עבור לתוכן

הנייד הראשון שלי!!GIGABYTE??עד 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שנתיים הרחבה עולה 600 שקל.סה"כ HP הם מחשבים מאובזרים היטב,לי יש אחד מהסדרה הזו ואני די מרוצה ממנו,סה"כ פגמים יש בכל מחשב מכל חברה.רק לאחרונה שמעתי על איזשהיא חשש לתקלה סדרתית בXPS של דל.וכמו כן הHP מגיע עם מע' הפעלה(אז אולי מכאן יש הפרש במחיר).

אחד מול השני הייתי מעדיף את הHP.

והיית ממליץ על הרחבת האחריות?

פורסם

.סה"כ HP הם מחשבים מאובזרים

מה יש שם שאין בגיגבייט?

פורסם
  • מחבר

מה יש שם שאין בגיגבייט?

אין לי מושג זאת הבעייה!

אני יודע רק שיש עוד שנה אחריות. ומחיר קצת יותר נמוך.

ולמערכת הפעלה אני לא ממש זקוק יש לי אחת חדשה, אז זה לא שיקול ממש אולי אם היו מציאים את ב-64bit הייתי מתחשב בזה.

באותו מידה אני יכול לשאול אותך מה יש ב-HP שאין בגיגבייט?

פורסם

לטעמי,איכות הבנייה בHP יותר גבוהה וזו הסיבה העיקרית יותר מכך מפיצ'רים נוספים שמגיעים איתו כגון שלט,HDMI,כפתור לכיבוי הטאצ'פד במקרה שמשתמשים בעכבר חיצוני,כפתורי QLB וכו'...

פורסם

לטעמי,איכות הבנייה בHP יותר גבוהה וזו הסיבה העיקרית יותר מכך מפיצ'רים נוספים שמגיעים איתו כגון שלט,HDMI,כפתור לכיבוי הטאצ'פד במקרה שמשתמשים בעכבר חיצוני,כפתורי QLB וכו'...

ואתה מקבל את זה בדגם ההוא שהוא אמר?

כי אם כן, אני מרגיש פראייר עכשיו :D

פורסם

ואתה מקבל את זה בדגם ההוא שהוא אמר?

כי אם כן, אני מרגיש פראייר עכשיו :D

הדגשתי לך בהודעה הקודמת שלי את הכוונה העיקרית שלי אם לא קראת כמו שצריך..........

פורסם

בסדר לא כזה חשוב לי איכות בנייה

רוב הזמן המחשב ישב בבית ממילא

פורסם

בסדר לא כזה חשוב לי איכות בנייה

רוב הזמן המחשב ישב בבית ממילא

סבבה,שיתחילו להתפרק לך דברים במחשב,גם כשהוא במילא יושב בבית,אז תצטער שלא הערכת מספיק את חשיבות איכות החומרים.לא שאני אומר משהו רע נגד הג'יגבייט.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה בדקתי את הדגם הזה של DV6790 HP

והוא יקר הוא לא עולה 5800 הוא עולה 5600 בקמרה אילת, ואי אפשר לשלם באינטרנט זאת אומרת שצריך להגיע לשם ומה גם שהם לא עושים משלוחים כך שחייבים לנסוע עד אילת, שזה ממש לא לעיניין!!.

ובגרף-פיסי הוא עולה 5850 נכנסתי דרך הלינק לסתם עמוד באתר, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי את המחשב הזה באתר שלהם

מצאתי את אותו הדגם,DV6790 HP . אבל זה לא אותו המעבד זה מעבד 2.2 ככה שזה מסביר ופותר את הבעייה.

ושאר החנויות מתחילות מ-6200!! ואחריות לשנה בלבד כמו בשני החנויות הקודמות.

פורסם

סבבה,שיתחילו להתפרק לך דברים במחשב,גם כשהוא במילא יושב בבית,אז תצטער שלא הערכת מספיק את חשיבות איכות החומרים.לא שאני אומר משהו רע נגד הג'יגבייט.

עם כל הכבוד, Gigabyte זו לא חברה סינית עלומת שם.

זה מותג מכובד עם מוצרים סבירים פלוס. נראה לי שאתה טיפה מגזים בהערכה הזו...

(ולא- אין לי נייד שלהם)

פורסם

שוב...ג'יגבייט עדיין לא משתוות מבחינת איכות הבנייה לחברות הגדולות בשוק,מוצר מצויין ותמורה מעולה - כן,אבל עדיין לא הוכיחה את עצמה.

לא התכוונתי בדבריי ספציפית לג'יגבייט,אבל כן צריכה להיות פה איזשהוא שיקול של איכות בנייה בלפטופ,הרי לעומת נייח הלפטופ בד"כ נשאר יותר זמן אצל הצרכן ולא משודרג כל כמה שנים.

סה"כ מרבית התקלות עם הניידים מתחילות לאחר כשנה+.כמדומני הניידים של ג'יגבייט לא משווקים בארץ בפז"מ הנ"ל כדי לבחון את רמתם.

פורסם

אוקיי, אז למה החלטת שכן צפויה בעיה איתם?

פורסם

Gigabyte לא מכיר, אבל ב-HP לא הייתי נוגע עם מקל. כמעט כל HP שמכרנו (הסניף שלנו ספיצפית) חזר לפחות פעם אחת לתיקון. עוד לפני שהלקוח מוציא את הנייד מהתיק אני יודע שמדובר ב-HP. הקטע הכי עצוב בסיפור הוא שאנחנו בקושי מוכרים HP. כמעט כל נייד שיוצא מהסניף הוא LG/Toshiba.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים