עבור לתוכן

Warhammer Online

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

זה משחק שאני מחכה לו כבר הרבה מאוד זמן, הזמתי את ה collector's edition כלומר המקום שלי ב open beta מובטח.

המשחק לא יהיה ה "WoW killer" אבל אני מאמין ש Warhammer יהיה הדבר הבא בתחום של mmorpg ומשחקים כמו WoW, AOC, GW, L2 יראו בעלי תוכן פשטני לידו.

המפתחים של המשחק הם Mythic החבר'ה שהביאו לעולם את DAoC וכמובן EA הם המשקיעים הגדולים אז כסף לפיתוח לא חסר כאן (לא נראה פדיחה בסגנון AOC).

פורסם

המשחק בהחלט הולך להיות רוצח WOW אבל עדיין מוקדם מידי לעשות על זה נושא (עדיין מנסה להתקבל לסגורה האירופאית...)

פורסם

מסכים. AOC יצא, לדעתי, שנה לפני הזמן. המשחק לא שחיק לחלוטין. העובדה העצובה שכמעט כל אתר רציני ברשת נתן למשחק ציון נושק ל-90, תוך התעלמות מוחלטת מבעיות המשחק (אני לא מדבר על באגים שניתנים לתיקון, אלא בעיות קשות בעיצוב המשחק), פגע עוד יותר באמינותם של אתרים אלה בעיני.

בתקווה Warhammer Online יצא משחק בשל ואיכותי יותר.

פורסם

מסכים. AOC יצא, לדעתי, שנה לפני הזמן. המשחק לא שחיק לחלוטין. העובדה העצובה שכמעט כל אתר רציני ברשת נתן למשחק ציון נושק ל-90, תוך התעלמות מוחלטת מבעיות המשחק (אני לא מדבר על באגים שניתנים לתיקון, אלא בעיות קשות בעיצוב המשחק), פגע עוד יותר באמינותם של אתרים אלה בעיני.

לדעתי זה אומר המון על האיכות של ביקורת משחקים, לא הגיוני שמשחק כזה יקבל ניקוד כל כך גבוה אלא אם כן הניקוד מתייחס לפוטנציאל של המשחק.

יש המון כסף מסביב לנושא של משחקי מחשב וחלק לא מבוטל זורם לכיס של אתרי הביקורות (טוב שיש פורומים שיצילו אותנו).

בתקווה Warhammer Online יצא משחק בשל ואיכותי יותר.

אני באמת מקווה שהמשחק יהיה טוב כמו שאני חושב שהוא יהיה, אם הוא לא יעמוד בציפיות אני אעזוב את הג'אנר של mmorpg.

(עדיין מנסה להתקבל לסגורה האירופאית...)

תגדיר 'מנסה', יותר מלהירשם באתר ?

דיי קשה להכנס לשם אלא אם כן יש לך מזל מדהים (ויותר כדי לבזבז מזל כזה על לוטו), להיות ב guild מפורסמת גם עוזר או אם יש לך כשרון יצירתי כדי לנצח בתחריות שהם מדי פעם עושים.

פורסם

תאמין לי,שיחקתי עד היום האחרון שיכולתי במשחק הזה

מבחינת הgameplay הוא דיי dead-on

יש חוסר מעצבן בפעילויות שלא כוללות שחיטת אנשים אבל זה בסדר

אבל מבחינה טכנית זה פשוט ביזיון

פורסם
  • מחבר

המשחק בהחלט הולך להיות רוצח WOW אבל עדיין מוקדם מידי לעשות על זה נושא (עדיין מנסה להתקבל לסגורה האירופאית...)

לא נושא רשמי ולא כלום, סתם הכתבה הזו הלהיטה בי יצרים על המשחק אז פתחתי ת'רד :smile1:

פורסם

50 שקל שלא?

פורסם

במפגש הראשון אחרי השיחרור של המשחק :silly:

טוב אולי קצת הגזמתי עם ה"רוצח WOW" אבל למשחק יש בנתיים פוטנציאל לעבור את הכמה מיליונים (לא כמו שאר הMMOS האלה בתשלום שבקושי מגרדים את ה1.5 מיליון)

פורסם

במפגש הראשון אחרי השיחרור של המשחק :silly:

טוב אולי קצת הגזמתי עם ה"רוצח WOW" אבל למשחק יש בנתיים פוטנציאל לעבור את הכמה מיליונים (לא כמו שאר הMMOS האלה בתשלום שבקושי מגרדים את ה1.5 מיליון)

בשביל להרוג את WOW הוא צריך לאכול מהclient base שלו ואת זה כנראה רק משחק חדש של בליזארד יכול לעשות. עם העובדה שהמשחק הזה משעמם טילים וזבל טהור כבר משהו כמו שנתיים הם לא עשו טעות אחת עדיין מבחינת שווק ושימור הclient base שלהם. יש להם 9 מיליון חשבונות פעילים(ומעל ל12 מיליון חשבונות בכלליות), למרות שזה גם מכניס בתוכו את רישוי הP2P של אסיה זה עדיין יותר מכל שאר הMMOים כיום ביחד.

פורסם

הוא צריך להיות מאוד טוב כדי להרוג את WOW אני אישית לא מאמין שהוא יצליח

פורסם

WOW לא יכול למות בלי שבליזארד יהרגו אותו בעצמם

הוא מזמן עבר את הנקודה הזאת

פורסם

אז אני ממליץ לך בחום לראות את כל הproduction videos

(תראה מהראשון קודם זה דיי משנה)

http://herald.warhammeronline.com/podcast/index.php

זה יותר מזה, היחס של המפתחים לקהילה הוא מדהים.

הקהילה מכירה את רוב המפתחים הראשיים שמובילים את הפרוקייט והם אפילו כותבים בפורומים לא רשמיים.

כל הדברים האלה גורמים לי להאמין שהמוצר הסופי יהיה מדהים.

פורסם

מצטער מאוד אבל יחס של המפתחים אלי לא יגרום לי לקנות את המשחק :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים