פורסם 2003 במאי 2022 שנים אז יאללה .. יום חמישי לברי המזל שישיגו / השיגו כרטיסים .. לפתוח ת'עיניים ;D
פורסם 2003 במאי 2022 שנים DIR RAM:\PROGSלא מראה לי שום דבר, לא שגיאה, אלה שהתיקיה ריקה!איך זה שמישהו טען sword.dsk מהתיקייה הזו?האמת ברגע שעברתי את ה"פיצוח" של הקוד של B:\Tools הכל הלך לי מאד מהיר בלי עזרה... זה קל למדיאבל אני עדיין לא מבין למה אי אפשר לראות תמונות או סרטים.. זה אולי קשור לזה שלאנשים מסוימים אין את דיסקי הבונוס? (מה יש שם בכלל?)עריכה: עוד דבר, לא מצאתי מה להשתמש עם הפקודות drop ו decode...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים DROP שם נשקים בשלבים מסויימים.DECODE אין מושגאני הולך לסרט בשישי, אבל יש כאן כאלה שכבר ראו אותו, אולי תעזרו לנו? :-*
פורסם 2003 במאי 2222 שנים היום (יום חמישי) שבע בערב אני בבכורה ;Dאם יהיה משהו מיוחד שאולי יעזור להאקינג אני אגיד לכם...בייי ;D
פורסם 2003 במאי 2322 שנים טוב, סיימתי את ההאקינג מהתחלה עד הסוף תוך רבע שעה... אם יש שאלות, תשאלו.ולא, האקינג לא נותן כלווווווווום!
פורסם 2003 במאי 2722 שנים אז זהו איך אתה יודע שסיימת אותו !?אני ראיתי את הסרט...וכן טענתי את הקובץ sword.dsk הוא מתקבל רק בשלב מסוים...אולי כשאתה מסיים את המשחק.ואחרי שטענתי את זה (הבאתי לפני כמה הודעות תמונה מהמשחק) וזה לא עשה כלום רק רשם לי שהחרב מופעלת....נכנסתי לשחק שוב נגד TRINITY באימון....עם GHOST יש איזה שלב אצלו כאילו נגד טריניטי...פתאום באחד המהלכים הוא הוציא חרא - אני חושב שזה מה שזה עושה.וזהו...הטריינינג ממש דפוק , אם סיימתי אותו- אני מקווה שלא.הגעתי לכונן של ה-LOGOS וזהו , זה הסוף !?
פורסם 2003 במאי 2722 שנים נכנסתי לשלב הבונוס של האימון אבל אין לי את טריניטי הגעתי עד לזירה שאפשר להילחם ב-2 מצבים שונים:מכות או הפלות.איך ממשיכים?!
פורסם 2003 במאי 2722 שנים נכנסתי לשלב הבונוס של האימון אבל אין לי את טריניטי הגעתי עד לזירה שאפשר להילחם ב-2 מצבים שונים:מכות או הפלות.איך ממשיכים?!טוב פה אין לי מושג על מה אתה מדבר , תוכל להסביר בבקשה ?
פורסם 2003 במאי 2822 שנים זה מה שאני אומר , לדעתי אין שם שום דבר בקשר להפלות ומכות בגלל שזה לא מה שהוא התכוון !הוא דיבר כנראה על משהו אחר שאנחנו לא יודעים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.