עבור לתוכן

max payne 3 - מצב שהעלילה תוכננה עוד לפני שחרור המשחק השני.

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים הודיעו על חידוש הפרוייקט מסיבות כלכליות (קרי רצונם לחלוב כסף ממותגים קיימים) אני מקווה שזה

לא יפגע באיכות של הסידרה.לפותח התרד - מה הקשר? וינטרסון משאירה זאת במזכירה כדי שיוסבר למה היא בוגדת במקס

ובמשטרה (עומק של הדמויות כבר אמרנו?, אולי המשחק הכי חזק מהבחינה הזו, בטח הדמות של מקס עצמו) - כי היא טוענת

שבעוד שכולם רואים בולאד פושע הם לא רואים את הצד שהיא רואה בו - כשהוא איתה ועם הילד שלה. בקשר לסוף המשחק

ברור שיזרקו איזה רמז לעתיד - לשמור על ציפיות מהאוהדים. אגב, מונה חיה רק כאשר מסיימים את המשחק במצב הקשה ביותר

ואני דווקא העדפתי את הסוף שבו היא מתה - זה מתאים יותר לאופי של המשחק ולכל מהלך חייו של מקס פיין (נו טוב, התרגלנו

לראות תאותו בתור הבלש המיוסר שרק סובל כל החיים כך שנראה מתאיםשמונה תמות, חוץ מזה - כמה כדורים בראש היא יכולה

לחטוף בלי למות?). בכל מקרה - אולי הסדרה האהובה ביותר עלי (אם אפשר לקרוא ל2 משחקים סידרה..) אחרי HL2.

אני מחכה בקוצר רוח לALAN WAKE - עוד משחק שנראה מעניין מהמפתחת הפינית REMEDY.

פורסם

מקס פיין... מקסימום פאין... אחח איזו נוסטלגיה! :-[

לא הייתי מודע לקיומו של משחק שלישי עד עכשיו, ולפי התגובות פה אני מבין שאולי הוא לא יצא בכלל, חבל.

באמת משחק עמוק וסוחף עלילתית.

פורסם

REMEDY עסוקים בכלל עם ALAN WAKE

MP3 כניראה ייצא בסופו של דבר,אבל עוד הרבה זמן עד שבכלל יכריזו עליו.

פורסם

יש עוד זמן עד שיצא משחק חדש מסידרה (אם יצא בכלל), לדעתי אין מה לדבר על משחקים כאלה, חקו למידע נוסף. זה כמו שאנשים התחילו להמציא סיפור ל LBA3...

בקשר ל CODEMASTERS, בדקתיואכן מדובר בחברה ישנה יחסית (הוקמה כמה שנים אחרי EA), מוזר על לפני כמה שנים לא שמעתי עליהם.

פורסם

לפני כמה חודשים הודיעו על חידוש הפרוייקט מסיבות כלכליות (קרי רצונם לחלוב כסף ממותגים קיימים) אני מקווה שזה

לא יפגע באיכות של הסידרה.לפותח התרד - מה הקשר? וינטרסון משאירה זאת במזכירה כדי שיוסבר למה היא בוגדת במקס

ובמשטרה (עומק של הדמויות כבר אמרנו?, אולי המשחק הכי חזק מהבחינה הזו, בטח הדמות של מקס עצמו) - כי היא טוענת

שבעוד שכולם רואים בולאד פושע הם לא רואים את הצד שהיא רואה בו - כשהוא איתה ועם הילד שלה. בקשר לסוף המשחק

ברור שיזרקו איזה רמז לעתיד - לשמור על ציפיות מהאוהדים. אגב, מונה חיה רק כאשר מסיימים את המשחק במצב הקשה ביותר

ואני דווקא העדפתי את הסוף שבו היא מתה - זה מתאים יותר לאופי של המשחק ולכל מהלך חייו של מקס פיין (נו טוב, התרגלנו

לראות תאותו בתור הבלש המיוסר שרק סובל כל החיים כך שנראה מתאיםשמונה תמות, חוץ מזה - כמה כדורים בראש היא יכולה

לחטוף בלי למות?). בכל מקרה - אולי הסדרה האהובה ביותר עלי (אם אפשר לקרוא ל2 משחקים סידרה..) אחרי HL2.

אני מחכה בקוצר רוח לALAN WAKE - עוד משחק שנראה מעניין מהמפתחת הפינית REMEDY.

אתה רוצה לומר לי שיש סוף אלטרנטיבי אם משחקים ברמה אחרת?? וואי, אני רץ להתקין את המשחק ולשחק בכל הרמות... לא הגיוני שהחמצתי את זה!

פורסם

לפני שאתה שורף כמה שעות משחק - זה הבדל של "רצועת קומיקס" אחת. יש גם קודים שיאפשרו לך לדלג ישירות לשם.

עריכה: אם אתה ממש רוצה לראות את הסוף:

http://www.youtube.com/watch?v=xGER40F0JzE

והנה הסוף הרגיל למי ששכח:

http://www.youtube.com/watch?v=KShyQN3WtoY&feature=related

עריכה 2:

במהלך חיפושי אחרי הקישורים לעיל נתקלתי ב"טריילר" למקס פיין 3 - אחד הדברים הכי שרוטים שראיתי:

http://www.youtube.com/watch?v=VypiAF_5i74&NR=1

פורסם

העניין הוא שאני לא הכי זוכר את העלילה (: אז כדאי לי לעבור על המשחק לפני שאני מגיע ישר לסוף בקודים. בכל מקרה אין לי התנגדות שוב לשחק במשחק סתם בשביל הכיף.

פורסם

במיוחד בשבילך - תקציר הומוריסטי של עלילת מקס פיין 2 ב60 שניות:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים