פורסם 2008 ביוני 1617 שנים ניסיתי ליצור יצור אנושי... כמה שאפשר עם ההגבלות שם, כן? ...וגם יצור תלת רגלי חביב.(אהבתי את הג'וק הענקי!)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים אפשר לדעת איך אני עושה רגל אחת או יד אחת?כל פעם שאני שם אותם במרכז הוא נותן לשתי הרגליים\ידיים שורש אחד ומפצל אותם..
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים אוקי, עשית חצי עבודה. אחרי שיש לך כבר שורש אחד שמתפצל, אתה תופס את המרפקים (או הברכיים) ופשוט מצמיד אותם.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים יש גם דרך לשים כמה מפרקים ליד אחת או רגל אחת? חוץ מה2 שהם ברירת מחדל...ניסיתי לחבר כמה ולא הצלחתי.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים איך אני עושה "קובץ מצורף" ? שאני אעלה ת'תמונות של החמוד שלי נ.ב. הנה השובב שלי
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים יש גם דרך לשים כמה מפרקים ליד אחת או רגל אחת? חוץ מה2 שהם ברירת מחדל...ניסיתי לחבר כמה ולא הצלחתי.אני לא חושב. עד כמה שהבנתי, הכתפיים והירכיים מתחברים רק לגוף.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים מצאתי!!מחזיקים את מקש CTRL ומעתיקים אחד אחד את המפרקים .. אבל זה גומר את המגבלה של החלקים שאפשר לשים כמו כלום..בעסה.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים ועוד איך כולם מתלהבים ממנו כמה משחקים מאפשרים לך להיות אלוהים, ממש אלוהים, בגלקסיה שלמה, לאורך אבולוציה שלמה של יצור?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים כמה משחקים מאפשרים לך להיות אלוהים, ממש אלוהים, בגלקסיה שלמה, לאורך אבולוציה שלמה של יצור? לא הרבה, עד כמה שאני יודע בכל מקרה, נראה מגניב ממש
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים תשנה את העור יש אפשרות לעשות עור כזה, גם הצבעים לא נכונים אבל בכללי עשית עבודה טובה
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים טוב, למדתי עכשיו איך לצבוע יותר טוב.הוא ניראה די טוב עכשיו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים תעשה את הסגול אפרפר יותר. הצבע הזה בוהק מדי בשביל הדמות. כרגע הצבע עושה אותו עליז מדי. תעשה אותו אפל יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.