פורסם

תחפש סקירות באינטרנט ותראה שהכרטיס עם ה1GB מוציא לפעמים ביצועים פחותים מזה של ה512MB.

והבעיה של הכרטיס עם הזלמן הוא שיש לסוג הזה של כרטיסים בעיות שהמאוורר מסתובב כל הזמן על 100 אחוז ולא ניתן לכוון אותו.

אני הייתי הולך על הזלמן בכל מקרה

פורסם

הגירסה של הגיגה מיועדת למערך SLI. לבד הוא לא מנצל את הגיגה אלא רק 512...

פורסם
  • מחבר

והבעיה של הכרטיס עם הזלמן הוא שיש לסוג הזה של כרטיסים בעיות שהמאוורר מסתובב כל הזמן על 100 אחוז ולא ניתן לכוון אותו.

מה זה "הסוג הזה".

עם המאוורר מסתובב על 100% זה לא עושה טונות של רעש? או שהזלמן פשוט שקט במיוחד ואז זה לא מפריע? כי קראתי באינטרנט שהוא נחשב שקט.

תודה לעונים מעל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

מה זה "הסוג הזה".

עם המאוורר מסתובב על 100% זה לא עושה טונות של רעש? או שהזלמן פשוט שקט במיוחד ואז זה לא מפריע? כי קראתי באינטרנט שהוא נחשב שקט.

ממה שהבנתי מאנשים שונים, זה עושה טונות של רעש.

פורסם

שקט וקריר.

ותופס שלושה סלוטים.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה קונה רק מ-TMS?

אם לא,

זו אופצייה מעולה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454

שקט וקריר.

למה שהוא לא יעשה אותה כמות רעש? המאוורר הזה עד כדי כך שקט יותר מהשני?? או שהם מצאו דרך שהחברה השנייה לא מצאה בכדי שהמאוורר לא יהיה חייב לעבוד על 100%?

אם הייתה קורא את הפוסט הראשון הייתה מגלה שאני ביכלל לא מתכוון ליקנות

פורסם

למה כל המאווררים בעולם לא עושים אותה כמות רעש?

כי כל חברה חוקרת ומחפשת דרכים להשתיק את המאווררים בלי לאבד זרימת אוויר, זה למה הן בכלל קיימות.

ארקטיק קולינג אלופה בלתי מעורערת בכל הנוגע לשקט, הם יצרו סוגי מייסבים מיוחדים (אחד מבוסס על ציר שממש צף בתוך נוזל סיכה, ולכן החיכוך אפסי ואין רעש, השני מבוסס על מיסב מקרמיקה במקום מתכת, ככה שהמיסב לא מחליד לעולם ולא יתחיל לחרוק, בנוסף לעובדה שנוזל הסיכה הרבה יותר יעיל על המשטח הזה)

הסינק עצום, המאוורר זורק אוויר על שטח גדול מאוד ממנו, ולכן, בנוסף למיסב שגורם לפעולה שלו להיות שקטה- אין צורך שהמאוורר יסתובב מהר, והתוצאה היא קירור שקט מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה , זה מה שרציתי לדעת :yelclap:

לאומת הכרטיס המקורי הסטנדרטי של 8800GT הזאלמן עדיין נחש רועש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים