עבור לתוכן

משאל: מהו אתר סיקורי משחקי וידאו האהוב עליכם כיום?

Featured Replies

פורסם

game trailers פעם זה היה game spot אבל יש להם נפילה בתקופה האחרונה בעיקר אחרי הפיטורים של ג'ף גרטסמן (aka פרשת הקיין אנד לינצ') הייתה להם נפילה קשה

• תגובות 31
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

game trailers פעם זה היה game spot אבל יש להם נפילה בתקופה האחרונה בעיקר אחרי הפיטורים של ג'ף גרטסמן (aka פרשת הקיין אנד לינצ') הייתה להם נפילה קשה

אני יכול למנות לך עוד איזה 7 אנשים חשובים שעזבו בשנה-שנתיים האחרונות (הייתי צופה נלהב לכל תוכנית וסיקור שלהם).

כשג'ף עזב, זה כבר היה שיא הגל - הם עשו איזה שידור בו הודיעו שנאמר להם שזה לא בגלל הסיקור על קיין ולינץ... מה זה משנה.

עכשיו כמעט כל הצוות המסקר השתנה... לא שזה דבר רע, אבל GAME TRAILERS התחילו להפציץבטריילרים חדישים וסיקורי וידאו מעולים!

נגן ה FLASH שלהם מהיר (סיגנון YOUTUBE) שבלחיצת כפתור חושף אותך לכל מה שחדש באיכות וידאו טובה.

תוספו על זה את GAME TRAILERS TV, תוכנית הדגל שלהם (שפי מיליון יותר טובה מ ON THE SPOT)!

ועוד דבר, מסתבר שחלק מאנשי GAME TRAILERS עבדו בעבר ב GAME SPOT, תראו את INVISIBLE WALLS האחרון.

פורסם

מה הבעיה עם הציון 9.5 לקריסיס? ציון בסדר לגמרי הייתי נותן לו 10... והוא טוב לא רק מהבחינה של גרפיקה המשחקיות שלו בשמיים... הכוחות של החליפה מאוד אינטואטיבים וקלים להפעלה, המשחק עצמו מאוד מושקע, אני מרוצה מהציון.

גיימספוט!

פורסם

היום אף אחד. בעבר מאד אהבתי את Vgames ו-Gamespot. את Vgames הפסקתי לקרוא אחרי שמספר כתבים מצויינים עזבו; חלק בגלל לימודים/צבא, אחרים בגלל סכסוכים פנימיים. את Gamespot אהבתי כי בעבר הם היו מאד קשוחים ורק משחקים מצויינים קיבלו ציונים גבוהים.

היום אני נמנע לקרוא ביקורות ומעדיף להסתמך על חוות דעת בפורומים שונים. אתרים בחו"ל לא אמינים בגרוש ובזמן האחרון אני מרגיש כאילו המבקרים לא באמת משחקים במשחקים.

פורסם
  • מחבר

היום אף אחד. בעבר מאד אהבתי את Vgames ו-Gamespot. את Vgames הפסקתי לקרוא אחרי שמספר כתבים מצויינים עזבו; חלק בגלל לימודים/צבא, אחרים בגלל סכסוכים פנימיים. את Gamespot אהבתי כי בעבר הם היו מאד קשוחים ורק משחקים מצויינים קיבלו ציונים גבוהים.

היום אני נמנע לקרוא ביקורות ומעדיף להסתמך על חוות דעת בפורומים שונים. אתרים בחו"ל לא אמינים בגרוש ובזמן האחרון אני מרגיש כאילו המבקרים לא באמת משחקים במשחקים.

כן, רק הבעיה היא שמשחק וידאו רואים, שומעים ומשחקים... פטפוטים יש הרבה. :D

פורסם

אני לא מסתמך על סיקורים\ציונים למשחקים. כל אחד וההעדפות האישיות שלו - בזבוז זמן לדעתי.

אני נכנס שנייה ל-gametrailers.com, מציץ בכמה סרטוני gameplay (לא טריילרים) למשחק שאני מחפש. מהר מאוד אני מבין על מה מדובר.

לפעמים אני גם מתייחס לציון הממוצע של הגולשים שם, למרות שהציון מיועד יותר לתוכן הסרטון מאשר למשחק עצמו.

הכי קרוב ללשחק במשחק זה לראות מישהו אחר משחק בו...

נראה לי שדווקא משחקים "פשוטים" בהם גראפיקה פחות חשובה , משחקיות\תוכן חבויים לעיני המתבונן (בסרטון קצר), אולי שווים ביקורת בכתב.

+1

פורסם

לחפש בגוגל את " <שם המשחק > sucks " :lol:

אי אפשר לקבל דעה יותר כנה על משחק מאשר של ממישהו שלא אהב אותו. בודקים קודם כל מה אנשים שלא אהבו אותו אמרו ואז ממשיכים לכתבות החיוביות.

אבל לרוב אני שוכח את זה אז בנתיים יש את game trailers וסרטונים שאנשים מyoutube מושכים מכל מני אתרים. אין לי סבלנות לקרוא הרבה טקסט בזמן האחרון . מה שאני הכי לא סובל זה אתרים שרוצים שתעשה login ושטויות בשביל לראות review שלהם. מה קרה...הפרסומות שיש להם באתר לא מספיקות?

