פורסם 2003 במאי 1722 שנים עוד בהתחלה אני לא מצליח לעבור לכונן B!!! מישהו יכול לעזור? בקובץ של הPASSWORD הוא רושם לי ללכת לשני אתרים, הכוונה היא דרך המטריקס או באמת לגלוש אליהם אני שואל כי ניסיתי דרך המטריקס ואין לו שם גישה לאינטרנט, מה לעשות?
פורסם 2003 במאי 1722 שנים בעקרון אתה צריך לשחק שם בתיקיות TOOLS של כל כונן....עד שתגיע לפתוח את V... ואת RAM... ואת LOGOS=)בדרך אתה תדבר גם עם מורפיוס וטריניטי....ועם ספרקס אם בא לך.ויש מלא דברים מדליקים לגלות! זה שווה
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר יש רק 3 דברים בTOOLS וכבר שיחקתי עם כולם אני לא יודע מה לעשות עשיתי LOGON בתור GUEST לאן אני ממשיך ???
פורסם 2003 במאי 1722 שנים בבקשה מישהו יכול קצת להסביר על זה אני גיליתי שם כמה פקודות אבל זה הכל..........
פורסם 2003 במאי 1722 שנים הודעות פרטיות גורמות לדפדפן לקרוס שוב שוב, אז אני אבקש פה. תוכלו לפרסם את הפקודות שאתם מכירים בקונסולה הזו?אני מבין שיש פה מישהו שמנסה לארגן מדריך וזה מוערך מאוד, אבל נשמח להשתמש לבינתיים במה שאנשים כבר גילו עד צאת המדריך.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים טוב הכי בסיסי DIR לראות קבצים בתיקיה , כולל למשל קבצים בכונן B.אחרי זה READ כדי לקרוא קבצי טקסט...ואממ..היו לי עוד 2 ששכחתי!
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר האמת אין לי בעיה שישתלטו לי על הת'רד,האמת שגם אני עושה זאת לפעמים, אין לי בעיה גם לשנות לו תשם למשהו בסיגנון "פקודות האקינג במטריקס" אבל אני ממש רוצה להתקדם עם ההאקינג שלי אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולענות על השאלה המקורית? פליייזזז :saint: ;Dעריכה- ראיתי אחרי ששלחתי את ההודעה את ההודעה של NUXER אתה מוכן בבקשה לתת פקודה מדויקת איך אני ררואה קבצים בכונן B?
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר רק רציתי להעיר שHUBER עכשיו שאל אותי בפרטי ועניתי לו , אל תבינו אותי לא נכון ממש ממש ממש לא מפריע לענות לאנשים להפך, אבל אולי נשמור את זה לדיון פה בת'רד הזה ולא לפרטי? אם נעשה זאת כולם יוכלו להנות מהתשבות והשאלות ולא רק אדם בודד טוב? בכל מקרה השאל שלו והתשובה שלי: הוא שאל על הפקודות והתשובה שלי היית- יש הרבה, תעשה DIR לTOOLS כך: DIR A:\TOOLSיש לך שם קבצים תפתח אותם (תרשום פשוט את הכתובת דוגמא:זה מגיע כך A:\ ואתה מוסיף TOOLS\BLABLA.EXEאת הבלבלה תחליף כמובן בשם קובץ, תפתח כך את כל הקבצים בTOOLS ואח"כ בSYSTEM ותגלה עוד הרבה אפשרויות הוא יכתוב את כל הפרטים לך אל תדאג.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים ראיתי את התיקיה הזאת אבל מה עושים בה?למה היא משמשת? כיאלו מה הקטע של זה...?
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר תפתח את הקבצים וז יופיעו לך בצד שמאל מטה עוד הרבה פקודות- כמעט כל קובץ פקוודה חדשה
פורסם 2003 במאי 1722 שנים כן טוב כדי לראות קבצים בכונן B רושמים :DIR B:זה הכל..ואז כמו שאתה יודע איך משתמשים בפ'קודה DIR אותו דבר בכונן B אבל אין שם שום דבר שראיתי שאפשר לפתוח...ומה שאני לא מבין זה בגדול מה הרעיון מאחורי ה-HACKING מה זה נותן לי ?ד"א סיימתי את המשחק עכשיו בהפתעה..הייתי בטוח שאני אמשיך לשחק ויפגוש את ניו או משהו כזה...שום כלום...באסה.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים טוב, ניסיתי כרגע ונאדא. אני רושם:a:\toolsוהוא צועק שזו פקודה שגויה/לא מוכרת...למה?
פורסם 2003 במאי 1722 שנים טוב, ניסיתי כרגע ונאדא. אני רושם:a:\toolsוהוא צועק שזו פקודה שגויה/לא מוכרת...למה?אתה אמור לרשוםDIR A:\TOOLS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.