פורסם 2008 ביוני 1317 שנים היי אני מחפש כרטיס מסך שמיועד להחליף את ה-Radeon 9600 pro שיש לי כרגע במחשב. הסיבה היא שאני רוצה פשוט לחדש בכדי שדברים קצת יותר חדשים יעבדו אצלי (תכלס בשביל PES 2008). אני לא מחפש כרטיס למשחקים ממש כבדים. בכלל לא.. התקציב שיש לי הוא 600 שקל +- , עדיף מינוס :-) והלוח אם שלי הוא ASRock P4i65G אז אני מחפש גם משהו שיותאם אליו בכדי שלא יווצר מצב שאקנה את הכרטיס ואז לא אוכל לחבר אותו או משהו :-P תודה! הנה המפרט המלא אם זה עוזר: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series (128 MB) IDE Controller Intel® 82801EB Ultra ATA Storage Controllers - 24D1 IDE Controller Intel® 82801EB Ultra ATA Storage Controllers - 24DB Storage Controller A5E3OJOA IDE Controller Monitor LG L1960TR (Analog) [19" LCD] (170634833)
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מה שיפריע למשחקים חדשים לעבוד זה לא כרטיס מסך אלא המעבד.הוא ממש מיושן (מנסיון...) ומשחקים חדשים לא יעבדו טוב עליו, גם אם תקנה כרטיס מסך סביר.אני פשוט מציע לך לחסוך כסף ולקנות מחשב חדש ב3-3.5 אלף, שיריץ לך את כל המשחקים כמו אלוף.כמו כן יש לך חיבור ישן, לכן אין כרטיסים חזקים במיוחד אליו, ואם היו המעבד שלך היה יוצר צוואר בקבוק (משחקים יעבדו לך בתקיעות), אם בכל זאת אתה רוצה כרטיס מסך בינוני שיריץ לך על מינימום משחקים חדשים, אתה יכול ללכת על HD2600 PRO, שעולה בסביבות 500 ש"ח, ורק שתדע, עם החיבור היותר חדש באותו מחיר היית יכול לקנות כרטיס מסך פי כמה יותר טוב. החלטה שלך.http://tms.co.il/product/5536
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים לא שזה לא רצוי, פשוט אי אפשר. כלומר אתה יכול להחליף אפילו לפנטיום עם מהירות יותר גבוהה, אבל זה לא יעזור משום שאלו מעבדים ישנים.למעבדים החדשים אתה לא יכול להחליף משום שזה לא אותו סוקט (חיבור), לכם אתה תצטרך גם להחליף לוח אם וזיכרונות שזה אומר לקנות מחשב חדש.באילו משחקים אתה משחק/ מתכנן לשחק בכלל?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר כמו שאמרתי שום דבר כבד, רוב העבודה שלי במחשבים מסתכמת בתיכנות ובשוטטות באינטרנט.עם VS2008 אין בעיה להסתדר עם 2GB זיכרון והמעבד שיש לי עכשיו (התוכנה די כבדה).המשחקים היחידים שאני משחק זה PES2008 ו-CS 1.1 חח.. וה-PES קצת מקרטע לי אז חשבתי לשפר קצת.קנית מחשב חדש זה משהו לא כל כך בפרק, כי האמת שאני נמצא בצבא 24/7 ויש לי רק יום בכל שבוע שאני מול המחשב בבית...אולי בעוד שנה וחצי, כשאוכל יותר להרשות לעצמי, אני אקנה מחשב חדש ואעשה מהנוכחי unix server עם db ואפאצ'י וכל מיני דברים סתם בשביל ההתנסות. :-)המון תודה על העזרה[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 13:10:54ורציתי לשאולאיך אתה יודע האם חלק מסויים מתאים ללוח אם.נגיד ואני רואה חלק מסויים באיזושהי חנות, איזה פרטים מהרכיב אומרים לי האם הוא מתאים ללוח אם כזה או אחר?(בין אם זה מעבד, כ. מסך, זכרונות....)תמיד רציתי לדעת.תודה!
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני מעריך שאם תחליף כרטיס מסך למשהו בסגנון ה 2600PRO PES 2008 יעבוד לך בסדר על מדיום (על HIGH - ממש לא).אני משחק על מדיום וזה סבבה לחלוטין.אם זה מה שאתה רוצה- אין סיבה סתם להחליף את המחשב.מכוונים למטרה- ושדרוג פשוט יענה לך על המטרה במקרה הזה.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר אבל הרי כך זו השקעה לא חכמה - רק בשביל משחק אחד, כי משחק אחד זה משהו חולף ובאוקטובר בטח ייצא 2009 אז חבל לי לבזבז300-400 שקל בשביל משהו שלא ישמש אותי מעבר לדבר אחד..אבל עקרונית אני מסכים איתך שעדיף להצמד לדרישה, ולא לשפר מלא דברים סתם כי זה מגניב.בכל מקרה - איך באמת אוכל לדעת האם חלק מסויים מתאים ללוח אם מסויים?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים איך אתה יכול לדעת אם חלק מתאים ללוח? אתה רואה את סוג החיבור על החלק עצמו, ואז מסתכל על המפרט של הלוח האם שלך ומחפש את החיבור, אם זה אותו חיבור זה אמור לעבוד.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אתה צריך להסתכל על המפרט של שניהם ולראות שהוא תואם.במקרה שלך, כל כרטיס בממשק AGP יעבוד, אין מצב לבעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.