פורסם

מה בדיוק הייתה הפרשה? הוא נתן ביקורת גרוע אז פיטרו אותו? ראיתי את הביקורת ואני לא רואה שם על מה יש לפטר...

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק הייתה הפרשה? הוא נתן ביקורת גרוע אז פיטרו אותו? ראיתי את הביקורת ואני לא רואה שם על מה יש לפטר...

תראה אני שמעתי את השידור המיוחד בעיקבות הפיטורים של ג'ף. גם קראתי את החדשות שכללו את תשובות ההנהלה והעורכים הראשיים.

הם הסבירו כמה נקודות, חלק לא ממש ברורות וחלק לא יכלו לומר.

פשוט מה שקרה זה שבבוקר יום אחד ג'ף פוטר איך שהגיע לעבודה ונשלח מיידית לארוז את חפציו.

אחרי שוק קריטי למערכת ולצוות הבכיר, חשבו העורכים שמע פוטר ג'ף בגלל הסיקור המחמיר של ג'ף על המשחק "קיין ולינץ'" שלא מכבר שוחרר.

ההנהלה אמרה לעורכים הראשיים של GAME SPOT שג'ף פוטר בפתאומיות בלי כל קשר לסיקור המחמיר על המשחק "קיין ולינץ'".

כל הסיפור הזה מוזר ומסריח מכמה סיבות:

1) סיקור הוידאו שוחרר לאתר ואחרי יום-יומיים הוסר מהאתר (כי לא היה איכותי לטענת אנשי העריכה). ג'ף כעורך בכיר ששידר את הסיקור (וכניראה גם כתב אותו) פוטר מיד לאחר זאת בפתאומיות על הבוקר. אחרי הבלאגן פתאום החזירו את הסיקור הישן אבל לא בצמוד לעמוד המשחק.

2) סיקור הטקסט שוחרר והוא היה עוד יותר חמור. פתאום סיקור הטקסט הוחלף אחרי איזה יום-יומיים. העורכים הבכירים אמרו שהייתה תקלה.

3) עורכים בכירים של האתר טענו בשידור שההנהלה לא נתנה להם שום סיבה, אפילו לא הכינו אותם כך שיוכלו לסדר מטלות. העורכים הבכירים שאלו אם זה קשור לסיקור הוידאו ונאמר להם שלא.

4) ציון הסיקור היה נמוך (כמובן) ונוצרה אווירה בקהל כזו ביקורתית שהעורכים הבכירים קבלו הודעות זועמות מהקהל. כל כך זועמות שהם אפילו נחשדו בהגינות הציונים שלהם! ALEX התחיל להתעצבן בשידור ולומר שהם ממש לא מקבלים כסף כדי לתת ציון גבוהה. הם התחילו להסביר כמה הם אוהבים אחד את השני בצוות, והם עושים את עבודתם רק בשביל התוכן והאהבה למשחקים.

5) אחרי הסיפור הזה עזבו (במהלך חודשיים) לפחות איזה 5-6 כותבים ראשיים ועורכים בכירים מאוד! לפני ג'ף עזבו עוד כמה אבל זה לא קשור כרגע.

6) מאז שהסגל התחלף פתאום יש ציונים של עשיריות. פתאום נכנסו ים של עורכים בריטים לאתר.

7) בגדול, רצף האירועים היה כזה שכל תשובות ההנהלה והעורכים לקהל נשמעו מזוייפות.

בקיצור ולעיניין, היה שם "שמח"! לא גילו לקוראים את כל הסיפור והעורכים טענו שאפילו להם לא נתנו סיבות.

לסיום סיומת, בתוכנית INVISIBLE WALLS האחרונה ב GAME TRAILERS אומר שם העורך הבכיר שהוא עבד פעם ב GAME SPOT והוא ממש לא רוצה לדבר על תקרית ג'ף. שאר הכתבים באולפן התחילו קצת לצחוק ולרמוז שזה בגלל "קיין ולינץ'"...

פורסם

האתר שלי הוא בעיקרון GAMESPOT

הוא נח עדכני וניתן למצוא בו משחקים ולסנן בגדול אילו משחקים שווים בדיקה ואילו לא.

אתר נוסף- GAMESPY, אתר חביב בעיני שנותן סיקורים גם למשחקים פחות פופולריים.

פורסם

תראה אני שמעתי את השידור המיוחד בעיקבות הפיטורים של ג'ף. גם קראתי את החדשות שכללו את תשובות ההנהלה והעורכים הראשיים.

הם הסבירו כמה נקודות, חלק לא ממש ברורות וחלק לא יכלו לומר.

פשוט מה שקרה זה שבבוקר יום אחד ג'ף פוטר איך שהגיע לעבודה ונשלח מיידית לארוז את חפציו.

אחרי שוק קריטי למערכת ולצוות הבכיר, חשבו העורכים שמע פוטר ג'ף בגלל הסיקור המחמיר של ג'ף על המשחק "קיין ולינץ'" שלא מכבר שוחרר.

