עבור לתוכן

Warhammer Online

Featured Replies

פורסם

^

לי דווקא הקשר חשוב מכיוון שמדובר על משחק mmorpg עם דגש על PvP (אם נרצה להיות מדוייקים אז RvR), הפיתוח לא נגמר כאשר המוצר יוצא לשוק כמו רוב משחקי המחשב אלא פיתוח מתמשך כל עוד יש תמיכה למשחק. לאורך הדרך צריכים לבצע התאמות והוספות ואם הם לא יהיו קשובים לקהילה המשחק לא ימריא.

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולכם חושבים רק על לגנוב אנשים מWOW אבל שכחתם שwarhammer התחיל כשולחן משחק בשנת 83 והוא עדיין מאוד פופולארי.

יש למשחק פוטנציאל למשוך אליו הרבה שחקנים שמעולם לא פזלו בכיוון של MMO.

פורסם
  • מחבר

משחק שולחן סטייל מבוכים ודרקונים? :P

פורסם

מבוכים ודרקונים זה לא משחק שולחן

פורסם
  • מחבר

אז מה זה? :S

אני מתכוון למבוכים ודרקונים המשחק הזה שבעצם ממציאים אותו במקום.

יושבים סביב שולחן ולכל אחד יש דמות ויש קווסט ובסוף מנצחים [או מפסידים :P ]

פורסם

בתכלס כע

פורסם

כולכם חושבים רק על לגנוב אנשים מWOW אבל שכחתם שwarhammer התחיל כשולחן משחק בשנת 83 והוא עדיין מאוד פופולארי.

יש למשחק פוטנציאל למשוך אליו הרבה שחקנים שמעולם לא פזלו בכיוון של MMO.

זה גם מה חשבו היוצרים של DDO בסופו של דבר זה לא היה קשור בגרוש אנשים שמשחקים בגרסאת השולחן של Warhammer לא ישחקו בMMO סתם ככה.

הMMO עצמו לא קשור בגרוש לWH ברמה של מכניקת המשחק(מה שלDDO לפחות היה במידה מסויימת) תכלס זה DAoC עם Warhammer theme, ולכן השחקנים שלהם יהיו מהclient base של DAoC ושחקני MMO אחרים.

פורסם

אז זהו, שDDO נכשל לספק את הסחורה, ועם ציון ממוצע של 76% זה לא מפתיע שהרבה אנשים לא נמשכו אליו.

עושה רושם שWOA יהיה מאוד מושקע וכמעט נטול באגים בהשקה (רק תראה כמה פעמים דחו את מועד השיחרור שלו וכמה כסף EA זורקת עליו) ותבין שהם כן מכוונים למשוך אליהם הרבה שחקים ממשחק השולחן.

אגב, יצא לי לדבר עם כמה כאלה והם כולם אמרו שבלי ספק הם יקנו את המשחק. מתוכם רק אחד שיחק בWOW.

עריכה:

typo :P

פורסם

אני מאוד מקווה שתהיה לי הזדמנות לשחק במשחק,נורא נמשכתי לכול הקטע של של הREALM VS REALM נשמע מאוד מעניין,רק חבל שהגיוס שלי יוצא באוקטובר :(

סה"כ נראה משחק מאוד מבטיח,נקווה לטוב.

פורסם

אגב, עכשיו ראיתי סרטון על crafting ולא הזכירו שם ייצור של שריונות ונשקים

epic fail

פורסם

אבל גם לא ראיתי mining cooking fishing leathermaking smiting וכו כו....

גם אם הם לא יהיו שם,אני מאמין שהמשחקיות הכללית תגבר על הצורך של עוד יכולות צד.

פורסם

לול

בוידאו של crafting הראו את כל יכולות האסיפה וכל יכולות הייצור (אני מקווה שזה לא כולם)

פורסם

בוידאו של crafting הראו את כל יכולות האסיפה וכל יכולות הייצור (אני מקווה שזה לא כולם)

כנראה שלא יהיה את ה Blacksmithing המסורתי ממשחקי הה mmo האחרים וזה לטוב ולרע, המקצועות שראית בוידאו הם כנראה כולם.

לדעתי זה טוב כיוון שליכולות היצור יש קשר חזק עם הכלכלה של המשחק והכוונה ב WAR שלא יהיה צורך ב Grinding ורדיפה אחרי הכסף כמו במשחקים אחרים.

בכל אופן, לפי יומיים היה בבולטימור כנס Warhammer עם המפתחים, כל כמה חודשים יש כנס במקום אחר בעולם (היו כנסים גדולים בפריס ובניו יורק).

מישהו העלה כמה סרטונים ל youtube :

א. חבורה של geek-ים צועקים WAAAGH ביחד. הזוי לחלוטין, אבל אם הייתי שם כנראה גם אני הייתי צועק (חוק העדר).

http://www.youtube.com/watch?v=hZEQ83hitp4

ב. 6 דקות מתוך פגישה של שאלות ותשובות.

http://www.youtube.com/watch?v=FWLNy6hPkvw

ג. כאן הוא משחק Marauder על אחד ממחשבי ההדגמה עם קולות של אח מעצבן ברקע.

http://www.youtube.com/watch?v=sp19ZjlJmXg

פורסם

אני חושב שלא ממש הבנת את ההודעות שלי

בגלל שלא יוכלו לייצר שריונות ונשקים למיניהם (ציוד בקיצור) שהוא החלק העיקרי בכלכלה של כל MMO (כולם צריכים ציוד) זה רק יפגע במשחק

פורסם

אני חושב שלא ממש הבנת את ההודעות שלי

בגלל שלא יוכלו לייצר שריונות ונשקים למיניהם (ציוד בקיצור) שהוא החלק העיקרי בכלכלה של כל MMO (כולם צריכים ציוד) זה רק יפגע במשחק

ואני אומר שזה כן טוב שלא יהיה אפשר ליצור Armor ו Weapons אלא להשיג אותם רק ב RvR או PvE, כאשר מקצועות יאפשרו רק upgrade.

אם נסתכל על משחק כמו WoW אז יותר מ 99% מהחפצים שיוצרים בעזרת מקצוע כמו Blacksmith הם מיותרים לחלוטין, כשרק Stormherald הוא החפץ היחידי שאני יכול לחשוב עליו שעוד 'בסדר' אבל לא מדהים וקצת מיושן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים