פורסם 2003 במאי 1922 שנים לפי מה שרשום זה פשוט טען לך SWORD למשחק.. איפה במשחק ?! אז זהו שלא.... ואממ...לזה עם הפורט 942.. תוודא שעשית הכל , כלומר : צריכה להיות לך גישה לכונן V: ואז אתה פורץ את הROOT נכנס לאימייל מתקשר למספרי טלפון שם עונה לך מורפיוס... ושיחה הבאה זאת טריניטי שאומרת לך להשתמש בקוד 942. לך לתיקיה איפה שיש קובץ Portkey ואז תרשום : portkey 942 אמור להפתח לך מסך ושיחה עם טריניטי... בכל מקרה תעבור על הכל בטח שכחת משהו.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים אני יעבור על הכל תודהאם כבר דיברת עם טריניטי בפורט, זה לא יפתח לך אותו שוב.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים אם כבר דיברת עם טריניטי בפורט, זה לא יפתח לך אותו שוב.בדיוק .דרך אגב כשאתם משחקים עם גוסט יש לכם שלב נגד טריניטי - אימון ?או שזה קשור ל-Training ?!
פורסם 2003 במאי 2022 שנים לא הייתה לי חרב שם למה אתם לא עוננים לי......אלו עם החוברת של המשחק לא רשום כלום על ה-HACKING ?!
פורסם 2003 במאי 2022 שנים ממש ממש מוזר !!!אוףףףףף אין איזה מקום שאפשר לראות את הפתרונות או משהו ?איך זה שלא רשום כלום באתר שלהם או איזה מדריך ממוזררררררררר
פורסם 2003 במאי 2022 שנים ממש ממש מוזר !!!אוףףףףף אין איזה מקום שאפשר לראות את הפתרונות או משהו ?איך זה שלא רשום כלום באתר שלהם או איזה מדריך ממוזרררררררררזה הרעיון, שלא יהיה איזה מדריך או הסברים על זה. זה ההאקינג, צריך להסתדר לבד...
פורסם 2003 במאי 2022 שנים ממש ממש מוזר !!!אוףףףףף אין איזה מקום שאפשר לראות את הפתרונות או משהו ?איך זה שלא רשום כלום באתר שלהם או איזה מדריך ממוזררררררררראם היה מדריך מה הייתה הפריצה פה!?לפי דעתי כל האקינג הזה קשור איכשהו לסרטואם לא אז כל מטרת האקינג היא הכנסת צ'יטים למשחקשזה גם הגיוני כי אתה כיאלו "פורץ" למטריקסומרמה בו...הבנתם? יופי ! בהצלחה! :-*
פורסם 2003 במאי 2022 שנים הפורט לא יפתח לך שוב, אבל חשבתי על משהו!) שמעתי שבסרט יהיו על שלטים וכו' כל מיני קודים וצ'יטים-יכול להיות שיהיה שם מספר טלפון או PORTKEY שאפשר להפעיל במשחק?!
פורסם 2003 במאי 2022 שנים הפורט לא יפתח לך שוב, אבל חשבתי על משהו!) שמעתי שבסרט יהיו על שלטים וכו' כל מיני קודים וצ'יטים-יכול להיות שיהיה שם מספר טלפון או PORTKEY שאפשר להפעיל במשחק?! יכול להיות מאוד, אם הם השתמשו בסרט בתוכנות פריצה אמיתיות (והם השתמשו), אז כנראה שהם עשו גם את זה.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים אם אתה צודק וזה באמת לפי הפריצה מהסרטאז כולם פה טעו מלכתחילה כי בסרט לפי שפרצו הריצובדיקה לחיפוש פירצות פה אין טלנט וכ'וזה סתם משחק של היגיון וחוכמה-משהו חביב בהחלט
פורסם 2003 במאי 2022 שנים גם אני שמעתי את זה , קראתי באיזה אתר בחול שכל שלט על הכביש המהיר שתראו בסרט...זה קוד לפריצה. וב"מדריך" התכוונתי כאילו רמזים לאנשים שנתקעו זה כמו צ'יטים אם אתה קנית משחק ... ואתה משחק בו ונתקע הלך הכסף !? אתה משתמש בקודים עובר את החלק שנתקעת בו וממשיך...אותו דבר זה הרעיון שלי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.