עבור לתוכן

מקבל אזהרה בעת בניית פרוייקט SDL ב-VS2008

Featured Replies

פורסם

באתי לכתוב פה על איך שאני לא מצליח לגרום לפרוייקט לפעול וכמה אני מיואש מזה וכו', אבל בסוף קלטתי שניסיתי ליצור כל הזמן Win32 Console App ולא פשוט Win32 App.. (אני יכול להשבע שעשיתי פרוייקטים של console על המחשב הקודם שלי עם VC6 והם עבדו עם ספריית SDL..).

בכל אופן, כל מה שנשאר לי מהפרשה שלי עם הספרייה הזו היא האזהרה הבאה בעת הבניה:

1>LINK : C:\Users\user\Documents\Visual Studio Codename Orcas\Projects\Breakout\Debug\Breakout.exe not found or not built by the last incremental link; performing full link

1>MSVCRTD.lib(cinitexe.obj) : warning LNK4098: defaultlib 'msvcrt.lib' conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library

1>Embedding manifest...

כבר הספקתי לקרוא שאני יכול לבטל את כלילת הקובץ הזה בפרויקט ע"פ הוספתו ל Project|Properties|Configuration Properties|Linker|Input|Ignore Specific Library.

השאלה היחידה שנותרה לי היא האם זה ישפיע עלי לרעה באיזה שהיא צורה :S?

וסליחה על החפירה ;D.

פורסם

זה לא הדבר הנכון.

הספריה שאתה משתמש בה בקומפילציה של הפרוייקט היא גרסת multithreaded debug dll של הספריה הסטנדרטית, בעוד ש-SDL מצפה כנראה לגרסה אחרת (לדוגמא multithreaded debug static, או יותר סביר, multithreaded release).

יש לך שתי אפשרויות:

א) בזמן debug פשוט תתעלם. אין לך גרסת debug של SDL בטח, וזה לא שגיאה בעייתית במיוחד. רוב הסיכויים שזה לא יתבטא בבעיה.

ב) תוודא שהפרוייקט שלך משתמש (ועושה LINK עם) הגרסה הנכונה של הספריה הסטנדרטית. זה נמצא איפה שהוא בהגדרות הפרוייקט, יתכן שב-code generation.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/abx4dbyh.aspx

פורסם
  • מחבר

שיניתי בהגדרות הפרוייקט מ multi-threaded debug dll ל multi-threaded dll, ועכשיו האזהרה לא מופיעה.

זה מוזר כי אני זוכר שקראתי ברוב המדריכים לכוון לאחד מהשניים (או בחלקם ספציפית ל debug).

תודה על העזרה :xyxthumbs:.

פורסם

בד"כ כאשר אתה מדבג אז תעדיף להשתמש בגרסאות DEBUG. זה לא חובה.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל (במונחים פשוטים לחסר ידע שכמותי)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים