פורסם 2008 ביוני 1317 שנים שלוםההודעה שבכותרת מופיעה לי כמה שבועות , קצת רקע.......לפני חודשיים בערך , xp לא עלה לי , מישהו שאני מכיר הצליח לעזור , היה צריך לפרמט את c - wd 120 gb , שמחולק ל 2 מחיצות C עבר פירמוט D- המחיצה השניה נשארה כמו שהייתה , כונן E - seagate 320gb גם נישאר אותו דבר - מה שנאמר לי זה שבסריקה של C התברר שיש bad sectorוככל הניראה זה מה שגרם לבעיה.*רק כדי לתת מידע , אחרי שהותקן אקס פי , explorer.exe+ie היו קורסים , ויש עוד בעיה שנכנסים לכונן או מחיצה , לא משנה איזה אקספלורר לוקח כמה שניות של ריפרש , מה שלא היה קודםלגבי ההודעה , זאת הודעה "שקופצת" כשאני מנסה להעביר קבצים באחד מהצורבים שלי (ההעברה תמיד נכשלת)אני מתכנן להחליף את C בכונן של SEAGATE 320/250GB , ושוקל לקנות את ה - 500GB 32MBיכול להיות הבעיה במערכת הפעלה , אבל ניראה לי שקשור בכונן של WD מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיהתודה מראש לעוזרים!!!xp sp2amd athlon 64 3000gigabyte gak8nf -92gbwd 120gb+seagate 320gbx600
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר לא ניסיתי chkdsk ידעתי אל אפשרות , אבל האמת לא ניסיתי , גם אני קצת חושש מהמצב של הכונן אחרי הסריקהאני ינסה את הבדיקה דרך הכונן(מעדיף על פני cmd ) , על תוכנה דיאגנוסטיקה של WD אני לא מכירינסה דרך.. http://support.microsoft.com/kb/315265/he*האם אני צריץ לבחור באפשרות של "סרוק סקטורים פגומים ונסה לשחזרם" , האם זה הסריקה שאני צריך לבצע?תודה
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר עשיתי את הבדיקה סרקתי את C משום מה לא הציג את תוצאות הבדיקההצלחתי לפחות להעביר קובץ של 700 מגה ב-6 דקות בצורב סי דינסיונות להעביר ב DVD כשלו (optiarc) יכול להיות זה לא הפתעה .... ,כמו כן , כמה דקות לאחר הסריקה אקספלורר שוב קרסזה נראה כמו כמה בעיות..
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר זה מה שהבנתי שאני צריך לעשות , כנראה שאין ברירהחשבתי על הכונן הזה - http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=409 , אתם ממליצים?הוא עולה 1400 בבאגיש RAID+FW800לגבי הבעיה אני מבין שהכונן גמור כבראני אקנה כונן של SEAGATE320/250 במקום הישןאני לא יודע מה המצב של הכונן 500gb של סיגייט , אבל לא ניראה לי שיש בעיה בושאלה אחרת: לגבי הצורב יש איזה שהוt בדיקה שגיאה שאני יכול לבצע?בזמן האחרון יש דיסקים שהוא לא קורא , ובצורבים אחרים הוא קורא - optirac ad-5170aתודה רבה על העזרה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.