ההנהלה אמרה לעורכים הראשיים של GAME SPOT שג'ף פוטר בפתאומיות בלי כל קשר לסיקור המחמיר על המשחק "קיין ולינץ'".

כל הסיפור הזה מוזר ומסריח מכמה סיבות:

1) סיקור הוידאו שוחרר לאתר ואחרי יום-יומיים הוסר מהאתר (כי לא היה איכותי לטענת אנשי העריכה). ג'ף כעורך בכיר ששידר את הסיקור (וכניראה גם כתב אותו) פוטר מיד לאחר זאת בפתאומיות על הבוקר. אחרי הבלאגן פתאום החזירו את הסיקור הישן אבל לא בצמוד לעמוד המשחק.

2) סיקור הטקסט שוחרר והוא היה עוד יותר חמור. פתאום סיקור הטקסט הוחלף אחרי איזה יום-יומיים. העורכים הבכירים אמרו שהייתה תקלה.

3) עורכים בכירים של האתר טענו בשידור שההנהלה לא נתנה להם שום סיבה, אפילו לא הכינו אותם כך שיוכלו לסדר מטלות. העורכים הבכירים שאלו אם זה קשור לסיקור הוידאו ונאמר להם שלא.

4) ציון הסיקור היה נמוך (כמובן) ונוצרה אווירה בקהל כזו ביקורתית שהעורכים הבכירים קבלו הודעות זועמות מהקהל. כל כך זועמות שהם אפילו נחשדו בהגינות הציונים שלהם! ALEX התחיל להתעצבן בשידור ולומר שהם ממש לא מקבלים כסף כדי לתת ציון גבוהה. הם התחילו להסביר כמה הם אוהבים אחד את השני בצוות, והם עושים את עבודתם רק בשביל התוכן והאהבה למשחקים.

5) אחרי הסיפור הזה עזבו (במהלך חודשיים) לפחות איזה 5-6 כותבים ראשיים ועורכים בכירים מאוד! לפני ג'ף עזבו עוד כמה אבל זה לא קשור כרגע.

6) מאז שהסגל התחלף פתאום יש ציונים של עשיריות. פתאום נכנסו ים של עורכים בריטים לאתר.

7) בגדול, רצף האירועים היה כזה שכל תשובות ההנהלה והעורכים לקהל נשמעו מזוייפות.

בקיצור ולעיניין, היה שם "שמח"! לא גילו לקוראים את כל הסיפור והעורכים טענו שאפילו להם לא נתנו סיבות.

לסיום סיומת, בתוכנית INVISIBLE WALLS האחרונה ב GAME TRAILERS אומר שם העורך הבכיר שהוא עבד פעם ב GAME SPOT והוא ממש לא רוצה לדבר על תקרית ג'ף. שאר הכתבים באולפן התחילו קצת לצחוק ולרמוז שזה בגלל "קיין ולינץ'"...

שחכת אבל משהו חשוב ,הייתה שם בעיה שגייםספוט פיטרו אותו בגלל שהוא נתן תביקורת הגרועה ואנשים טענו שזה בגלל שהמפתחים של קייןולינצ' שילמו הרבה מאוד על פרסומות באתר

פורסם
  • מחבר

שחכת אבל משהו חשוב ,הייתה שם בעיה שגייםספוט פיטרו אותו בגלל שהוא נתן תביקורת הגרועה ואנשים טענו שזה בגלל שהמפתחים של קייןולינצ' שילמו הרבה מאוד על פרסומות באתר

תראה, אני לא יודע מה הולך בכיס של GAME SPOT ואם יש לחצים מבחוץ על הצוות המסקר... אלו באמת נושאים רגישים.

הם טענו מספר פעמים במהלך השידור ההוא שהם מסקרים בלי השפעות חיצוניות.

עם כל הכבוד יש עוד אתרים שמסקרים משחקי וידאו ואתה רשאי לגלוש חופשי ולשפוט את המשחק (או את GAME SPOT) בעצמך.

פורסם

אני מניח שלא קרת את כל מה שכתבתי בתראד הזה כי אם כן הייתה קורא הייתה רואה שכתבתי שאני משתמש בעיקר בgame trailers אז תקרא פעם הבאה לפני שאתה מגיב על משהו

פורסם

אני לא מאמין לגיימספוט הם יותר מדי מנסים לקלוע לטעם של הרוב.

אני לאוקח את דעת הגיימרים שמשקיעים במשחקים שלהם

GAMERANKING כי יש שם ביקורות של משתמשים והציונים שם זה רק ע"פ המשתמשים בהצבעה, בדיוק כמו שיש בIMDB.

וסתם בשביל להתעדכן:GAMERSHELL בעמוד אחד מתעדכנים כולל תמונות והסברים אחלה+השרתי הורדה שלהם בד"כ סבבה לגמרי.

פורסם

גימספוט נותן לך בצד שכלול ביקורות וביקורות גולשים

בדרך כלל הציונים לא כאלו רחוקים מהציונים צד ראשון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים