פורסם 2002 בפברואר 523 שנים משל טוב לשיר...« תאריך פירסום: היום בשעה 22:49:44 » -------------------------------------------------------------------------------- @@&&~~יומולדת שמח~~&&@@ לשיר יש יומולדת והשימחה גדולה, אז יאלה בואו חברה ונעשה לה מסיבה, כולם יבואו ושיר תיהיה שרת, ונתחבר אליה אחד אדת.. @@&&~~יומולדת שמח~~&&@@ Logged -------------------------------------------------------------------------------- asus A7M266 AMD 1133@266 256 DDR elsa311 TV Dr.Thermal TI-V77 onn16@speedy.co.il scorpion משתמש בוגר מין: הודעות: 243 מה קורה אח שלי? הכל טוב? WTF, שיהיה, משל טוב לשיר... « תגובה #1 תאריך פירסום: היום בשעה 22:51:36 » -------------------------------------------------------------------------------- און....... אתה הורג אותי........ אבל היא יכולה להיות סרבר רק לשניים בו זמנית Logged את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים למה 3?? כולם ביחד !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר למה 3?? כולם ביחד !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כולם ביחד?? הידעת?- 99.8% מהפורום הזה זה בנים..., אבל תשמע, כל אחד והעדפות הסרבריות שלו..... אבל אפשר 3 בבת אחת...והפינג יהיה דיי נמוך אני חושב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.