עבור לתוכן

התייעצות לגבי לוחp31 או p35 ביחס למפרט שלי

Featured Replies

פורסם

שלום

המפרט שהרכבתי עד עתה:

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box

כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB

זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP

כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe

צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD

מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN

ספק כח HEC 500TDT 500W

לוח:

GIGABYTE GA-P35-DS3L או GIGABYTE GA-P31-DS3L

אני רוצה לדעת אם p31 מספיק כדי לסחוב את כל זה בלי לעשות צוואר בקבוק למעבד/זכרונות/כרטיס מסך

אני לא מתכוון לעשות sli או oc בכלל, ההבדלים במחיר הם משהו כמו 110ש"ח

תודה

אם משהו כאן יכול לעזור לי גם לגבי שאלת מסך וספק כח כדי שאני לא אצטרך ליצור הודעות כפולות:

האם ההבדלים בין Asus 22" VK222U ו- Asus 22" VW222U שווים את ההפרש במחיר (בערך 90 ש"ח)

אני מעוניין להוריד את העלות של הספק+ מארז שלקחתי - יש איזה קומבינה טובה של מארז עם אוורור טוב (לא אכפת לי רועש) וספק כוח טוב המינמלי שאני צריך?

פורסם

לגביי P31 אתה יכול לקחת אם עיניים סגורות אצלי מעבד E7300 זיכרונות 800MHZ CORSAIR DDR2 ועוד הגעתי לOC מ2.8 ל4.3MHZ

לגביי שער רכיבים תמתין לתשובה :xyxthumbs:

פורסם

P31 יעבור טוב עם מפרט כזה, למרות שאני בכל אופן ממליץ על הP35 [ולא גרסאת הDS3L... !!] .... חבל להשקיע כל כך הרבה ברכיבים איכותיים ולהזניח את הלוח אם... GA-EP35-DS3 לדוגמא יהיה טוב ובמחיר של 400-500 ש"ח ברוב המקומות....

אבל בקשר לצורב... לא!!!! פשוט לא.... בשום פנים ואופן לא סוני אופטיארק... חסרים צורבים טובים במחירים האלה??? בחיים אבל בחיים אל תחשוב בכיוון הזה...!! :s07: .. זו התאבדות של ממש...

כנס לפורום אמצעי אחסון יש בדביק רשימה של צורבים מומלצים... לי אישית יש את הסמסונג [גרסת ה203S ולא 203B כמו שמצוין בסטיקי, שהS טיפה יותר טוב] ואני מרוצה עד השמיים... גם על אסוס המליצו רבות וההבדלים במחירים זניחים.. פשוט ככה... סמסונג, אסוס, LG, לייט און, חברות טובות... אופטיארק?? טעות!! [שלצערי גם אני עשיתי...]

פורסם
  • מחבר

P31 יעבור טוב עם מפרט כזה, למרות שאני בכל אופן ממליץ על הP35 [ולא גרסאת הDS3L... !!] .... חבל להשקיע כל כך הרבה ברכיבים איכותיים ולהזניח את הלוח אם... GA-EP35-DS3 לדוגמא יהיה טוב ובמחיר של 400-500 ש"ח ברוב המקומות....

אבל בקשר לצורב... לא!!!! פשוט לא.... בשום פנים ואופן לא סוני אופטיארק... חסרים צורבים טובים במחירים האלה??? בחיים אבל בחיים אל תחשוב בכיוון הזה...!! :s07: .. זו התאבדות של ממש...

כנס לפורום אמצעי אחסון יש בדביק רשימה של צורבים מומלצים... לי אישית יש את הסמסונג [גרסת ה203S ולא 203B כמו שמצוין בסטיקי, שהS טיפה יותר טוב] ואני מרוצה עד השמיים... גם על אסוס המליצו רבות וההבדלים במחירים זניחים.. פשוט ככה... סמסונג, אסוס, LG, לייט און, חברות טובות... אופטיארק?? טעות!! [שלצערי גם אני עשיתי...]

עכשיו אני מבולבל...

אתה אומר שה-p31 יעשה עבודה מספיק טובה ואני לא צריך את הp35? זה בהנחה שאני לא מתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות ואני צריך התאמה נטו למפרט שלי

למה אתה מתכוון להזניח את הלוח אם? הוא יוריד לי ביצועים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים