פורסם 2008 ביוני 1517 שנים למי שלא שמע, הדמו של SPORE דלף לרשת (בטעות נשלח באיזה מגזין צ'כי לפי מה שקראתי ברשת..) הנה כתבה מ kotaku http://kotaku.com/5016479/spore-creature-creator-demo-leaks-early בכל אופן, bring it on ! הפוטנציאל שיש לדבר הזה....
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים נראה לי שמרוב התרגשות לא קראת בכלל את מה שהוא כתב,למי שלא שמע, הדמו של SPORE דלף לרשת (בטעות נשלח באיזה מגזין צ'כי לפי מה שקראתי ברשת..)
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים הנה שלי "גוש" או בשמו הרשמי "מוזר1" סתם שיחקתי עם זה קצת לראות מה זה יכול לעשות
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר נראה לי שמרוב התרגשות לא קראת בכלל את מה שהוא כתב,לא, השמועה על זה הגיע ממקור אחר.גם כשאני מאוד נלהב לא משתרברבים למשפטים שלי מגזינים צ'כים.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים ^ התכוונתי לYemeniteCame ..אני חייב לציין שמהתמונות שלכם זה לא נראה מרשים במיוחד, נוריד ונראה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר הגרפיקה קצת בעייתית הייתי אומר, אבל הפונקציונאליות מרשימה, במיוחד ביחס לזה שרק 25% אחוז מהאופציות פתוחות בדמו.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אפשר לעשות גם אנימציה לאווטאר: נחמד מאוד, אבל אני לא ממש רואה את החדשנות שוברת הגבולות שדיברו עליה . בסה"כ עוד סוג של סימס
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אתה מודע לכך שראית רק חצי מ1/5 מהמשחק?וזה אפילו לא 1/5 כי מדובר על אחד החלקים הקצרים יותר במשחקלא רק זה רק יש לך רק 25% מהאפשרויות באותו חצי של 1/5
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אפשר לעשות גם אנימציה לאווטאר: נחמד מאוד, אבל אני לא ממש רואה את החדשנות שוברת הגבולות שדיברו עליה . בסה"כ עוד סוג של סימס אפשר להבין מה יש לו בין הרגליים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.