עבור לתוכן

Asus P5Q-E

Featured Replies

פורסם

לוח אם P5Q-E מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד? אני מעוניין בעיקר בפונקציות חיסכון בחשמל שיש לו להציע. הבנתי שהוא לא תומך ב PCIE X16 כפול 2. אלא רק אחד מהסלוטים הוא X16 ואם שמים שני כרטיסי ATI אז הם רצים על X8 כל אחד.

בכלל, איזה לוח אם מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד ומעוניין בעיקר בחיסכון בחשמל ובשליטה על כמה שיותר מאווררים (מעוניין בשקט)

תודה.

פורסם

זה שהוא X8 בכל חריץ לא בדיוק משנה, עוד אין כרטיסים שמשתמשים בתעבורה גבוהה מזה (במיוחד לנוכח העובדה שמדובר ב PCI-e 2.0, שמציע רוחב פס כפול משל 1.1 כלומר, X8 ב 2.0 שווה ל X16 ב 1.1)

אם לא מעניין אותך קרוספייר, למה שלא תיקח P5Q רגיל?

הוא מציע את אותו EPU של ל P5Q-E

רק שתדע, כל הקטע הזה של "חסכון בחשמל" זה יותר גימיק ממשהו מעשי. הבדל בחשבון החשמל מן הסתם לא תראה.

פורסם
  • מחבר

זה שהוא X8 בכל חריץ לא בדיוק משנה, עוד אין כרטיסים שמשתמשים בתעבורה גבוהה מזה (במיוחד לנוכח העובדה שמדובר ב PCI-e 2.0, שמציע רוחב פס כפול משל 1.1 כלומר, X8 ב 2.0 שווה ל X16 ב 1.1)

תודה. לא חשבתי על זה. האמת, לא נראה לי שאני הולך לקנות שני כרטיסים. זה לא שווה את ההשקעה לדעתי. עדיף לי כרטיס אחד חזק.

אם לא מעניין אותך קרוספייר, למה שלא תיקח P5Q רגיל?

הוא מציע את אותו EPU של ל P5Q-E

רק שתדע, כל הקטע הזה של "חסכון בחשמל" זה יותר גימיק ממשהו מעשי. הבדל בחשבון החשמל מן הסתם לא תראה.

תודה. לא שמתי לב שלשניהם יש את אותו ה EPU. הם מפרסמים רק את ה E וה-Deluxe כחוסכי חשמל. באמת תודה. אני כנראה אסתפק ב P5Q הרגיל.

פחות מעניין אותי החיסכון בחשמל, ויותר ההפחתה ברעש בזמן שאני ישן.

פורסם

לפי XS נאמר שיש ירידה דרסטית בצריכת החשמל בעת שימוש בEPU.

כמה זה משפיע על חשבון החשמל אני לא יודע אבל אני בטוח שכן קיימת כזו, ולטווח ארוך זה חוסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים