עבור לתוכן

אחרי שערוריית S.T.A.L.K.E.R - עוד משחק "משאיל" אלמנטים מ��אחרים

Featured Replies

פורסם

משחק לא ממש מוכר בשם Limbo of the Lost משתמש בסביבות שלמות שנלקחו מOblivion.

רק תראו את התמונות:

Oblivion

oblivionpic502screengy1.jpg

Limbo of the Lost

limbopic547screennd8.jpg

פשוט לא להאמין איזה חוצפה יש להם..

הסיפור המלא:

http://www.gamespot.com/news/6192438.html?tag=latestnews;title;0

פורסם

אכן שיבוט של אובליביון... ממש חוצפה.

אגב, כשחקן STALKER נלהב, אשמח לדעת על איזו "שערוריית STALKER" אתה מדבר? ומאיזה משחקים הוא מעתיק?

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

השערורייה של stalker לא מדגדגת אפילו את החרא הזה, ואם אני זוכר נכון בסוף התברר שבעצם לא "השאילו" כלום בs.t.a.l.k.e.r.

אם אני הייתי בת'סדה הייתי תובע להם את הצורה.

פורסם

הם אשכרה עשו "העתק" "הדבק"

פשוט חוצפה!

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת על איזו "שערוריית STALKER" אתה מדבר? ומאיזה משחקים הוא מעתיק?

http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449

יש טענות שLimbo of the Lost גונב אלמנטים מהרבה יותר משחקים ממה שדווח תחילה

* Epic's Unreal Tournament 2003 and 2004 (PC)

* Konami's Silent Hill series

* Lionhead's Black & White 2 (PC)

* Blizzard's Diablo 2 (PC)

* Troika's Vampire: The Masquerade - Bloodlines (PC)

* Bethesda's The Elder Scrolls III: Morrowind (PC, Xbox)

* The 1997 film Spawn

http://www.shacknews.com/onearticle.x/53090

Update: Limbo of the Lost publisher Tri Synergy has issued a statement regarding the comparisons between the adventure title and Oblivion, specifying that it will immediately discontinue sales of Limbo in both retail and online outlets.

The publisher, which claims to be "just as shocked as everyone else," revealed that the game apparently borrows assets from Ion Storm's 2004 stealth-action title Thief: Deadly Shadows (PC, Xbox) as well.

פורסם

STALKER? שערורייה? על זה שהם 'גנבו' assets ובנו משחק חדש מדהים, לטעמי?

פורסם

או שהם עצלנים והם חסכו לעצמם עבודה ע"י ההעתקה הנ"ל

או שמשעמם להם והם מחפשים ריגושים (אולי תביעה תעשה להם טוב... :nixweiss:).

בקיצור זו ממש חוצפה צריך לקבוע פגישה עם מי שארגן את

הדבר הזה, לומר לו "נעים מאוד" ולהביא לו נגיחה. :bash:

פורסם

טיפשים .. מה הם חשבו לעצמם? שאף אחד לא ישים לב?

משום מה לפי איך שהמשחק נראה לא נראה לי שהרווחים יצליחו בכלל לכסות את הפיצויים שהם ישלמו לbethesda :lol:

פורסם

מי ש"פיתח" את המשחק הזה פשוט עשה טעות קטלנית . החברות שפתחו את המשחקים האחרים יכולים לתבוע אותם על הפרת זכויות יוצרים. וtri synergy עשו בשכל שהפסיקו לשווק את המשחק.

אני מכיר עוד משחק שTriSynergy הפיצו שיותר מדי העתק של משחק אחר בשביל לקרוא לעצמו משחק . ufo extraterestrias אמור להיות ברוח XCOM UFO DEFENSE אבל המשחק עצמו מרגיש יותר כמו העתק של UFO DEFENSE עם שדרוג גרפיקה וגם הורידו כמה דברים מה UI . לפחות המשחק מהנה פחות או יותר (מצחיק לראות איך החיילים מפספסים מטווח 0) . אני צריך להתקין אותו מחדש ולבדוק אם הפאטצ'ים החדשים אם יצאו כאילו שיפרו משהו. לפי דעתי זה היה בזבוז של 40$ . כשאני שומע xcom אני קונה ולא שואל יותר מדי שאלות . נשרפתי קצת יותר גרוע עם master of orion 3 לזכותם אני אגיד שהם לא העתיקו משחקים אחרים אבל לפי דעתי זה חבל שהם לא העתיקו.

פורסם

STALKER לא היה שערוריה סתם קשקוש ורוב הסיכיים שגם זה לא באמת גנבה.

רוב הart assets, PRSM's, מודלים שוליים טקסטורות ודברים רבים נוספים נקנים מחברות צד שלישי. החלק האומנותי של המשחק אוכל חלק ניכר מהתקציב וזמן הפיתוח ולכן כל פינה שאפשר לעגל ולקצר בכך את זמן הפיתוח מעגלים. יש המון חברות שהדבר היחידי שהן עושות זה למכור דברים כאלה למפתחים, כאשר מדובר על תפאורה של איזה חור שלא ממש קשור לעלילה הראשית של המשחק או איזה material shader מפגר עדיף לקנות את זה במקום לבזבז זמן וכסף על אומנים וכתיבת קוד.

עיצוב הדמויות, האובייקטים העיקריים והסטייל האמנותי הכללי של המשחק לוקחים מספיק זמן וכסף לחברות גם ככה, משולחן או איזה טקסטורה של מים לאף אחד לא באמת משנה אז קונים את זה.

פורסם

טיפשים .. מה הם חשבו לעצמם? שאף אחד לא ישים לב?

משום מה לפי איך שהמשחק נראה לא נראה לי שהרווחים יצליחו בכלל לכסות את הפיצויים שהם ישלמו לbethesda :lol:

מה שכן,

פירסום שכזה חושף את המשחק למיליוני גיימרים .

לטוב או לרע זה בדרך כלל טוב :)

פורסם

עד כמה שאני זוכר האלה בסטאלקר "לקחו" בערך 5 אפקטים של תאורה/עשן

בקושי גנבה

פורסם

אוקי, איך בדיוק הפרסום יעזור פה?

המכירות של המשחק נעצרו, לא הולכים למכור אותו יותר = אין רווחים לחברה

המשחק יתפרסם, אנשים אולי ינסו אותו וישיגו אותו בדרכים שלא אוהבים לדבר עליהן פה = עדיין אין רווחים לחברה מזה

החברה תקבל מוניטין של חברה מעפנה ועצלנית...לא צריך להוסיף יותר מאשר להסתכל על האתר הראשי של המשחק...שבאופן אבסורדי רשם על דומיין של GEOCITIES [דומיין חינמי לבניית אתרים מהירה]

פורסם

תמיד נחמד להתעדכן בכל החדשות הטובות והרעות של עולם הגיימינג...

עובדה שיש אנשים שמתעניינים בנושא אחרת לא היית רואה פה תגובות

פורסם

בs.t.a.l.k.e.r לא גנבו כלום, היה הרבה רעש עקב שמות המודלים והתוכן הכמעט זהה שלהם, בסוף התברר שהם קנו ממפתחת

אחרת את המודולים - אותה מפתחת שמכרה לDOOM3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים