עבור לתוכן

כמה שאלות בנושא שדרוג המחשב שלי!

Featured Replies

פורסם

ובכן תכלס יש לי מחשב נחמד אבל פשוט בא לי להשקיע קצת בו.השאלה היא בעצם לגבי הזכרונות בעיקר:יש לי כרגע 4 גיגה 667 האם יש טעם לשדרג ל-4 גיגה 800? השימושים שלי הם בעיקר גלישה ומעט משחקים.הבנתי שיש זוג זכרונות של ADATA שאפשר לבצע להם OC ,השאלה בכמה זה משפר ביצועים והאם זה מסובך לבצע OC? פשוט אין לי הרבה ידע בנושא הזה. בכללי הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המפרט שלי,והאם יש לכם הצעות לשיפור או שדרוג של משהו שיעזור לי קצת לביצועים יותר טובים אולי.

:yelclap:

פורסם

OC אפשר לבצע אם כל זכרונות רק הגבול של כל דגם שונה..

OC זה לא מסובך, ניתן לעשות זאת באמצעות תוכנות בלי להסתבך בביוס.

OC מהווה בעיקר שיפור במהירות החישוב, שימושי במשחקים במקרה שלך

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אשמח לעוד הצעות ותגובות

:)

פורסם

כעיקרון,

אם אינך גיימר כבד אין לך שום סיבה לבצע OC.

אם אתה חושב שזה ימהיר לך תמהירות גלישה באינטרנט ( :lol: ) אז אתה טועה, אתה רק תקטין את חיי החומרה שלך.

בקיצור אם אתה אומר שאינך ממש משחק במשחקים ומתעסק בעיקר בישמוי במחשב ובאינטרנט אין לך כל סיבה הגיונית לבצע OC בזמן בקרוב.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר בעצם שאין לי טעם לשדרג בכלל את המחשב שלי.וחוץ מזה לגבי מהירות הגלישה באינטרנט ברור שאין קשר.אני במקרה טכנאי שטח של חברת מיחשוב גדולה ותאמין לי שאני יודע הרבה דברים אז לא לצחוק עליי :xyxthumbs:

פורסם

נראה שלצרכים שלך המחשב סבבה. אבל,האפשרות לשפר ביצועים בצרכיםפ הספציפיים הללו של גלישה ומסמכים עדיין לא מפותחת דיו בכל אופו, כך שאפילו אם היה לך מעבד וכרטיס מסך הרבה יותר טובים לא היית רואה את השינויים אלא הגראפיקה. אם אתה רוצה אולי עבודה מהירה יותר של הארד דיסק שקול לבנות מערך RAID...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים