פורסם 2008 ביוני 1517 שנים היייש לי שלושה כוננים של hitachi 15k rpm, 73gמחוברים בraid0בקר adaptec 29320aהבעיה כפי שהיא ניראת לי שהבקר מגביל את המהירותלא יכול להיות שדבר כזה קורא רק 100 מגה לשנייההבקר הוא 64 ביט 133 מגה הרץ pci-xאבל בלוח אם שלי יש כניסה pci 232ביט 33 מגה הרץיכול להיות שאם אני אקנה בקר אחר, נגיד של PCIe x1שזה הרבה יותר מהיר בנתונים טכנייםאני אקבל יותר מהמערך שיש לי?ביכלל, אולי אפשרות אחרת לנצל את כל המהירות של המערך הזה?משהו שאפר להשיג בארץ?
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לא הבנתי מה קשור עכשיו משחקים.שאלת אם תקבל ביצועים טובים יותר על ידי מעבר לבקרי PCI-E x1. התשובה היא שכנראה שלא.יש בקרים רציניים ל-PCI-E x4.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר לא כתבתי לפני שזה מחשב למשחקיםאז צריך לוח שגם יהיו בו את כל החיבורים לכרטיסים הרגילים וגם pci-xבכל מיקרה על הלוח שלי יש pci-e x16פנוייש איזה בקר שיתאים לשם שאפשר להשיג בארץ?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים למשל:http://www.lsi.com/storage_home/products_home/internal_raid/megaraid_scsi/megaraid_scsi_3202e/index.htmlמידיקום מייבאים את LSI, אולי יש להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.