עבור לתוכן

max payne 3 - מצב שהעלילה תוכננה עוד לפני שחרור המשחק השני.

Featured Replies

פורסם

מקודם שיחקתי max payne 2, גמרתי את המשחק בערך 6 פעמים, משחק אדיר מאין כמוהו.

במשחק יש cut-secre בה שומעים הודעה של הבלשית וינטרסון הרבה לפני שנהרגה "ולאד, היכן אתה?, הם לא ראו אותך עם איתי, הם לא ראו אותך עם הבן שלי (my boy)

אני יודע שזה נשמע דמיוני, אך כשמחברים את זה עם משפט הסיום בסוף המשחק "max payne's joruny into the night will continue" אפשר להבין כי רומזים לנו שהעלילה תמשיך, חוץ מיזה אני חושב שremdy ידעו שמי שפספס את הקטע הקצר הזה שתארתי, מתוך כל המשחק בטוח יגיד, יאללה מקס הרג את כולם עד האחרון, ומונה נשארה בחיים אז הם בטח יתחתנו, כנראה יהייה בטוח שנגמרה העלילה וננעלה בנקודת אל-חזור.

לא, ככל הנראה למקס פיין ולאשתו מונה יהייה שקט למספר שנים (ככל הנראה 20-19) שנים, עד שיגדל ולאדי ג'וניור ויצא במסע נקמה במקס פיין, אולי נשחק את ולאדי ג'וניור, אולי נשחק את מקס פיין מנסה להשמיד את הבחור שכבר נהייה ראש מאפיה אשר הוא וחיילו רודפים את מקס פיין כל יום ביומו.

אי אפשר לדעת, גם אם זה יהייה קו הסיפור, remedy יעשו לו פוליש כלכך טוב אשר ישכיח ממנו גם את החלקים הטפשיים ביותר.

פורסם

Remedy לא מפתחים את MP3.

פורסם

כמה כיף להתעסק בהשערות, המצאות ותיאוריות שבדינו. אין על מה לדבר כל עוד אין משפט, אפילו מילה, מהפתחים של המשחק. בינתיים עברו כמה שנים ויש שקט יחסי.

פורסם

Remedy לא מפתחים את MP3.

MAX PAYNE 3 עדיין לא הוכרז רשמית ובטח שלא הכריזו על המפתחת שלו או אפילו המפיצה שלו...

פורסם

MAX PAYNE 3 עדיין לא הוכרז רשמית ובטח שלא הכריזו על המפתחת שלו או אפילו המפיצה שלו...

הא באמת?

Take-Two confirms Max Payne 3

CEO Jeffrey Lapin says a third gritty shooter is in the works, but uncertainty surrounds the game's developer.

עוד מ2004

http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne3workingtitle/news.html?sid=6091123

פורסם

אני מרשה לעצמי להטיל ספק בידיעה הזו, בעיקר בגלל שעברו כמעט 4 וחצי שנים מאז ההכרזה הזו ואין שום תמונה או וידאו מהמשחק שלא לדבר על הכרזה על החברה שתפתח את המשחק. GAMESPOT רשמו את רוקסטאר בתור המפתחת אך קשה לי מאוד להאמין שייקחו להם 5 שנים לפתח את מקס פיין 3 ובערך חצי מזה לפתח את GTA 4.

פורסם

זה הכל שמועות ושטויות איך אפילו מה לדבר על זה

פורסם

תמיד מחייך - ומה עם DUKE NUKEM FOREVER? תמיד היו עדכונים , תמונות וסרטונים?

פורסם

אני מקווה שיצא מקס פין 3 אבל בינתיים אין מידע משמעותי על המשחק בכלל וספק אם הוא קיים

ככל הידוע לי Take-Two מפתחת את מאפיה 2 שגם יכול להיות משחק גדול

ובהתחשב בזה שחברות הפיתוח שלה לא מפתחות הרבה משחקים בשנה

וGTA4 וגריד רק יצאו גם אם המשחק נכנס לפיתוח בטח ייקח הרבה זמן עד שהוא יהיה מוכן

פורסם

אתם לא יודעים כמה אני מתפלל שהמשחק הזה יצא.

Max Payne זו סדרת המשחקים בין הטובות ששיחקתי.

פורסם

קרירין GRID מפותח ומופץ על ידי CODEMASTERS ולא על ידי Take-Two.

max payne 3 קיים אבל הוא כמו RTCW2 שלא ידוע מה קרה איתו (למרות של RTCW היה סרטון לפני כמה שנים), הוכרז אבל לא בטוח שבאמת יצא.

פורסם

טוב חשבתי שCODEMASTERS היא רק מפתחת לא ידעתי שהיא מפיצה

פורסם

טוב חשבתי שCODEMASTERS היא רק מפתחת לא ידעתי שהיא מפיצה

CODEMASTERS היא מפיצה יותר ממפתחת...

::)

פורסם

CODEMASTERS מפיצה חדשה יחסית, חברה מצויינת הוציאו הרבה משחקיחם טובים בשנים האחרונות אבל לדעתי יקנו אותם בשלב מסויים כי הם קטנים מידי.

פורסם

CODEMASTERS מפיצה חדשה יחסית, חברה מצויינת הוציאו הרבה משחקיחם טובים בשנים האחרונות אבל לדעתי יקנו אותם בשלב מסויים כי הם קטנים מידי.

אתה מודע לזה שהם קיימים מ85 נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים