פורסם 2008 ביוני 1517 שנים השאלה בגדול: איך הם עובדים?ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות.אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת.האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%?אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אם היא יודעת לנצל ליבה אחת אז ליבה אחת (הראשונה) תעבוד על 20 אחוזאם היא מפצלת את העיבוד שלה ל2 ליבות בדיוק 50 50 אז 2 ליבות יעבדו כל אחת 10%וזה ממשיך הלאה
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר אני לא מדבר על תוכנה אחת שעושה ניצול ב4 ליבות, אני מדבר על פעילות שותפת של המחשב, למשל פתוחים אצלי כמה חלונות אקספלורר, מסנג'ר ומשחק.סך הכל הכל ביחד צורך 20% מהכוח של ליבה אחת. האם רק היא תפעל או שזה יתחלק על כל הליבות?
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר אם מדובר בכמה תוכנות נפרדות זה יתחלק.ואם מדובר בתוכנות האלה שלוקחות 20%, ובנוסף תוכנה גדולה שלוקחת 80% אבל מנצלת רק ליבה אחת.לפי מה שכתבת ה20% יתחלקו 5% לכל ליבה. האם ליבה אחת תעבוד ב80% נוספים ל5% האלה? או שזה מאזן את עצמו, כלומר כשליבה אחת נמצאת בעומס יחסית לאחרות היא מעבירה אליהן דברים (במקרה הזה ה5% מהתוכנות הקודמות)?כלומר האם זה יראה 85% ליבה אחת ו5% השלוש האחרות או 80% ליבה אחת ו6.66% השלוש האחרות?
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים עומס של תוכנה שעובדת על ליבה אחת לא יכול להתחלק בין ליבותמספר תוכנות מתחלקות על מספר ליבות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.