עבור לתוכן

מארז חיצוני לכונן קשיח (SATA ו-PATA)

Featured Replies

פורסם

אני צריך מארז חיצוני לכונן קשיח, משהו שיתאים גם לכונני PATA (מה שאתם מכירים לרוב כ-IDE) וגם לכונני SATA. האם קיימת מפלצת שכזו?

פורסם
  • מחבר

הפתרון של SCYTHE נראה, כזה, פשוט...מצד שני, הוא מספק המון אפשרויות, לסוגים שונים של כוננים, שזה יפה.

אני לא מצליח לראות את הפתרון של אנרמקס כי האתר שלהם, כרגיל, לא עובד כמו שצריך (וגם יש איזה סוס טרויאני שמושתל שם?!).

אני יודע שמגוון רחב יותר של אפשרויות יש רק ל-SATA או PATA, ולא לשניהם. אבל אני מאוד רוצה את שניהם.

יש עוד מוצרים שקיימים בשוק בישראל? או בשוק בכלל, של חברות מוכרות לאדם? :)

פורסם
  • מחבר

איזה חברות עלומות שם :P

אתה חושב שמומלץ להשקיע כסף במוצר של חברות לא מוכרות? או שבדברים האלה זה לא ממש משנה?

פורסם

ממש אין צורך בחברה/מותג , זה בסך הכל קופסה + חיבורים

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה על העזרה. :)

פורסם

אין הרבה הבדלים בצורת ובאיכות החיבור, אבל הבדל עצום באיכות השנאי, רק מנסיון.

במארזים הזולים (היו לי 2), החלפתי רק במסגרת האחריות 5 פעמים את השנאים (וגם נהרסו הדיסקים), וכעבור שנה לא רצו למכור לי רק את השנאי ברשת שקניתי.

אז... קנה מותגים ידועים - טרמלטייק, ואנטק וכד' ולא תיפול.

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי, מנסיון של מגירות פנימיות עלומות שם. ואני מאמין שבמארזים חיצוניים זה בערך אותו הדבר.

כמו שזה נראה כרגע עומדות בפניי שתי אפשרויות:

1) לרכוש את המתאם של SCYTHE שהומלץ פה.

2) לרכוש שני מארזים חיצוניים, אחד ל-PATA ואחד ל-SATA.

נראה לי שאני אלך על האפשרות הראשונה, ומקסימום בהמשך נשתדרג למארז חיצוני לכונן SATA.

פורסם

ממש אין סיבה ללכת על הסקיית'...

יש בדיוק אותו מתאם כולל ספק והכל בסביבות ה 80-100 ש"ח

לי יש כמה כאלה כבר שנתיים, ובינתיים אף אחד מהשנאים לא נהרס...

אם אין לך בעיה של כסף, אולי באמת קח תסקיית' אבל אני לא מוצא סיבה..

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין המוצר שאתה מציע לבין זה של SCYTHE (שלצערי, מחיפוש בגוגל נמכר רק בחנות אונליין אחת בארץ) הוא של בערך 50 ש"ח.

יש לך לינקים למוצרים שיש לך בבית, שעליהם מדובר? או לפחות שמות שלהם? שנראה איפה אפשר להשיג אותם בארץ?

פורסם

זה מוצר ג'נרי לחלוטין, אפילו שם אין...

ובכל זאת פועל מצויין

חפש בוואלהשופס או כל אתר קניות כמו וואלה או גט-איט

אמרתי, אם אין לובעיה להדקיע עוד 50 ש"ח ואם זה מגיע עם ספק כוח אין סיבה שלא ייקח את זה...

אבל החלטה שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים