פורסם 2008 ביוני 1517 שנים לוח ASUS P5K-Vכרטיס ATI 2600PROברגע שהכרטיס על הלוח אין תצוגה על המסך.החלפתי ספק כוח למשהו רציני ועדיין שום דבר.הכרטיס נבדק על מחשב אחר ונמצא תקין ובנתיים אני עם הכרטיס מסך המובנה בלוח.אנא עזרה - אני כבר די נואש.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר כן - לשתי השאלות.כל המחשב חדש - גם הלוח.כשאני מחובר על הכרטיס און בורד - יש תצוגה.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים תגדי בביוס שהוא יעלה מ PCI.תהיה לך אפשרות משהו כמו "אתחל כרטיס גראפי קודם מ" - תבחר PCIE
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר תגדי בביוס שהוא יעלה מ PCI.תהיה לך אפשרות משהו כמו "אתחל כרטיס גראפי קודם מ" - תבחר PCIEלא אמור להיות לי איזה שהיא תצוגה בשביל להכנס לביוס?ניסיתי את זה מהכרטיס און בורד - לא עובד.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר אם הכרטיס ATI מחובר ללוח - לא רואים כלום במסך.אם ה-ATI לא מחובר ללוח והמסך מחובר לכרטיס שעל הלוח אז רואים.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אם עובד , אז יש לך בעיה או בהגדרות ביוס או בSLOT עצמותעשה ריסט לביוס ע"י הוצאת הסוללה יש הCMOS ..כמובן מקודם אתה מכבה את המחשב , מוציא את כבל החשמל , שם את הידים על המארז כמה שניות , פותח את המארז ומסיר את הסוללה בעדינות כמו בתמונה ..תוציא לשתי דקות ותחזיר[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר כן ביטלתי את הכרטיס המובנה - ואז כשזה לא עבד אז גם איפסתי את ה-CMOS עם הסוללה וגם עם ג'מפר - לפי החוברת של הלוח.לגבי תקינות הסלוט - אני זה שפתחתי את הלוח מהניילון.בהתחלה חשבתי שאולי הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק מאחר שאין תצוגה בכלל כשהוא מחובר - אז החלפתי לספק כוח רציני יותר וזה עדיין לא עובד לי.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אתה לקרוא בספר של לוח יש שם תנעים לכרטיס. אולי עליד עמוד 2-21 בספר שלך.זה התמונה רק חלק קטן מתנעים.........[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.