פורסם 2008 ביוני 1217 שנים שלום אני חדש כאן - הודעה ראשונההכרטיס המדובר הוא 6600GT LEADTEKעד עכשיו לא היתה לי שום בעיה איתו, לאחרונה מאז שיצא המשחק GRID אחרי דקה או שניים של משחק המחשב נתקעאחרי בירור הבנתי שזהו הכרטיס מסך שמגיע לטמפרטורה גבוהה - 100C ואז תוקע את המחשב ניסיתי לנקות מאבק ווידאתי שהמאוורר שעליו אכן עובדהוספתי גם שני מאווררים לסירקולציה טובה יותר בתוך המארז אבל עדיין כשאני מריץ תוכנה לבדיקת מאמץ של הכרטיס תוך שניות הטמפרטורה מטפסת כאמור לאיזור ה-100Cמישהו יודע מה הולך כאן חברה?מה אפשר לעשות?נ.ב. מה הטמפרטורה האידיאלית ובמבאמץ המומלצת של הכרטיס הזה?תודה מראש ויום טוב לכולם
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אני לא יודע אם אפשר לשלוט כל המאורר בכרטיס הזה אבל תנסה דרך rviatuner לשלוט ולעלות אותו ל100%
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר בדקתי בRIVATUNER המאוורר כבר ב-100%דרך אגב הטמפרטורה של הכרטיס במצב רגיל לא בעומס הוא 50C זה נורמאלי?
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר סידרתי קצת את הסירקולציה והחלפתי את המשחה הטרמית וזה הסתדר כנראה שזה היה המחשה כי היא הייתה אבקתית ממשבכל מיקרה המאווררים אצלי :2 מאווררים 80mm על המכסה דל המארז (צד) מכניסים אוויר מאוורר 80mm מכניס אוויר מאחור ממש מעל המעבד עם שרוול 2 מאווררים 80mm מוציאים אוויר חם מהחלק העליון של המארזזה בסדר?
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אם המאוררים שבדלת נמצאים בסביבת המעבד אז מיותר לשים שרוול שמכניס מאחורה, אם יש אפשרות להוריד את השרוול ולשים את המאורר ישר על השילדה שיוציא אוויר חם מתחת לספק כוח, זה יכול להיות עדיף.מקדימה יש מאוררים שמכניסים אוויר ומקררים את ההרדיסקים?
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר שמתי את השרוול כי הכרטיס מסך שלי די גדול והוא חוסם את האוויר ששני המאווררים על ה"דלת" של המארז מכניסים כך שלדעתי לא מגיע אוויק במידה מספקת ו..לא, אין מאווררים על ההרדיסקים, - זה קריטי לביצועים?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר אוקיתודה רבה רבה על העזרהאגב עכשיו אחרי כל הסיפור הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן מאמץ לא עוברת את ה-. ו75C וברגיל 41C
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים המהירות אם תישאר בתחום הזה , זה יהיה אחלה ..אם אם זה יהיה למעלה מ 80 מעלות זה מתחיל להיות קריטי לכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.